bende de çok ağrı oluyo şekerim hele de ayaklarım üşüttüüm zaman çok kötü oluyor...
Ağrıyı hissetiğim an apranax yada majezik alıyorum hafifliyor...
Evlenince geçer diyolar ama doğrumu bilmem
bende de çok ağrı oluyo şekerim hele de ayaklarım üşüttüüm zaman çok kötü oluyor...
Ağrıyı hissetiğim an apranax yada majezik alıyorum hafifliyor...
Evlenince geçer diyolar ama doğrumu bilmem
iim cnm bende aynı ısteiyi cnm sen nasılsın
kıslarr çok kötüyüm beklenen konusulma yapıldı ve haziran ayı burda son iş günüm senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
evet herseyde bi hayır vardır iş bakıyom şimdi kendime bide demesinlermi bi kac tane model ciz kumaslara verelim
şu an hala çalıstıgın ıcın sanırım bunu dıyolar hazıranın sonumu çıkış
kıslarr çok kötüyüm beklenen konusulma yapıldı ve haziran ayı burda son iş günüm senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
iim cnm bende aynı ıste
başakk çok üzüldüm adına...ama Allah bı kapıyı kapar diğerını açar inşallahhh,,(( ne kadar zamandr orada çalısıordun.Bır de dün;4aydr maas alamıorz demıstn onu verecklermı barı cıkmadan
Pembiş ihtiyacın varsa ay sonuna kadar başka işler araştır, biraz idare ederim dersen dinlenirsin, gidilecek yerlerin varsa gider moral depolarsın. Allah hayırlı başka bir kapı açıcaktır inşallah.
haklısın..bugun ıı değilim yrn yapıcm de..salaklar madem böle bı talepte bulunacaklar,akşm yada yrn söleselerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?