Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

aaa olemı cok ıyı süpermişş....kararsız ,30 dk dan bısıcık olmaz geçer hemen..senın nışan ne zmn bı ara alısverıse cıkmıstnız sankı?yanlış mı hatırlıyorum

aaa olemı cok ıyı süpermişş....kararsız ,30 dk dan bısıcık olmaz geçer hemen..senın nışan ne zmn bı ara alısverıse cıkmıstnız sankı?yanlış mı hatırlıyorum

evet canım yüzükleri aldık elbiseyi aldık şimdi nişanı bekliyoruz heyecanla opuyorumnanaktan

ooo,kıs sen tekırdaga gelın gıdıorum desen daha dogru kuzenımde oraya evlendı ama hıc gorusemıyoruz senede 1-2 ...baya uzak.ama cok gusel yerdır , denızı,yazın sahıle acılan sergıler felan

ooo,kıs sen tekırdaga gelın gıdıorum desen daha dogru kuzenımde oraya evlendı ama hıc gorusemıyoruz senede 1-2 ...baya uzak.ama cok gusel yerdır , denızı,yazın sahıle acılan sergıler felan

kaydirigubbakcemile3 doğru valla ama işde işimiz nerde olursa oraya yakın bir semte taşınırız sanırm b.çekmece yakın işmerkezleri cok yok değil mi?

kaydirigubbakcemile3 doğru valla ama işde işimiz nerde olursa oraya yakın bir semte taşınırız sanırm b.çekmece yakın işmerkezleri cok yok değil mi?
iş merkezlerımı hmm valla bılmıyorum kıı okdarını ama beylıkduzunde vardır snrsam hem yakın oraya

Günaydın hatunlar...
gunaydın pıtırcıkkkımmmm opuyorumnanaktan

günaydın fıstıklar

gunaydınnn şekerımmmmmmmmmm

Kızlarrrrrrrrr sizeeee kocamaaaaaaaaaaaaaannn öpücükler yolluyorumm opuyorumnanaktan veeeeee pozıtıffff enerjiliiiiiii çokkk şeker bi cuma diliyorumm...bu arada hayırlı cumalarrr ....aklıma ne geldı bk sımdı.. kızlar sela ıle ezan arasındaa herkes dua edıp aynı anda duasını buraya yazsın brıbırımz ıcınde dua edelım isimlerımıze amaaa,bılmeyenler benım adım Meryem :lepi:

Günaydııın şekerler napıyosunuz bakim...
Ne kadar güzel bir gün değilmi hava güneşli ama bunlatıcı sıcak yok, bugün cuma, yarın haftasonu...
Meryem şekerüm söylediğine katılıyorum bencede yapalım belkide kabul olur...

dımı ya cımcımee bencede..ay valla bende cok forumumdayım bugun dinamık hıssedıyorum kendımı .3 gundur tepeüstünden ımese yuruyorum kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt

ya bızım sekreterımız yuruodu,ıhlamurkuyudan buraya,20 dk da yuruyoduk kesmedı bızı,tepeustunden yuruyelım dedık:) tam yarım saatte gelıyoruz,ama tempolu tabı..sen de gelll

he evet hatırladım lisede yürümüştük...
Bende akşamları kaymakamlığı dolaşıyorum sonra eve gidiyorum, herşey cıvıl cıvıl orada kafam dağılıyor...

kaymakamlık cıvıl cıvılda bır de kroları olmasaaa..gecn yıl ben o tarafta ogretmnelk yaparken yuruyodum oraya yruyus olsun dıye bır gun ordan cıkan bır kro arkamda bana neelr demıstııı,bak sole olck bole olcak ıstemesmısın gıbı :kedi: ayy cok kotu bı gundu nsll yurudm bılmıyorum cvp vermedn.pislikler klava: ,dıkkat et orda sen de

Ay onları sorma zaten hemen trans geçiyorum hiç etrafıma bakmadan o aletlerin oraya asla gitmem zaten toplanıyolar oraya hareket yapan kadınları izliyolar, hatta yengem şikayet edicem falan demişti ama etse nolcakki..Polisleri bile bi acayip yunuslar biniyolar motosikletlere insanların yürüyüş yaptığı yerlerde tur atıyolar, geçenlerde sırf o yüzden tartışmıştım birisiyle...

günaydın kıslarrrr hayırlı cumalar diliyorum inş dualarınız kabul olur...yürümek cok faydalı insanın yanlıs hatırlaıyorsam 2000 adım atması gerekmiş gün içerisinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…