• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Biz bu akşam iş çıkışı görüşücektin dün akşam öyle dedi Sevgilim ama
Akşam üstü aradığımda net olarak kaçta çıkacağını bilmediğini söyledi kısacası görüşmedik
sonra saat 9giibi aradım akşam işte saat 11de izmire gideceğini söyledi şuanda havalimanında İzmire gidiyor bi organizasyon varmış falan filan herhalde galiba sanırsam aldatılıyorummm:gitme:

Akşam üstü aradığımda net olarak kaçta çıkacağını bilmediğini söyledi kısacası görüşmedik
sonra saat 9giibi aradım akşam işte saat 11de izmire gideceğini söyledi şuanda havalimanında İzmire gidiyor bi organizasyon varmış falan filan herhalde galiba sanırsam aldatılıyorummm:gitme:

slm canım bende yeni geldimm..

sanmıyorum öyle birşey olduğunu üzme kendini.

günaydınnnnn kıslarrrr güzel bir gün diliyorum hepinize....Şeniz

Kandiliniz mubarek olsun tüm dualarınız kabul olsun AMİN

gonzelessss öle bişey yokturrr yerimseniben hemen kötüye yorma:1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar

Hayırlı kandıller... dualarımız kabul olur inşallah hepımızın opuyorumnanaktan

GulPembe Tamam Kabul aldatma fikri komikti ama bişey var böyle değildi bişeyler yapıyordur kesin güvenemiyorum işte. :olmaz:

Ecrin canım sana da Günaydın bide Hepinize İyi Kandiller.Şeniz

GulPembe Tamam Kabul aldatma fikri komikti ama bişey var böyle değildi bişeyler yapıyordur kesin güvenemiyorum işte. :olmaz:

Ecrin canım sana da Günaydın bide Hepinize İyi Kandiller.Şeniz

relax ol hayatım kasma kendini

ne yapabilirki cok kötü bişey yapsa :oklava: bile sen değil o kaybeder

cimcime yine yok :oklava:

mermaid zaten uyuyor :mymeka:

Günaydın kızlar nasılsınız herkesin kandilini kutlarım...
Dün gelemedim hatanelerde sürünüyodum malesef yorgunluktan ölüyorum, önceki gece hiiç uyumadım...

Back
X