amin canım inşallah...yaş 28 oldu bacım yaa
kafan karıştı dimi..benimde çok karışık vallahi....benneyaptımki
eski sevgilimden bana el kaldırdığı için ayrıldım...4sene üzerine ayrıldık...hemde hasta halimle yaptı bunu..vurmadı ama teşebbüs etti...çok pişman oldu sonra özürler falan ağladı kaçkere....onlada uzak şehirlerdeydik askere gitti şimdi gitmeden önce kalktı buraya geldi son bi şans için ben yine kabul etmedim....
diğerini ise ilkokul arkadaşım tanıştırdı...1senedir msn tel görüşüyoz..ilk başlarda bişeyim yoktu sonradan aşık oldum...gömrüntülü fln görüştük bide fotolar var işte...yazın yanıma gelcek görmeye...evlilikten fln bahsetti ama önce bi görüşelim dedik yüzyüze...ama çok geniş rahat adam...geçen hafta hiç görüşmedik ne aradı ne sordu msne gelmedi...insan özlemezmi...dün aradı işte bi...bende inat yaptım aramıycam msne girmiycem
böyle işte kızlar...ne yapacamı bilmiyorum tek bildiğim evlenmek istediğim....benim mevzular uzun...
aslında evlilik okadar zorki erkek olsam evlenmezdim bütün sorumluluk senin üstünde bi bayan olarakda evlilik zor calısan bi bayan yada ev hanımı her ikisininde işi zor.. evlilik zor iş ya her iki cins için
Beyazkelebekk,,,ayrıldıgn sevgııln neden el kaldırdı sana tahrik mı ettın onu,eger oylyse hanı belkıı olabılır dıcektım ama obur turlusune karsıyız tabı.....
ıkıncı sahısın şuan esnek davranmasını çokda anormal karsılama,ama gorustukten sora yanı resmen bırlıkte olduktan sora devam ederse bu esneklıgı,ozmn duşünürsün...
tahrik etmedim cnm yaa...hastaydım yansiyonum çıkmıştı...o zaman onun bulunduğu şehirdeydim bende üniv.okudum orda...diplomamı almaya gitmiştim...işte tansiyonum çıktı dediki teyzemlere gidelim orda ölçeriz falan..gittik beni teyzesinin evinde yalnız bıraktı üst kata evlerine çıktı...ben ilk defa tanıştığı insnların evinde kaldım öle..:çok üzgünüm: sonra eniştesi hastaneye götürelim diyince onu aradım koşa koşa indi aşağı ki bi bakarım pijamaları giyilmiş fln...dedim oh ben burda hastayım sendeki rahatlığa bak ama gülerek söledim yine espriliyle karışık...sonra işte bana el kaldırdı...neymiş dalgamı geçiyomuşum...annesi yukarda fenalaşmış hastaneye gidiyoruz diyince hani gitmiyomuşuz....:çok üzgünüm: aynen bu olay....zaten kendi de anladı hatasını ama iş işten geçti...tabi sadece bunlar değil...dedim ya çok geniş mevzu....sonrasındada çok kalbimi kırdı...soğuttu kendinden...
diğerine geldince...belkide haklsıın canım...şuan adı konmuş bi ilişki yok aramızda....geldikten sonra farklı olur belki...
amin özlem ınş olur,,allah gonullerımıze gore versın
sirf sen öle dedin diyemi el kaldirdi yaa?? :1shok:
hmm.. tehlikeli... hadi küfür fln olsa isin icinde tamam anlicamda ama el kaldirilacak bi durum göremiyorm ben
biz de parasızlıktan evlenemeyioruz. para sorunu nasıl çözülür ??
biz de parasızlıktan evlenemeyioruz. para sorunu nasıl çözülür ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?