• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ben giriorum ehliyet sınavınabirde speddey giriyor evet kızlar benimkilerde gömülüydü
yarıp aldılar amannnçok acı çekmiştim ii hatırlıyorum herkese büyüyk geçmiş olsun
kızlar birde benim bildiim bi dua var onu okuyabilirisiniz dişiniz hemen geçer :D

Bir Yeriniz Ağrıdığı Zaman

Tirmizi'nin Enes b.Malik'ten rivayet ettiğine göre, Rasûlullah (s.a.v) şöyle buyurdu:

Bir yerin ağrıdığı zaman elini, ağrının olduğu yere koy ve şunu tekrarla:

"Bismillahi e'uzu bi'izzetillahi ve kudratihi min şerri mâ ecidü min veca'i hâzâ" (3)

ben giriorum ehliyet sınavınabirde speddey giriyor evet kızlar benimkilerde gömülüydü
yarıp aldılar amannnçok acı çekmiştim ii hatırlıyorum herkese büyüyk geçmiş olsun
kızlar birde benim bildiim bi dua var onu okuyabilirisiniz dişiniz hemen geçer :D

Bir Yeriniz Ağrıdığı Zaman

Tirmizi'nin Enes b.Malik'ten rivayet ettiğine göre, Rasûlullah (s.a.v) şöyle buyurdu:

Bir yerin ağrıdığı zaman elini, ağrının olduğu yere koy ve şunu tekrarla:

"Bismillahi e'uzu bi'izzetillahi ve kudratihi min şerri mâ ecidü min veca'i hâzâ" (3)

canım paylaştığın için çok sağol başımda çatlıyodu şuan ağrıdan..deniycem opuyorumnanaktan

sınav ekimin kaçıydı? CADIARZU

bir sonraki sınav ne zaman?

benim hiç deneyimim yok direksiyonun başına oturmuş değilim

ama erkek arkadaşım beni gaza getirdi ehliyet al diye...

napsamki .. yapabilrmyim acaba Çok üzgünüm çoook

sizin deneyiminiz warmydı kızlar mirmirmirmir

:roflol::roflol::roflol: Deneyim mi oda ne:roflol::roflol:
laelaelaelaelaeArabaya bomba diye bakıyordumlaelaelaelaelae
opuyorumnanaktan bakalım ne olucak amaopuyorumnanaktan

nerde çalışıyosun fıstık? bende 17:30 mecidiyeköyde çalışıyorum

Kasımpaşa da Canım ne güzel bi iş öyle o maşallah yani süper kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: yavrum sen netcen direksiyon sınavında :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol::​

Bilmem bomba patlarsa diycem artık mafoldumben

kaç çocuğunuz olmalı diye bi test çözdüm 4 çıktı ya

yuhhh kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

benimde hiçbir bilgim yok hala bu haftasonu cumöartesi yani 23 ekimde sınava giricez bidahaki sınavda 2 ay sonraymış canım işallah bizde geçerizde o sınava kalmayız yaa valla çok tırsıyorum kalıcam die allah hepimizin yardımcısı olsun yavrularımm

sabah 8-akşam 5 buçuk..ctesi pazar yatışşş :lepi:

Sabah 8 ondan öyle canım Şeniz

benimde hiçbir bilgim yok hala bu haftasonu cumöartesi yani 23 ekimde sınava giricez bidahaki sınavda 2 ay sonraymış canım işallah bizde geçerizde o sınava kalmayız yaa valla çok tırsıyorum kalıcam die allah hepimizin yardımcısı olsun yavrularımm

24 Ekim canım 23 cumaya geliyor Umarım kalmayız bol bol test çözelim:içelim:

benm erkk kardeşm hç çalışmadan girdi walla sınava..motordan 70 aldı sınırdan geçti..sağlık 83 trafikte 80 di..direksiyon 100 almıştı yavrm bnmm ya kmin krdşi yaa naniknanik her ne kdr bn hc anlamasamda :roflol:
direksiyonun nasıl canım senın? ıyımı?

valla direksiyonum baya kötü vitesleri bile hala bilmiorum maalesef pöff yaaa
bakalım allahın izniyle geçicez artıkın :D

benm erkk kardeşm hç çalışmadan girdi walla sınava..motordan 70 aldı sınırdan geçti..sağlık 83 trafikte 80 di..direksiyon 100 almıştı yavrm bnmm ya kmin krdşi yaa naniknanik her ne kdr bn hc anlamasamda :roflol:
direksiyonun nasıl canım senın? ıyımı?

Aferim ama vardır bilgisi daha önce den -tatlicadiarzu-
Bilmiyorum direksiyon sınavı için bilgim yok bakalım nasıl geçcek

Back
X