Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

özlem bea ondan once ben sana bır sru sorayı o msn e yazdıgn iletiler kımeydı
'kurallarımı ogrenmelısın' ve 'kendimi tanırım çabuk atlatırım' yazmıssın hayır ola?

benimki konusmaz mesela sen herseyi bana bırak ben halledicem diiyo mesela ben heyecanlı heyecanlı anlatırım oda bana der ki kıslar daha heyecanlı olur erkekler böle seylerden hoslanmaz daha ayrıntılı düşünürmüş kafamçokkarıştı acaba diyom bu cocuk benle evlenmicekmi klava: ha soruyom bu soruyuda dediği tek sey ben senin hayalinle yasıyorum bu yuzden daha evlilik konusunu acmıyom

Son düzenleyen: Moderatör:
valla pembe bılmıomkıneee belkıde dedıgı gıbı cok fazla paylaşmayı sevmıodur....ozmn sende desene en azndan yuzuk takalım adı bellı olsn dee bakalım ne dıcek

benımkı durduk yere anlatmaz konu gelınce konusuruz,dugun nsl olackkk,evımz nsl olur..bana bı odayı güvercınler ıcın ayırabılırmyım dıo ama derken kendısı de ınanmıo tabı(sırıtıo bıyık altından).....:))

valla pembe bılmıomkıneee belkıde dedıgı gıbı cok fazla paylaşmayı sevmıodur....ozmn sende desene en azndan yuzuk takalım adı bellı olsn dee bakalım ne dıcek

o takmak istiyo ama benm ailemde öle işi uzatmayı sevmiyo ben karadenizliyim öle bi iş uzamazmıs bizim memleketde bi iş uzarsa cılkı cıkarmıs oyuzden bekliyoz mafoldumben

konusu gelince bizde konusuyoz ama benim gibi değil o... evlenmicen benle dediğimde kızıyo ay ne biliyim kafamçokkarıştı

özlem bea ondan once ben sana bır sru sorayı o msn e yazdıgn iletiler kımeydı
'kurallarımı ogrenmelısın' ve 'kendimi tanırım çabuk atlatırım' yazmıssın hayır ola?

kizz ebru kasarin sarkisini dinliodum cok hosuma gitti oyzden yazdimm.. yeni albümü cikmista :lepi:

ay pembe hıc bır erkek hıc bı zmn kızlr gıbı olamazz aynısını bekleme..bınde bır olur ole erkekler.....oyuzdn cok takılma buna

vallah galüba en cok konusan biziz... benimkide sevio bende seviom..

o daha cok baska seylerden konusmayi seviyo :jeyyar:
bense evin mobilyasi, odalari yok bilmem benim evlendikten sonra giyebilecegim kiyafetler.. (mini etek fln.) :lepi:
vallah herseyi konusuoz.. hatta cocuklarimizin isimlerini bile düsünüyoz... :roflol:

2 kilo verdim geçen hafta daha tartılmadım ama bu hafta pek önemsemiyorum...
Dün sabah çikolata yedim akşamda dondurma yedim...
Verdiklerimi geri alcam bu gidişle...
Canım acayip sıkılıyo yaa zati bi arkadaşım daha evleniyo kaldım ben kaldım...

kiz kalmassin merak etme.. bence sen bu günlerin tadini cikar...

evlenenleri görüyom vallah.. (arkadslarin hepsi evlendi)
hepsinin monoton bir hayati var yaa... ev isleri kendi isi kayinvalideyi ziyaret... aileyi ziyaret.. ertesi gün tekrar ayni seyler bastan
ise git-gel- yemek yap-kayinvaldeye git/yada kendi annelere - tekrar eve gel - yat- ertesi gün tekrar ise git.. ...................................
böölee gidio iste.. kendine zaman ayiramiyosun..kafamçokkarıştı

canımcım bende evden işe işten eve bazen akraba ziyaretleri e arkadaşlarımın hepsi evlendii her zaman görüşemiyoruz....
Hayatımda actıon istiyorum evlilik olması çokta önemli değil...

canımcım bende evden işe işten eve bazen akraba ziyaretleri e arkadaşlarımın hepsi evlendii her zaman görüşemiyoruz....
Hayatımda actıon istiyorum evlilik olması çokta önemli değil...

ben mesela yazdigim gibi genelde yüzmeye gidiom..
yada arkadasimdan birini cagirip - yani evli olmayan biri (kalan 3 tane bekar) bisiler icmeye gidioz.. yada nebiliyim baska seyler yapioz..
ben pek evde durmam genelde disardayim :teytey: gezmeyi cok seviyom.. annem hep dalga gecer benimle "yine magaazalari kapatipdami geldin" diye sırnaşık şey
en cokda Türkiyede gezmesini seviyorm.. yani magazalr acik olmasa bile bos bos disarda aksamlari gezmeyi severim.. biz mesela 3 kardesiz 2 kiz 1 oglan.. ama sanki 2 oglan 1 kizmisiz gibi..
annem kücük kardesimle bana hep "bunlar erkek olmaliymis bu bizim oglanda kiz olmaliymis"der :roflol:

bende çok gezerim hiç evde durmam boş vaktim iş dışında yok denecek kadar azdır...
Fakat hep aynı şeyler arkadaşlarımla görüşmeye kalksam bil eve davet ederler çünkü evliler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…