sıavlar herkesin başının belası ya benimde yaklaştı sıkıntıdan başıma ağrılar giriyor ne olacak bu halimiz bilmem
Hayır mı şer mi şekerim ne oldu?Şu Kpss dersleri de beni çıldırtacak:ecrin_bebek:
cnm eğer sen de onu seversen haftanın belirli günleri buluşun görüşün
Malum o da hazırlanıyormuş sınava her gün konuşmayın ki sizi etkilemesin
Sen de düşünmüşsündür az çok
Ne diyelim cnm mutlu olursunuz umarım
ama atlamışsın bi kısmı seker abla sen de evet varım demişsinaklinialirimsmile
hakkında hayırlısı zorbi şeçim
tamam cnm
Biz de seneye sınava hazırlanıcaz o beni unutacak ben onu ooff offfmafoldumben
Şekerim ne bileyim ideallerin var ve bu herşeyden önemli.Hem sen demiyor muydun ben daha 6 sne bekarımgamyoncuiremsu
evt canım zor bi seçim.nasıl olsa arkadaşça görüştüğümüz içintanımayay ihtiyaç duymuyorum.amma şartla ve zaman çok önemli o yüzden sınav sonrası veyya çok sık görüşmmemk giib bi durum olabilir.zaten beni gerçekten seven bi insanassa sınav sonrasıda ömür boyuda bekler[/QUOTE
gerçekten seven insan bekler tabi hemde senin hayatında önemli bu sınavlar bunun farkında olması lazım
cnm anlaşırsanız tercihlerde aynı illeri yazarsınız üniversitede nişanlanırsınız
shekerkizcandy sen okuyor musun cnm?
evt canım zor bi seçim.nasıl olsa arkadaşça görüştüğümüz içintanımayay ihtiyaç duymuyorum.amma şartla ve zaman çok önemli o yüzden sınav sonrası veyya çok sık görüşmmemk giib bi durum olabilir.zaten beni gerçekten seven bi insanassa sınav sonrasıda ömür boyuda bekler[/QUOTE
gerçekten seven insan bekler tabi hemde senin hayatında önemli bu sınavlar bunun farkında olması lazım
canım onunda hayatında önemli benim için kazanmak zorunda zaten aşk meşk güzelde evlilik olursa nasıl geçinecez muhakkak düşünüyordur
bukadar takma kafana oda seni seviyosa unutmaz :asigim:
bakakrsan yine 6 senen bekarım baksana tıp istio adam ben kazanırsam 4 yıl onun 6 yıl olacak dediğim doğru şekerim ideallerimden vazgeçmme zatende ikisi biarda olurmu onu düşünüyorum kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?