aman bende de aynı... değişiklik olarak ofis taşınıyor bir arka sokağa o var.
patronumuz yeni ofis satın aldı krizden ötürü... yanında arabası ve yazlığıda aldı...
tabi bizim zamları yapmadı zamanında bu ay yaptı o ayrı...
vala tatlım bizimkilerde söle yaptı bi zam yaptılar o zammı 4 ay kullandık maaslarımızı indirdiler aradan bi 2 ay geçti sehir dısında magaza actılar bu kriz patronlara yaradı...iş bakıyom ama bi ses yok mafoldumben birilerine msj atıcam cok şükür dicem teget geçti geçirenler saolsun diyeklava:
OHH pırlanta en azından zammı almıssınızzzz..........
biz 1 yıldır zam almadık temmuzda işler açılırsa yapılacaktı, kimseden ses soluk yokk ama dediğin gibi kendi yatırımlarına devame diyorlar ooo iş yeri giderek büyüyor oohhh ne adeletsiz düzen bu Allahım
kıslar ben babamla çalısıyorum babama sitem bıle edemıyorum en azndan yabancı olunca rahat yapabılıosunuz ama ben
mermaid peki sana calısanlar bişey diyebiliyormu mesela biz patronları elestirebilioz
günaydin kizlar
konumuz ne??
günaydin kizlar
konumuz ne??
ıs yerındekı heerkess babamı cok sevıo babam deıl de eleştırı okları genelde bızım genel müdürümüze oluo,cunku babamdan cok o buranın sahıbı sanıo kendısını :)))) ama bana bırsey yapamıo tabii babam ben buraya ılk gırdıgım gun önünü kesti... maaşlara gelınce buranın durumunun gercktnde kotu oldugunu bılıo ofsitekıler..ama ımalattakıler ne dusunuo bılmıyorum muhattap olmadıgım ıcın bılemıyorum..mesela bızım ısyerınde maas gec alıncaksa once bız yanı kardesler almayıss,önce işçilere verılır,bız bekelrız sıgorta yatmıycksa once bıze yatmaz ,ne garıp dımı,keşke gırmeseymsıım buraya yamermaid peki sana calısanlar bişey diyebiliyormu mesela biz patronları elestirebilioz
saol cnm.tek sorunu bu babayla çalısmanın.bır de babam benım müdürüm,çalısmalarım onun bunyesınde ...babamla aram açıksa eger aılevı bırsyeden hıc yanına gıdesım gelmıo iş çok kotu gecıo...
ıyı yanıysa daha rahatım aman işe geç kalırsam yandım dıye trıbe gırmıyorum,ızın almak ıcın kıvranmıyorum,,,kımse benı huzursuz edemıo iş yerınde,gibi gibi , hem avantaj hem dezavantajları var işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?