Allah ın izniyle inşallahh güzel geçer..
ameliyatın daha da başarılı geçmesi için kendini biraz rahatlat olur mu.
Allah ın izniyle inşallahh güzel geçer..
ameliyatın daha da başarılı geçmesi için kendini biraz rahatlat olur mu.
hayıt tohumunu aktardan al.hergün sabah ve akşam 1 tatlı kaşığı tohumun üstüne kaynamıs suyu al.üstünü kapa 10 dk demle sonra süz ılık iç.aksatma canım en az 6 ay yap.hazır suyu da var aktarda ama ben içemedim çok midem bulandı onu da alabilirsin.
bende düğünden 10 gün önce gitmeyi planlıyorum o zaman soracam korunma işini.
canım bence doktor böyleyse değiştir derim doktorunu,yani durumumu doktorumla konuşamıyorsam benimle ilgilenmiyorsa daha bi stres olurum sinir olurum bi daha gitmem.Özele mi devlete mi gittin?
fsh ile lh arasındaki fark çok değil canım bu farkı hayıtla eritebilirsin rahmini de soğanla temizlersin.için rahat etmiyorsa 2 doktor göster bence
haa bide metformin duydun mu gdoğan?:44:
yelpaz_e,merhaba...ben burdaki yazın üzerine hayıt alıcaktım aktardan ama o bana bir karşım verdi..içinde hayıt tohumu,aslan pençesi,rezene...vs.
daha pek çok ot karışımı..hormonları düzenleme amaçlı..günde en fazla üç kere içmem gerekiyor.ben dün başladım sabah ve akşam olmak üzere..adet
olduktan ne kadar sonra başlamam gerekiyor?genelde bu gibi kürler 15 gün oluyor bildiğim kadarıyla..sonra adet günü gelince normal şekilde olup..bitimin ardından
tekrar 15 günlük süreç mi başlıyor?
canım hayıt otuyla aslan pençesi karıştırıp içiyorum bende bu siteden duydum ilk olarak araştırdım ve burda kullanan çookkkk üye var onların tavsiyesi ve kendiarastırmamla basladım..ne zaman istersen baslayabiliyorsun canım herhangi bir zaman ve bırakma yok,ben 3 aydır kullanıyorum ama canım yavas bir bitki olduğunu söylüyorlar en az 6 ay yapmalısın etkisini göstermesi için.:79:
Peki o zman , bende öyle yapayım.. Bu arada doktora gittim , devlet hastanesine, doktor suratıma bile bakmadı, ultrasonda baktı, evet polikistik dedi, hormon tahlili istediğimi söylemiştim, yarın sabah onu için gidip kan vericem.. doktora başka hiçbirşey soramadım, hemen diğer hastayı içeri aldı
kesinlikle başka doktorlar, anladım ki iyi doktor bulana kadar gezmek lazım... bugün başka bir doktora gittim, ilk kez gittiğim bir doktordu, kendimi yanında gerçekten rahat hissettim ve pko üzerine tezini yaptığını söyleyince çok çok sevindim... Tahlil sonuçlarıma bakınca sen polikistik over sendromlu değilsin, belki polikistik over görünümlü olabilirsin dedi, ultrasonda baktığında da yumurtalıkların temiz dedi, kist yok dedi, ama adet olamadığın için, yumurtlama tembelliği olabilir belki dedi... şimdiye kadar gittiğim 6. doktor devlet hastanelerinde gittiğim doktorlar hariç, ve bunu söyleyen ilk doktor..bakalım eğer nisan ayında adet olursam korunma amaçlı yasmin dkh kullanıcam... pko yu okdar benimsemişim ki, doktor bunu söyleyince iyi mi kötü mü olduğunu anlayamadım... İlerde bebek tedavisi düşünürsemde bu doktoru tercih edebilirim yüksek ihtimalle
günde 2 defa sabah akşam içtim,soğan yaptığım zamanlar ise hayıtı sadece sabah içtim,akşam yemekten önce ve yatmadan da soğan yaptım hatta soğanın 3.kürü dün bittipeki bu üç aydır her gün mü içiyorsun,hiç ara vermedin mi??
bende içiyorum karışık bitki çayını,tadıda hiç fena değil..
üstelik regl olmak üzereyim..
kesinlikle başka doktorlar, anladım ki iyi doktor bulana kadar gezmek lazım... bugün başka bir doktora gittim, ilk kez gittiğim bir doktordu, kendimi yanında gerçekten rahat hissettim ve pko üzerine tezini yaptığını söyleyince çok çok sevindim... Tahlil sonuçlarıma bakınca sen polikistik over sendromlu değilsin, belki polikistik over görünümlü olabilirsin dedi, ultrasonda baktığında da yumurtalıkların temiz dedi, kist yok dedi, ama adet olamadığın için, yumurtlama tembelliği olabilir belki dedi... şimdiye kadar gittiğim 6. doktor devlet hastanelerinde gittiğim doktorlar hariç, ve bunu söyleyen ilk doktor..bakalım eğer nisan ayında adet olursam korunma amaçlı yasmin dkh kullanıcam... pko yu okdar benimsemişim ki, doktor bunu söyleyince iyi mi kötü mü olduğunu anlayamadım... İlerde bebek tedavisi düşünürsemde bu doktoru tercih edebilirim yüksek ihtimalle
günde 2 defa sabah akşam içtim,soğan yaptığım zamanlar ise hayıtı sadece sabah içtim,akşam yemekten önce ve yatmadan da soğan yaptım hatta soğanın 3.kürü dün bitti
başka doktora gitmen çok iyi olmus.bende en az en az 5 doktora gittim 18 yasımdan beri gidiyorum.gittiğim doktorların en az yarısı pko değilsin dedi.hatta en son gittiğim doktor ocakta gittim ve ilk kez gittim ne tesadüftür ki oda tezini pko üzerine yapmış,ultrasondan baktı dediki aaa kim sana dedi kist var yok dedi ama emin olmak için hormon istedi bütün hormon değerlerini,aldım gittim dediki lh fsh dan yüksek hormonda var dedi.yani hangi doktor doğru söylüyor kafam karısıyor,doktorlara güvenim kalmadı.bence sen her ihtimale karşı tedbiri elden bırakma canım.kistler eridikten sonra tekrar olusabiliyor zaten pko nun yaptıklarının başında; yumurta tembelliği,aşırı saç dökülmesi, hamile kalmakta zorlanma ,adet geçikmesi, sırtta yüzde vs.akne,kilonun göbek çevresinde birikmesi.....geliyor.Şifamız Allahtan.inşş sende yoktur pko
Eski tahlil sonuçalrıma baktım bu sabah, lh hormon değerim oldukça yüksekmiş, 16 lara kadar çıkmış, ama son tahlil sonucumda 3 e düşmüştü... Bu işin sırrı sanırım alternatif tıpta... Soğan suyu +kilo vermem etkili oldu gibime geliyor... bende haftaya soğan kürüne başlıyorum bakalım...
kızlar ya sorum olacak size bu rahatsızlıkları hormon bozuklugundan olan arkadaşlar var mı acaba pekı bu nasıl anlasılır..? :44:
söktürücü kullandım zaten 3 hafta geçti adet olmayı beklıyorum :) annemde hormon boxuklugu var ama bende de olabılır mı bılmıyorum gercekten tedırgınım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?