Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

hımmm canım benim şimdi maddiyat kısmına bakamama yani çok iyi olmasın gözü dışarda olur-tatlicadiarzu-
ama bu özelliklere uyan arkadaşım var
dur etrafa bakıyım birazcık buluruzz:jeyyar::jeyyar:

Sekerkiz guzelim herseyin hayirlisi de nakadar ozelik ararsin tersi denk geliyo nasip kismet de hayirlisi olsun dindar derken namazli niyazli?

eeee canım tam kesemedi ama kesicek inanıyorum -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
iyi birisi çok şükür içinde Allah korkusu var ya diğer hiç birisi benim için önemli değil
tüm herkez için hayırlısı ben evleniyim bak tüm kk bi ohhh diycekkdelikafaduldendelikafadulden

kıs senden kaçılır mı be ayıp etmiş
valla abim olsaydı bak alırdık seni tühhhh
eee canım siz kaçırdınız napalımmm olsaydı alırdın :dilcikar::dilcikar:

onlar sadece maddiyala uğraşmammak için sadece evlendikten sonra maneviyata yoğunlaşmalıyz

ikisi de olsun ama maddiyat yeterince olsun yeter

evet dindar derken dini bütün maneviyattan kastım o niye yaşadığınn farkında olmalı

çıktım arkadaşlar talipleri bekliyoz ugun olanları tabi grşrz öptm

Speedy kiz sen herkese buluyonda bana niye bulmuyon ya aslinda sekerkiza secici olma diyom ama benimkide erkan petege benzesin kiz speedy varmi listende oyle biri

Tabi canim eger sen bu konuda oyleysen dinine bagli birisiyle birseyler yasaman lazim yoksa olmaz

tabiki de canım benim bişeylerin farkında olması elbette şart:bbo:
bakalım neler olucak inan bilmiyorum kafamda hiç bir planda yok
ya ben salaklaştım yada ilginç garip bi durum
fransada erkek yok ise kargo ile yollayım canım ben sana aaa emrin olur kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…