Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

vereliniortakvereliniortak

evet çok iyi olur :)) mermaidciğim..

günaydinnnnnn kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bugün son günümmmm fisfisfis

:a015: :1hug:

ah ah özlem seni cok ii anlıyom benmde 10 günüm kaldı nasıl bi psikolojidir üzüntün varmı

ah ah özlem seni cok ii anlıyom benmde 10 günüm kaldı nasıl bi psikolojidir üzüntün varmı

ya insan biraz üzülüyo ama herkesin durumu farkli.. ben zaten öncedende gitmek istiyodum... oyüzden cok fazla üzülmüyorum..
ama artik her sabah kk ya giremiceme üzülüyom..

tatlımmm enerjini cok güzel hissediyorum daim olsun mutlulugun :1hug:
saol ciciimmmm,aslında bugunkı enerjımın özel bı nedenı yok,aramıorum da ztn,''Mutluluklarda Sebep Aranmaz'' :umursamaz:

günaydinnnnnn kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bugün son günümmmm fisfisfis

gunaydın özlemmm,son guınun demek bugun,Allah ınş. daha iyi kapıları açar sana,ve inş.yazın turkıyede olumlu sonuc alırsn da(baban verır yanı) en azındannn o senı rahtlatr

ya insan biraz üzülüyo ama herkesin durumu farkli.. ben zaten öncedende gitmek istiyodum... oyüzden cok fazla üzülmüyorum..
ama artik her sabah kk ya giremiceme üzülüyom..

bende cok gitmek istiyordum burdan ama bukadar zor oldugunu bilmiyordum :gitme:

evet abidin dinoya sormuslar 'Mutlulugun resmini yapabilirmisin'diye

kıslarrr ben cıkıyorum...görüşmeye gidicem artık gelirim öğleden sonra benm dualarım hep söle olur ALLAHım beni ve benim gibi iş arayanlara hayırlı bi iş ve işleri olanlarada bol kazanclar nasip et...sevdiğimle tez vakitte kavusayım ve tüm sevenler kavussun hayırlısıyla... dertlilere derman hastalara acil sifalar ver sevdiğimi gurbet elllerde koru ona orda saglık güç zeka ver ailemi ve tüm cocuklara anne ve babalarını basından eksik etme AMıN....benm duam bu kısslarrr öğleden sonra görüşüzz....

evet duamı yazayım çıldırıcam...
Allah'ım Esra kulunu şu sıkıcı işlerden kurtar hayırlı ii bi iş nasip et..
Hayırlı bir nasip ver Allah'ım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…