• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar olarak dışlanmak

Burhan Burhanitto

🧿İt ürür, kervan işinde gücünde 🧿
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
11.876
53.337
518
Lütfen konum taşınmasın.🙁 Besbekarlığı iliklerime kadar hissediyorum. 🙁 Sürekli faşistliğe maruz kalıyoruz. Misal altın günü kısır partilerinde evliler kendi aralarında konuşurken aman bekarların yanında konuşmayalım diyor. 😒 Burda konular açılıyor aynı soru "canım evli misin de yorum yapıyorsun?". Çok şeyseniz kısmet bulun o zaman. 😒 Taliplerimi bekliyorum. İyi geceler.

Kimmiş onlar ya çevren yanlış bence takılma pek onlarla 😂 Ben bekar arkadaşlarıma takıl hayatını yaşa evlilik çokta matah bir şey değil diyorum.
Ve evli olarak bekar arkadaşlarımla takılmayı daha çok seviyorum 😂 Gencecik, enerjik ve hayat dolu geliyorlar evlilerin içi geçik 🤦🏻‍♀️
Bizi de o karanlık hayata çekmeye çalışıyorlar diye yorumladım.

Lütfen konum taşınmasın.🙁 Besbekarlığı iliklerime kadar hissediyorum. 🙁 Sürekli faşistliğe maruz kalıyoruz. Misal altın günü kısır partilerinde evliler kendi aralarında konuşurken aman bekarların yanında konuşmayalım diyor. 😒 Burda konular açılıyor aynı soru "canım evli misin de yorum yapıyorsun?". Çok şeyseniz kısmet bulun o zaman. 😒 Taliplerimi bekliyorum. İyi geceler.
Kız ne konusuyolar ki bekarların yaninda konusulmayacak, merak ettim 🤔

+18 bence. Kocalarına ne giydiklerini anlatmıyorlarsa Burhan değilim.
Ay pacozlar, sizin muşmula suratli kocalarinizla yaşadığınız kıtipiyoz cinsel hayatiniz da benim sanki cok umrumdaydi diye lafi yapistaramadim deme bana Burhan 😐

Ay pacozlar, sizin muşmula suratli kocalarinizla yaşadığınız kıtipiyoz cinsel hayatiniz da benim sanki cok umrumdaydi diye lafi yapistaramadim deme bana Burhan 😐
Beni de alın aranıza dedim yok dediler. Beni dövdüler abi dediklerinde p..venklerin elinden almayacağım onları. 🙁

Back