iş merkezlerımı hmm valla bılmıyorum kıı okdarını ama beylıkduzunde vardır snrsam hem yakın oraya
gunaydın pıtırcıkkkımmmm opuyorumnanaktan
gunaydınnn şekerımmmmmmmmmm
Kızlarrrrrrrrr sizeeee kocamaaaaaaaaaaaaaannn öpücükler yolluyorumm opuyorumnanaktan veeeeee pozıtıffff enerjiliiiiiii çokkk şeker bi cuma diliyorumm...bu arada hayırlı cumalarrr ....aklıma ne geldı bk sımdı.. kızlar sela ıle ezan arasındaa herkes dua edıp aynı anda duasını buraya yazsın brıbırımz ıcınde dua edelım isimlerımıze amaaa,bılmeyenler benım adım Meryem :lepi:
iş merkezlerımı hmm valla bılmıyorum kıı okdarını ama beylıkduzunde vardır snrsam hem yakın oraya
gunaydın pıtırcıkkkımmmm opuyorumnanaktan
gunaydınnn şekerımmmmmmmmmm
Kızlarrrrrrrrr sizeeee kocamaaaaaaaaaaaaaannn öpücükler yolluyorumm opuyorumnanaktan veeeeee pozıtıffff enerjiliiiiiii çokkk şeker bi cuma diliyorumm...bu arada hayırlı cumalarrr ....aklıma ne geldı bk sımdı.. kızlar sela ıle ezan arasındaa herkes dua edıp aynı anda duasını buraya yazsın brıbırımz ıcınde dua edelım isimlerımıze amaaa,bılmeyenler benım adım Meryem :lepi:
günaydinnnnnn kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün son günümmmm fisfisfis
ah ah özlem seni cok ii anlıyom benmde 10 günüm kaldı nasıl bi psikolojidir üzüntün varmı
hoşgeldiniz şekerler...
Özlem üzüntü yokmu hiççç
saol ciciimmmm,aslında bugunkı enerjımın özel bı nedenı yok,aramıorum da ztn,''Mutluluklarda Sebep Aranmaz'' :umursamaz:tatlımmm enerjini cok güzel hissediyorum daim olsun mutlulugun :1hug:
günaydinnnnnn kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün son günümmmm fisfisfis
ya insan biraz üzülüyo ama herkesin durumu farkli.. ben zaten öncedende gitmek istiyodum... oyüzden cok fazla üzülmüyorum..
ama artik her sabah kk ya giremiceme üzülüyom..
saol ciciimmmm,aslında bugunkı enerjımın özel bı nedenı yok,aramıorum da ztn,''Mutluluklarda Sebep Aranmaz'' :umursamaz:
gunaydın özlemmm,son guınun demek bugun,Allah ınş. daha iyi kapıları açar sana,ve inş.yazın turkıyede olumlu sonuc alırsn da(baban verır yanı) en azındannn o senı rahtlatr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?