• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Kızlar baktım da ben gayet free takılıyorum.Ohh ne güzel erkek arkadaş olayı yok.Kafam rahatkaydirigubbakcemile3
Kendi adıma ciddi ciddi seviniyorum:roflol:

shekerkiz bende sen gibi diyodum bu iler hiç belli etmiyo büyük konuşma :jeyyar: aklinialirimsmile

valla şaka falan dün de seker abla gayet rahattı ama bugün bakın neler düşünüyor hayatta ne zaman ne olacağı belli olmuyor örnek seker ablakaydirigubbakcemile3

oluruna bırakmak lazım galiba eylülcüm senindediğin giibi

valla şaka falan dün de seker abla gayet rahattı ama bugün bakın neler düşünüyor hayatta ne zaman ne olacağı belli olmuyor örnek seker ablakaydirigubbakcemile3

aynen cnm :bbo: amma yok ya önce ideallerim gelir biizmki kenarda bekleesin seviyosa koşar arkamdan dimi :umursamaz:

Valla benimki hiç arkamdan koşmadı cnm bilmiyorum ama yanımda olmak için güzel güzel bekliyor üniversite yıllarını seninki de bekler merak etme

Canımm işletme Allah sizlere de nasip etsinopuyorumnanaktan

canım bende sosyal okumuştum ya bazen keşke sosyolojiye geçseydim diyorum 3 yıl okuyacaktım intibakla birlikte
amma şimdi ilk hedefim pdr ikinci türkçe oda olmazssa sosyoloji diyecem hayırlııs olsun hepimiz hakkında

pdr ne ya kafamçokkarıştı

psikolojik danışmanlık ve rehbrelik demek sanatım
sosyoloji geliodu banna şayet geçiş yapsaydım sosyolojiye dersanede rehber hocalığı yapabilirdim mebde ise felsefe öğretmenliği amma gözümü korkuttular tercih yapmadım :çok üzgünüm:

Back