Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ewlenmeye gerek yok bekarlik sultanliktir hayatimin tadini cikaracagim basima bela alamam herkes hayatini yasar bence

ewlenmeye gerek yok bekarlik sultanliktir hayatimin tadini cikaracagim basima bela alamam herkes hayatini yasar bence

:roflol: doğru dion yaevlennler neyapmış hiçbiride memnun değil bekarlık sultanlıktır :sm_cool:

DEMEYE YA Bİ ARA EVLİLK OLMUO DİE TAKILMIŞTIM AMAM BOŞVERSENEN İYİYİZ BÖYLE kaydirigubbakcemile5

Şeker seni yakaladım yinekaydirigubbakcemile3
Şaka şaka bekar deyince üzerime alındım.Evde kalmış:kedi: da diyebilirim kendime

aman sende yapma kız bak bende öle diyodum boşversenen evlenneler ne yapmış

adaşım kaç yaşındasın bu arada

aynne çevremde benle yaşıt arkadaşlarıma soruyorum amman ha evlenme diolar hiç biir mutlu değilller

Son düzenleme:
ewlenmeyenler kulubu kuralim ewlenmeyecegim diyenler buraya nedenli yada nedensizalkisalkisalkis

seker kiz kulubu kurarim sonradan beni ortada birakma bi basima sen adami bulunca kacicak gibisin kaydirigubbakcemile3

seker kiz kulubu kurarim sonradan beni ortada birakma bi basima sen adami bulunca kacicak gibisin kaydirigubbakcemile3

:roflol: yok ya admaı bulmayayda çok var nerde ben demirbaşım k.k da:roflol:

adam cok adam gibi adam yok anasini satim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeter artik biktim yaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…