Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Selenay bugnde bızım topikçiler uyuyo ben cnm baksana bu saat oldu kımsecıkler yok ....
aysunt sende aramıza hoşgeldın buyrunnnnnnnnn

slm kızçeler naber bugün yoğunluktan dolayı ancak şimdi gelebildim ama kimsecikler yok nasılsınız bakalım nasıl geçti haftasonu...
HERKESE ıı HAFTALAR DıLERıM...

ben geldim kıslarr görüşüp artık haber beklicezzz işler beni bekliyor görüşürüz sonra

evet onun etkisi cok fazla var....sonra iice kızıyom bizimkineeee ne biliyim kötüyüm buaralar mafoldumben

mrb kıslar aranıza daha yeni katıldım
ay kuzilerimim bebekleri oldu ben halaa bekarımmm nie bilmemkaydirigubbakcemile3

mrb kıslar taksanız ne yaa bırakın artıkk sallaaaaaaaaaaaaaaaa gtsn edasına bürünün,,,er geç olack yaa

Valla haklısın canım, ne kadar takarsan, o kadar kaçıyor senden.. Er geç düşücez o belaya.. kaydirigubbakcemile3 annem hep öyle der.. yerimseniben

Merhaba hepinize, hoşbuldum öncelikler.. Benden sonra gelenler de hoşgelmişler.. a.s.

Ee, var mı kimseler acaba burda şu an muhabbet edebileceğimiz.. sırnaşık şey

Hadi ya, allah kolayllık versin sana o zaman.. Hem halsizsin hem de iştesin.. mafoldumben

Ben de merkezdeyim canım, ama sanayi biraz daha uzak oluyor merkeze.. Ben tam merkez.. kaydirigubbakcemile3

hımm hiç gitmedim oraya gidip gezmeyi çok isterim...
Dedelerimin mezarlarını ziyaret etmek köyleri görmek çok isterim ama olmuyo bir türlü...

meryem canımcım bugün senle konuşamadık...
Napıyon mutlusundur sen şimdi :)) (aşkını gördünya)
Böyle güzel haberler duymak ii geliyi bize...

hıı yaaaa,mutluyumda ole onla olan anlar hemen gecıo ya bişe anlamıom sora gıdınce bı burukluk çöküo.ama cuma gunu gelıyo,c.tesı dugun varya bu arada sonunda kendıme ayarladım kıyafet.peacocks tan saks mavısı bustıyer(straplez) aldım..tabıı ole cok açık,uzerıne de sıyah bı bolero ama işlemelı penye deıl yanı,dugunden sora resımlerı eklerım ,ee sen neelr yapıon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…