Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

bende de çok ağrı oluyo şekerim hele de ayaklarım üşüttüüm zaman çok kötü oluyor...
Ağrıyı hissetiğim an apranax yada majezik alıyorum hafifliyor...

Evlenince geçer diyolar ama doğrumu bilmem

benim cok iyi bir ilacim var dismenol formel L onu kullaniyorum sanci kalmiyor..
ama ben sevmiyorum ilac kullanmayii.. daha dogal yöntemler istiyorum ilac'la falan istemiyorum..
bide asiri yorgunluk icin gitmek istiyorum akupunktra..
her allahin günü yorgunum ben.. halsizim..

bende de çok ağrı oluyo şekerim hele de ayaklarım üşüttüüm zaman çok kötü oluyor...
Ağrıyı hissetiğim an apranax yada majezik alıyorum hafifliyor...

Evlenince geçer diyolar ama doğrumu bilmem

dismenol formel L cok iyii.. herkes memnun...

bende öyle duymusum. evlenince geciyomus.. napsam hemencik evlensemmi acep`? (sirf karin agrilarim icin) alkisalkisalkis

kıslarr çok kötüyüm beklenen konusulma yapıldı ve haziran ayı burda son iş günüm senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

iyi cnm sen nasılsın
iim cnm bende aynı ıste

kıslarr çok kötüyüm beklenen konusulma yapıldı ve haziran ayı burda son iş günüm senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

başakk çok üzüldüm adına...ama Allah bı kapıyı kapar diğerını açar inşallahhh,, :((( ne kadar zamandr orada çalısıordun.Bır de dün;4aydr maas alamıorz demıstn onu verecklermı barı cıkmadan

evet herseyde bi hayır vardır iş bakıyom şimdi kendime bide demesinlermi bi kac tane model ciz kumaslara verelim

Pembiş ihtiyacın varsa ay sonuna kadar başka işler araştır, biraz idare ederim dersen dinlenirsin, gidilecek yerlerin varsa gider moral depolarsın. Allah hayırlı başka bir kapı açıcaktır inşallah.

iim cnm bende aynı ıste

başakk çok üzüldüm adına...ama Allah bı kapıyı kapar diğerını açar inşallahhh,, :((( ne kadar zamandr orada çalısıordun.Bır de dün;4aydr maas alamıorz demıstn onu verecklermı barı cıkmadan

3 senedir calısıyodum evet herseyde bi hayır vardır elbette bizimde bi kapımız var rızk için maaslarımızı alıcaz tabi onları bırakırmıyız bide tazminatlarda var bakalım nasıl olcak suan biraz soktayımda daha dogrsu aptal gibiyim

Pembiş ihtiyacın varsa ay sonuna kadar başka işler araştır, biraz idare ederim dersen dinlenirsin, gidilecek yerlerin varsa gider moral depolarsın. Allah hayırlı başka bir kapı açıcaktır inşallah.

ihtiyacım yokda cok şükür ben evde oturan bi tip değilim devamlı calısmam gerek benim inş acar dua edin bana cok zor hemen söledi alıstıra alıstıra bile değil kalbime iniyordu

Dualarım seninle ve tüm işsiz insanlarla. Allah herkese hepimize hayırlı kapılar açsın inşallah. (evde,işte, eşte, dosluklarda...)

Back