Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

mermaid

biraz önce sana cevap verememiştim, tatlım bolu dA kır düğünü yapabileceğin cok güzel mekanlar var merak etme kaydirigubbakcemile2

Pembecim işsizliğin nasıl olduğunu bilen biri olraka üzüldüm adına Allah yardımcın olsun, umarım en kısa zamanda başka bi iş bulursun...

gülpembisss banada cikis verdiler bende haziranin sonunda gidiyorum.. ve hala is bulamadim.. bende artik takmiorum vallah gitcem TR de tatil yapcam kafami dinlicem..ondn sonra gelip tekrardan is aramak zorundayim..
napalim kaderimzde buda varmis..

valla özlem mekana ve kısıye gore deısıgr ,bırde yemeklımı yapcn ona baglı.100 kışılık cok orjınal bı mekanda(polonezkoyde) yemeklı 10 mılyr :)
aa 100 kısılık kokteylı ve uygun yerlerde yaparsn 4- 5 olur heralde

Valla bizim bi tanııdık meryem bilir Çamlıcada Haceganda yaptılar (yemekli) 16milyara anlaşmışlar fazla insan gelince 32 milyara çıkmıştı...
Ama normal bir düğün salonunda çok daha ucuza yapabilirsiniz...

off yaa naparim ben.. cok pahaliymiss..

bizim dügüne sanirim en az 250 kisi gelir.. Türkiyedeki dügünlerede sadece 2 kere gittim oyüzden pek bilmiyorum nasil oluyor fln.. aah ahh... desene para yetmicek..

evet cımcıme hatta benm abımnkıde nagehan dıye bır yer var haceganın yanında orda oldu... kıs ne 16 sı sımdı bı akraba haceganda yapıo 5 mılyara anlasmıslr :S
ya bn şöle ıstıyorum.....once nikah,nıkahtan sonrada 100 kısılık kır dugunu ama yemeklı olması gerekır cunku o 100 kısı yakın kısıler olck..ama baktıkkı usutunden kalkamıcaz..nıkahtan sora gençler 20-25 kısılık bı eglenceye gıdılıırrr

Valla ben şayet sefkili bulup evlenirsem nikah istiyorum...
Nikahtan sonra gençlerle canlı müzik olan bir boğaz gezisine çıkmak istiyorum eğlenceli olur diye düşünüyorum...

kizlar ya ben 10 bin diye hesapliyorum 250-300kisilik yemekli kir dügünü..
acaba dahami fazla tutar sizce?? siz Türkiyede yasiyorsunuz daha iyi bilirsiniz..

selam kızlar nabersiniz...ben ne zamandır uğramadım buralara...çünkü moralim çok bozuktu...biliyosunuz birni seviyorum henüz sevgili değiliz...buraya gelcek temmuzda inşallah....bizi tanıştıran arkadaşım moralimi bozdu...

biz onla ilk tanıştığımızda ben sevgilimden yeni ayrılmıştım onunda sevgilisi vardı...başta ark gibi herşeyimizi konuşuyoduk...zamanla ben ondan hoşlanmaya başladım...o da bana yakın davranıyodu ama sevgili gibi olmadık asla...bikaç ay önce o da sevgilisinden ayrıldı...ayrılmaya karar verdiğinde de bana açıldı...ciddi şeyler söledi evlilik gibi....

herneyse bizi tanıştıran ark.da bana sevgilisi varken senle görüşüyodu seni cepte tutuyodu gibi şeyler söledimafoldumben çok sinirim bozuldu...öle olduğunu düşününce sinirlendim ve ona anlattım...bu ark.ında kocasıyla sorunları var...o da bana bişi demedi...onun hassas dönemi ondan öledir dedi...

daha öncede bu benimkinin üniv.tede 5 yıllık ilişkisi olmuş biliyodum ben bunları....o zamanda güya bu benimki başka bi kıza msjlar yazıyomuş...ama bu ark bana bunu anlatırken şöle dedi....güya o kız ona msj yazıyomuş hatta sevgilisiyle kavga etmişler bu yüzden dedi....yani çelişkili konuşmuştu...o msj yazn kızda çok açık giyinen böle hafif bi kızmış kendi demişti bana hatta resmini fln göstermişti...

ve bu kız yani bizi tanıştıran kız ilk başta bana o çok iyidir,5sene sevgilisini bile aldatmadı demişti ....sonradan böle şeyler demeye başladı....
ve başka konulardada yalan söyleyen biri aslında....bi çok kez yakaldım....benim bile demediğim şeyi dedin derdi sinir ederdi beni...

bende dün çok kötü oldum onla konuştuktan sonra ve ilişkimi kesmeye karar verdim...sonrada bu olanları benimkine anlattım...çok sinirlendi ona....bi kere dedi ben değil o kız bana msj çekiyodu ve kaşarın tekiydi dedi...ayrıca o zaman olmuş şeylerden niye böle çıkarımlar yapıyo dedi..ve sende bunlara inanıp kendini üzüyosun dedi...

bende nefret ettim ondan şimdi seni böle üzdüğü için dedi....sana dedim o hassas döneminde sana sarmış dedi...

o kadar ağladımki....kendimi mal gibi hissettim dedim...mafoldumben sana karşı ne kadar hassas olduğumu biliyo bilerek canımı yakıyo dedim...mafoldumben

bi daha görişmiycem onla dedim...o dedi ortalık karıştırmaya bayılır dedi..onu ben bilirim dedi...zaten sevmezdim pek ama senin ark olduğu için bişi demiyodum dedi...

sen üzme kendini dedi...

ama işte fitneyi verdi bi kere....o boş durmaz...sevgilisi varken senle görüşüyodu senleykende başkalarıyla görüşür dedi...öfff çok sinirim bozuldu...ama daha öncede o herkesle öyle yakın konuşur diyende kendisiydi....kime inanacağımı şaşırdımmafoldumben

yalnız şuda varki...dediğim gibi o sevgilisi varken bana hiç o anlamda bişi demedi...hatta ben onun üzerine gidiyodum hissediyodum bişileri olduğunu bana karşı ama açıkça sölemiyodu hatta sana o gözle bakmadım bile demişti ...sevgilisnden ayrılıncada hemen ilişkiye başlamak istemedi...zamana ihtiyacım var diyo mesela şimdide...bana değer vermese başka türlü davranırdı dimi kzılarmafoldumben hem kalkıp buraya gelcek sevmese gelemzki..öfff başıma ağrılar girdi...mafoldumben

kelebekcım ılk once sakın ol.şu msjlasma ksımalrını pek anlayamadım ama ana fıkrı cıkardım.......ilk once neden bu aracı olan bayan dengesız konusuo bunu dusun.............bı tutarsızlık var yanii...........ama evlı barklı kadın senden ne ıstıyo yalan soluo onuda anlamadım...............kendısıne sormadın mı????
ben zannetmıyorumkı erk ark ın senı yedek tuttu....eger gercktn sevseydı o kızı senle bıle konusmazdı......burda hata onu senınle konusmaya ıten eskı kız arkadsında.sorun ondaymıs yanı.............ayrıca sen erk arkına ''senı cok onemsedıgımı bılıo'' demıssın (aracı ıcın)....şu anda bence asla erk arkına onu onemsedıgı hıssettrme henuz bellı deıl,elındne kacırma ...kendını ona muhtac hıssettrme havalı davrna bıraz oyle olmasa bıle nuamra yap,elınde tutmak ıcın,,,,ve uzulme,neyın ne oldugu o buraya geldkten sora bellı olck,,onun ıcın sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…