Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

aman bende de aynı... değişiklik olarak ofis taşınıyor bir arka sokağa o var.
patronumuz yeni ofis satın aldı krizden ötürü... yanında arabası ve yazlığıda aldı...
tabi bizim zamları yapmadı zamanında bu ay yaptı o ayrı...

vala tatlım bizimkilerde söle yaptı bi zam yaptılar o zammı 4 ay kullandık maaslarımızı indirdiler aradan bi 2 ay geçti sehir dısında magaza actılar bu kriz patronlara yaradı...iş bakıyom ama bi ses yok mafoldumben birilerine msj atıcam cok şükür dicem teget geçti geçirenler saolsun diye klava:

biz 1 yıldır zam almadık temmuzda işler açılırsa yapılacaktı, kimseden ses soluk yokk ama dediğin gibi kendi yatırımlarına devame diyorlar ooo iş yeri giderek büyüyor oohhh ne adeletsiz düzen bu Allahım

mermaid peki sana calısanlar bişey diyebiliyormu mesela biz patronları elestirebilioz

inş güzel kapılar açılır ya herkese....

OHH pırlanta en azından zammı almıssınızzzz..........

allah olmayanlara versin valla... evet hiç yoktan aldık geçte olsa 50 lira zammımızı...

evet aynen öyle kararsız... zenginler zengin fakirler fakir oluyo...

kıslar ben babamla çalısıyorum babama sitem bıle edemıyorum en azndan yabancı olunca rahat yapabılıosunuz ama ben

sakat bi durum patron baba olunca... insan arada patronuna sayınca da stres atıyo =)))
aman keşke benim babamda patronum olsaydı...

mermaid peki sana calısanlar bişey diyebiliyormu mesela biz patronları elestirebilioz

ya bizim patronun kızıda bizle çalışıyo.. patronum profösör kızı avukat.. burdaki diğer avukatlar filan eleştirmiyo kızının yanında kendi aralarında yapıyolar yapıcaklarını... birde yiğenin patronuda muhasebeci... =))

eveeet konuya bi yprumda ben yapayım...
Dediklerinizin hepsine katılıyorum ben geçen senede aynı maaşla çalışıyordum bu senede aynı maaşla çalışıyorum herşeye zaman geldi fakat maaşlara zam yok!!!
ınanın bir çok patron kriz var dedi çıkardı ii maaş alan işçileri yerine aynı işi yapan ama düşük maaşlı işçiler, sonra aldı yürüdüler...
Ama bu para onları ne kadar güldürebilirki bu dünyada olmasa diğer tarafta muhakkak ödeyecekler bedelini...

ıs yerındekı heerkess babamı cok sevıo babam deıl de eleştırı okları genelde bızım genel müdürümüze oluo,cunku babamdan cok o buranın sahıbı sanıo kendısını :)))) ama bana bırsey yapamıo tabii babam ben buraya ılk gırdıgım gun önünü kesti... maaşlara gelınce buranın durumunun gercktnde kotu oldugunu bılıo ofsitekıler..ama ımalattakıler ne dusunuo bılmıyorum muhattap olmadıgım ıcın bılemıyorum..mesela bızım ısyerınde maas gec alıncaksa once bız yanı kardesler almayıss,önce işçilere verılır,bız bekelrız sıgorta yatmıycksa once bıze yatmaz ,ne garıp dımı,keşke gırmeseymsıım buraya ya

senin işin gerçekten cok zor ama dengeyi saglamıssınız oyuzden babanı tebrik ederim alkisalkisalkis

saol cnm.tek sorunu bu babayla çalısmanın.bır de babam benım müdürüm,çalısmalarım onun bunyesınde ...babamla aram açıksa eger aılevı bırsyeden hıc yanına gıdesım gelmıo iş çok kotu gecıo...
ıyı yanıysa daha rahatım aman işe geç kalırsam yandım dıye trıbe gırmıyorum,ızın almak ıcın kıvranmıyorum,,,kımse benı huzursuz edemıo iş yerınde,gibi gibi , hem avantaj hem dezavantajları var işte

:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…