Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ben bekarm canm aday varsa yönlendireblrsnz fotolarım albümde:dance: acık çirkinz amma:dance:

hımmm tamam seni listeme alıyım hemen ben zaten manukyanımm:kedi:kaydirigubbakcemile5 eee buluruz artık birini sna göre:sinifsinif:

yok tatlım nişanlı değilim aramızda sözlüyüz
hoşgeldin cnm iiz sen nasılsın

bende iyiyim canım bende bekarım ama her an evlenebilirim yaniii söyleyimm :lepi:
şaka bi yana birisi var şuanda ama nolur bilmiyorummmkaydirigubbakcemile

herşeyin hayırlısı olsun cnm benim bak ben 4. yılı doldurucam aşkımla çok sorunlar çıktı görüşmeyi bırak konuşamıoz bile herşeyin hayırlısı
kıs nie çirkin dion kendine çok ayıppppppppppppp

gonzales çok kötüsün öyle yönlendirecksen kalsın zaten artı espri yaptık:1no2:

Herseyin hayirlisi kizlar derus bende 4senelik iliskimi sonlandirdim buyuk bir sevgi vardi ama iliski birkere yipranmaya gorsun toparliyamiyosun sonra

Speedy canim kiz ne cabuk unutun tabiki tanisalim guzelim naber nasilsin canim gorusmeyeli
aaa unutur muyum beee sende heee neden unutuyumm
bilerek dedim tanışalım die eeee nasılsın görüşmeyeli bende takılamadım uzun süre

herşeyin hayırlısı olsun cnm benim bak ben 4. yılı doldurucam aşkımla çok sorunlar çıktı görüşmeyi bırak konuşamıoz bile herşeyin hayırlısı
kıs nie çirkin dion kendine çok ayıppppppppppppp

eee olucak tabi 4 ylda ne problemler çıkar o yüzden
arayı açmıycaksınnn canım uzun süreye gerek yok kanımcakaydirigubbakcemile4

gonzales çok kötüsün öyle yönlendirecksen kalsın zaten artı espri yaptık:1no2:

aaa olur muu ciddiyim bak ben he hemen seni sevgilimin erkek kardeşine alıyım
bak benden iyi eltimi bulucaksın sen kaydirigubbakcemile5

Bende saka yaptim seker parem kiz nezaman sevgili buldun sen kendine anlat bakalim nedir neyi nesi Eniste kiz sende hemencecik buluyon birtane şansli gacisin ha

sekerkıs dinle bak speedyi ondan iyisinimi bulcan
cnm bizim sorunlar baya bi büyüdü küçülmesi onun elinde oda nedense bişey yapmıo

öyle oluyor vallhi uzadıkça don lastiği gibi gidiyor malesef
Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin
şimdi yeniden mutlu olabileceğime inanıyorum yarın ne olacak bilmesem bile
içimden bi his yürüü beee diyor kaydirigubbakcemile5

git manukyan seni kalsın istemez gıcıkşey

gel yavrum bana gell sen dinle benim sözümü :roflol:
tmm bulucam dedim aaaa neden böyle yapıyoprsunn kii :sm_cool:

Bende saka yaptim seker parem kiz nezaman sevgili buldun sen kendine anlat bakalim nedir neyi nesi Eniste kiz sende hemencecik buluyon birtane şansli gacisin ha

aman be canım bulmak mühim değilki yoks dışarda çok var malum böyle tut elinden götür
ben öyle istemiyorum kii :olmaz::olmaz:
tam olmalı ya olmalı yada olmamalı laelaelaelaelae
neyini anlatayım yahuuu anlatamam yaşamak lazım buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

iyi o zaman beni gördünmü ben aradığm özellikleri yazayım ilk şart dindar olcak sonra eli yüzü düzgün sonra madi sorunu olmayacak çünkü maneviyata yoğunlaşmalıyız maddi sıkıntıyla uğraşmayalkım sonra eğitimli aynı dilden konuşabileceğim kibar efendi olacak varmı aday:dance:

tatlım sen bu kadar şey yazmışsında sen hayatının aşkını bulsan bunlar boş kalır
aşk ferman dinlemez evin araban varmı die sormuo valla cnm

Speedy bu Eniste senin ayagini yerden kesmis yahuu!
Hakinda hayirlisi canim insalah cok mutluuuuu olursun bebisim
Bu arada bende tik yok ya bu fransada erkek kalmadimi ne?
Ama ben hazir olduguma inanmiyorum birsey yasamak icin okadar cok yipranmisimki korkuyorum birini sevmekten speedy

onlar sadece maddiyala uğraşmammak için sadece evlendikten sonra maneviyata yoğunlaşmalıyz

Back