- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.337
- 518
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Bizi de o karanlık hayata çekmeye çalışıyorlar diye yorumladım.Kimmiş onlar ya çevren yanlış bence takılma pek onlarlaBen bekar arkadaşlarıma takıl hayatını yaşa evlilik çokta matah bir şey değil diyorum.
Ve evli olarak bekar arkadaşlarımla takılmayı daha çok seviyorumGencecik, enerjik ve hayat dolu geliyorlar evlilerin içi geçik
Valla su an birisi elime bi tabak kisir koysa gayet mutlu olurdum ben meselaKısır günleri ile evlilikte mutluluk hep ters orantılı gibime geliyor
Canim bekarlar anlamaz zaten, niye yorum yapiyosun ki?
Fıstıklı burhan hanim keske konuyu mizah-geyik kategorisine acsaydiniz
Kız ne konusuyolar ki bekarların yaninda konusulmayacak, merak ettimLütfen konum taşınmasın.Besbekarlığı iliklerime kadar hissediyorum. Sürekli faşistliğe maruz kalıyoruz. Misal altın günü kısır partilerinde evliler kendi aralarında konuşurken aman bekarların yanında konuşmayalım diyor. Burda konular açılıyor aynı soru "canım evli misin de yorum yapıyorsun?". Çok şeyseniz kısmet bulun o zaman. Taliplerimi bekliyorum. İyi geceler.
Bunun neresi mizah içim kan ağliyiii
+18 bence. Kocalarına ne giydiklerini anlatmıyorlarsa Burhan değilim.Kız ne konusuyolar ki bekarların yaninda konusulmayacak, merak ettim
Ay pacozlar, sizin muşmula suratli kocalarinizla yaşadığınız kıtipiyoz cinsel hayatiniz da benim sanki cok umrumdaydi diye lafi yapistaramadim deme bana Burhan+18 bence. Kocalarına ne giydiklerini anlatmıyorlarsa Burhan değilim.
Benle de konusun ben evliyim ama bosanirim cok gerekli ise bfhfhhfKuzum gel ben senle her şeyi konuşurum yaaa ben de evli değilim
Evliliğin iğrençliğini konuşuyoruz, onlar da yansın tek mal biz olmayalım diye bekarların duymaması adına özen gösteriyoruz.Kız ne konusuyolar ki bekarların yaninda konusulmayacak, merak ettim
Evli iki arkadaşım ben bekarken cinsellik konuşmak istemiyorlardıKız ne konusuyolar ki bekarların yaninda konusulmayacak, merak ettim
Beni de alın aranıza dedim yok dediler. Beni dövdüler abi dediklerinde p..venklerin elinden almayacağım onları.Ay pacozlar, sizin muşmula suratli kocalarinizla yaşadığınız kıtipiyoz cinsel hayatiniz da benim sanki cok umrumdaydi diye lafi yapistaramadim deme bana Burhan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?