Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ne guzel askini dusunmen ask bulmak cok zor ya sewmek cok zor unutmakta senin ki asker sanirim nerede uzakmi@?/

haklısın canım aşk çok zorr..özellikle dogru kişiyle aşkı yaşamak.. evet canım askerrr Ispartadaa
senin sevgilin varmı

ben tovbeliyim aman aman bi omur boyu yalniz kalmaya karar verdim 1 yildir hayatima kimseyi sokmadim sokmayacagim da allah sizi mesut etsin.. cok varmi bitmesine askerliginin?

ben kendimden eminimde masallah bizimki adami bulunca kacacak gibi ortada kalmim sonra sende mi bekar sin canim?

yok kız dao adam bulmak nerde öss 4 yıl okul bi yıl meslek etti sana5 yıl evlennene kadar 6 yıl olur 6 yılda evlenmeye nietim yok :sm_cool:

neyse 6 yillik daimi uye secildin 6 yil garanti sonrasi allah kerim desene ee ben ne olucam sonunda ortada kaldim desenebilmiyorumkismile

neyse 6 yillik daimi uye secildin 6 yil garanti sonrasi allah kerim desene ee ben ne olucam sonunda ortada kaldim desenebilmiyorumkismile

canım beraber evlenecez olumunekankayizsmile

topiğin adını hazırlayyalım kızlar :dance:

Canım elimdekileri kaçırdım.Şimdi ne gelen var ne gidenkaydirigubbakcemile3
umutsuz olma yaşın kaç daa bak bana yaş kaç olmuş halen öss derdindeyim .önce kendimiz bi yerlere oturalım bi yer edinelim geriis yavaş yavaş gelir .onlar kaybeder kız biizm giib şekeri nerde bulacaklar kaydirigubbakcemile5 :dance:

iş okul falan yokmu shekerrim :dance:

Şekerim umrumda değil biliyor musun olsa zaten bekar olmazdım şu an:)
Hayatım benim ışletme 4.sınıf bu sene bitiyor
Kpss ye hazırlanıyorum aynı zamanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…