Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Şekerim umrumda değil biliyor musun olsa zaten bekar olmazdım şu an:)
Hayatım benim İşletme 4.sınıf bu sene bitiyorkaydirigubbakcemile4
Kpss ye hazırlanıyorum aynı zamanda...

iyi işte güzel tmm süper :dance: devam önce okul evlilik falna yok sonra iş sonra bakarız :sm_cool:

bende sosyal bilimler mezunuyum dgs ye girdim sosyoloji geliyodu amam tercih yapmadım össsye girecem pdr istiorm inş :Saruboceq:

Psikolojik Danışm.ve Rehb.
Ne güzel inşallah canım.
Yok ben evlenmek istemiyorum zaten.zemuszemus

kız illa bi gün evlenecen görürüm seni şimdi değil zaten de helle herşey otursun yerine görürüüm seni :dance:

Yok kız daha okuldan sonra iş bulup çalışmak lazım:))
Ondan sonra herşey olur:)
Paran olsun da.Değil mi şekerimkaydirigubbakcemile5

e biz de onu diyoz okul bitisin parda kazanalım sonra bakarız biz seçeriz artık :umursamaz: :sm_cool:

bugün doktorlada konuştuk üniversite güzel bi basamak sonrası tak tak gelio :sm_cool:

ewde kalmak sucmu kadermi? arkadaslar yeter ya erkekler niye evde kalmiyorki offff biktim artik ewde kalma muhabbetinden

bugun benim satilmamin 1.yildonumu biliyormusun ah ahhhhhhhhhh icmek istiyorum ama 2010 da ne gozyasi ne icki olacak beni yari yolda birakanin boynu altinda kalsin o cok aci cektim cokkkkkkkkkkkk

ewde kalmak sucmu kadermi? arkadaslar yeter ya erkekler niye evde kalmiyorki offff biktim artik ewde kalma muhabbetinden

kız neevde kalması :mymeka: evde kalamk yok unutun beraber evlenecez üçer düğün boshayallersmile

sekerkız sen demek diğer topikten kaçıp kaçıp buraya geliyorsun:mymeka:guclubacismile

Back