Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

osgeldiniz yeni arkadslar tanıtın bakam kendinizi...ya kıslarr szden bişey isteyebilirmiyim bi fikir :asigim:

benm sevgilim gurbet ellerde ya bizim 3.senemiz dolcak haziranın 20sinde :asigim: ben ona ne yapabilirim hediye tarzında bana bi fikir sey etseniz

gulpembe buyrunnnnnnnnn suprız demek ben demek ben dmeek suprız demek cok suprız yaparım cok da severım farklı seyler yapmayı ama senı tanımam lazım once neler yapmaktan hoslanırsın hanım hanımcık mı yoksa cılgın bır kısılık mısın ona gore bıseyelr dusunenlım bu arada 2 mayıs da bızım 3 yılımız dolmustuzemuszemus

benm sevgilim gurbet ellerde ya bizim 3.senemiz dolcak haziranın 20sinde :asigim: ben ona ne yapabilirim hediye tarzında bana bi fikir sey etseniz

allh mutlu etsin cnm

resiminizde oluşan puzzle veya yastıkda çok anlamlı olur yada kutu hazırla içine anlamlı ufak hediyeler koyabilirsin

vala benm burcum yay bütün cılgınlıkları yaparım ALLAH mesut etsin sekerim sizide fikirlerini bekliyommmm

allh mutlu etsin cnm

resiminizde oluşan puzzle veya yastıkda çok anlamlı olur yada kutu hazırla içine anlamlı ufak hediyeler koyabilirsin

saol tatlım...vereliniortak fikrini tuttum

kıslaarrr ben kacarrrr aksam evde görüşürüz ii aksamlarrr hepinizeeeeeŞeniz

ya bögün gööya sefgülümle bulusacadim.... yorgunluktan bi yere cikamadim.. e malum yol yorgunlugu üzerimde ...
kizlar himen anlatayim Milano'yu size.. ben sahsen pek begenmedim.. Milanodan sonra bide Deniz kenarina gidelim dedik Genovaya gittik.. orada eh iste fena degildii...
yollari falan kirliydi serseri zibidi doluydu heryer ama onun disindada iste fena degildi..
Vallah ben orda bilem Türkiyeyi aradim yaaa.. aahh aahh varmi TR gibiiisiii :asigim:

Carsilari cok gezdim :jeyyar: emme krizdn dolayi pek bisi alamadim.. fiyatlar dudak ucuklatior yaaa coook pahaliii.. ama sahanneee kiyafetlerrr ayakkabilarr aksesuarlarr vardi yaa..
ev icin cok güzel dekorasyon esyalari vardiii ayyy bayildim..italyanin bide avizeleri cok hosuma gidiyo.. tam benlik... çok $ik duruyorlar..parlak parlak .. ahh ahh insallah evim olursa ordan alicam avizemi...

heyoooooooooo bennnn de burdayım ben geldım
ya bız ole yıldonumu felan kutlamıos benım askum azcuk odunda saolsun bana da unuttrdu ole gunlerı kii gercktn banada cok muhım gelmıo artık oyle ozel gunler

heyoooooooooo bennnn de burdayım ben geldım
ya bız ole yıldonumu felan kutlamıos benım askum azcuk odunda saolsun bana da unuttrdu ole gunlerı kii gercktn banada cok muhım gelmıo artık oyle ozel gunler

osgeldinnn :içelim:bizimki herkesinkini bilir ve tele bile kayıt etmiyo o derece önem veriyo....güzel bişey yapmak istiyorum bana bi el atın :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…