Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

başak yapabılecegn en uygun sey kargoyla hedıye yollamak o ne dersen..bır kutunun ıcıne her turlu sey koyup aklına ne gelıosa mektup eslıgnde yollamak benceeeeee yane

evet meryemciğim tek o geliyo ama ben odun olarakdan ne göndercegimi bilmiyim dğişik bişeyler istiyom cok fazla oluyom ama

mesela bır tane ayakkabı kutusunu al.onu kırtasıyeden aldıgın hos bı kaplıkla kapla işte kırmızılı olsun şööle klasık olck ama kucuk bı kutuya cıkolata koy cıkolataalrn hepsını ısır sora not yaz..hıc bırı senın kdr tatlı deıldı askımmm (( yazzz bır tane sportıf bı t-shirt at içine..ne bılım corap al...çok şekıl boxer lar var utanmassan onalrdn al ne bılem ıste

:jeyyar::jeyyar: bu boxer olayını tuttum ne utancamda cok mersi şekerim fikirlerini uygulıcam :jeyyar: umarım o çikolataları gümrükten geçiririz sırnaşık şey

canım yaa kıyamam:teselli:
sık dişini diycem tam yerine oturcak lafkaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar bende bekarım bitanemle evlenmemize 2-3 sene var

hoşgeldin süpürgelicadıa.s.

bu arada ben uğramamışım buraya epeydir yaa

İyi geceler bayanlar... bende bekarlar kervanındayım ( şimdilik ) kaydirigubbakcemile3

canım yaa kıyamam:teselli:
sık dişini diycem tam yerine oturcak lafkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin süpürgelicadıa.s.

bu arada ben uğramamışım buraya epeydir yaa

kaydirigubbakcemile3 ben sıkmadn dişlerim kendılerıı sıkıo zati:))
nıye gelmıosun ya evet,yoksunnnn sende,ugra yani böle....noldu senın eleman bu arada???

İyi geceler bayanlar... bende bekarlar kervanındayım ( şimdilik ) kaydirigubbakcemile3

hoşgeldn andjety buyrunnnnnnnnn ?nerdn yas kaç?anlat işte

buarada yeni arkadslar osgelmisiniz....bizde iyiyz cok şüküründen hihoyyyt yeni bir gün yeni bir iş günü herkeslere kolay gelsinn Şeniz

ben çıkarmaıyorum şu anda evli olup sevdiğimin yanında olsaydım keşkesenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…