Bekar olarak dışlanmak

Burhan Burhanitto

🧿İt ürür, kervan işinde gücünde 🧿
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
11.876
53.337
518
Lütfen konum taşınmasın. Besbekarlığı iliklerime kadar hissediyorum. Sürekli faşistliğe maruz kalıyoruz. Misal altın günü kısır partilerinde evliler kendi aralarında konuşurken aman bekarların yanında konuşmayalım diyor. Burda konular açılıyor aynı soru "canım evli misin de yorum yapıyorsun?". Çok şeyseniz kısmet bulun o zaman. Taliplerimi bekliyorum. İyi geceler.

Kimmiş onlar ya çevren yanlış bence takılma pek onlarla Ben bekar arkadaşlarıma takıl hayatını yaşa evlilik çokta matah bir şey değil diyorum.
Ve evli olarak bekar arkadaşlarımla takılmayı daha çok seviyorum Gencecik, enerjik ve hayat dolu geliyorlar evlilerin içi geçik

Bizi de o karanlık hayata çekmeye çalışıyorlar diye yorumladım.

Kız ne konusuyolar ki bekarların yaninda konusulmayacak, merak ettim

+18 bence. Kocalarına ne giydiklerini anlatmıyorlarsa Burhan değilim.
Ay pacozlar, sizin muşmula suratli kocalarinizla yaşadığınız kıtipiyoz cinsel hayatiniz da benim sanki cok umrumdaydi diye lafi yapistaramadim deme bana Burhan

Ay pacozlar, sizin muşmula suratli kocalarinizla yaşadığınız kıtipiyoz cinsel hayatiniz da benim sanki cok umrumdaydi diye lafi yapistaramadim deme bana Burhan
Beni de alın aranıza dedim yok dediler. Beni dövdüler abi dediklerinde p..venklerin elinden almayacağım onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…