Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Hayır mı şer mi şekerim ne oldu?Şu Kpss dersleri de beni çıldırtacak:ecrin_bebek:

valla hayırmı şermi bilmiyorum du sananda anlatam.bayadır görüştüğümüz bi arkadaş vardı bizim ilden .ilk tanıştıımızda direk benle evlilik için görüşmek istedi hiç başşak olaylara girmeyecem dedi.bende şu an hazır değilim sınav felan ideallerim fallan var dedim o da öğrenci fizik okuyo hem şu an evlilik olursa nasıl geçiniriz ikimizde öğrenciyiz falaln dedim.tammam dedi arkadaşça görüşelim bu konuyu kapatalım .kapattık en son soğuk davranıyodu fallan aramızda tatsızlık geçti neden böyle dedim bu tavırlar fallan kaçtır görüşmek istiyorum yüzüyüze görüşelim dedim oralı olmadın dedi.istersen hemen yüzyüze görüşüp bu tatsızlıkları tammaen kapatıp unutalım dedi bende olabilir dedim.görüştük güzel bi sohbetti.ben arkadaş olarak görüşürüz dedim böylle amma baktım akşamsı farklı bi teklif geldi benimle yeni bi hayata varmısın gibisinden sanna ilgim halen seski gibi fallan.bu şekilde

önceleri senin ilgin var ama benim san karşı ilgim yok fallan demiştim zamnla seveceksin dedi .gerçekten 2 defa görüştük bayya etkilendim.sevebileceğim bi insan

ama atlamışsın bi kısmı seker abla sen de evet varım demişsinaklinialirimsmile

bilmiyorum bi deneyecem çok sık görüşmeden baktım çok etkileniorm sınavdan sonra görüşelim diyecem.o sayısalcı onun için hava hoş adam günde 2 saat çalışsa yeter tıp istio okuduğu bölümü beğenmio beyefendi fizik okuyo aynı zamanda

ama atlamışsın bi kısmı seker abla sen de evet varım demişsinaklinialirimsmile

canım varım dün dedim önceleri yok demiştim sen hoşlanıosun mam ben bişey hissetmiorm demiştim sonradan hoşlandım

tamam cnm
Biz de seneye sınava hazırlanıcaz o beni unutacak ben onu ooff offfmafoldumben

hakkında hayırlısı zorbi şeçim

evt canım zor bi seçim.nasıl olsa arkadaşça görüştüğümüz içintanımayay ihtiyaç duymuyorum.amma şartla ve zaman çok önemli o yüzden sınav sonrası veyya çok sık görüşmmemk giib bi durum olabilir.zaten beni gerçekten seven bi insanassa sınav sonrasıda ömür boyuda bekler

Şekerim ne bileyim ideallerin var ve bu herşeyden önemli.Hem sen demiyor muydun ben daha 6 sne bekarımgamyoncuiremsu

bakakrsan yine 6 senen bekarım baksana tıp istio adam ben kazanırsam 4 yıl onun 6 yıl olacak dediğim doğru şekerim ideallerimden vazgeçmme zatende ikisi biarda olurmu onu düşünüyorum kafamçokkarıştı

cnm anlaşırsanız tercihlerde aynı illeri yazarsınız üniversitede nişanlanırsınız
shekerkizcandy sen okuyor musun cnm?

Kızlar baktım da ben gayet free takılıyorum.Ohh ne güzel erkek arkadaş olayı yok.Kafam rahatkaydirigubbakcemile3
Kendi adıma ciddi ciddi seviniyorum:roflol:

doğru diosn sanatcm bakalım hayırlıısı

bakakrsan yine 6 senen bekarım baksana tıp istio adam ben kazanırsam 4 yıl onun 6 yıl olacak dediğim doğru şekerim ideallerimden vazgeçmme zatende ikisi biarda olurmu onu düşünüyorum kafamçokkarıştı

fazla düşünme canım herşey olacağına varır hayatında bazı şeylere engel olamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…