Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

günaydın kıslarr nasssınızzzz güzel bir hafta diliyorum hepinizeee kıs özlem osgeldin neler getirdin bize Şeniz

burayı yenı buldummm benı de alın aranızaaa kaydirigubbakcemile3
hoşgeldn cnmmmm

wayyyy wayyy wayy emice kızı topic neım acmyıda bılrmş xD hayrlı olsn x) kapmssn bu işleri:lepi:

hoşgeldn amca kızı
nassı olam sevgümle görüştüm gördüm onu cok şükür sen nassınnn
nasıl gorustn kıssss????
selam kızlar bende aranıza daldım hemen napıynuz bakimm:)
hoşgeldn hılalce
delii kısss..sert erkek derken nasıl yaneeeee :))))))

döndümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmssssssssssssssssss turkbayragi

bana bi HOSGELDÜN yokmuuu kizlarr??
opuyorumnanaktan
hoşgeldnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kıslarr nasssınızzzz güzel bir hafta diliyorum hepinizeee kıs özlem osgeldin neler getirdin bize Şeniz
kızımmm cuma aksmndan berı gırmıyorum sadece zor yetıstm sızee heee
slm kıslaar.. günaydın
gunaydın cımcıme nasılsınn

nasıl gorustn kıssss????

msn üzerinden görüşüyoz sekerim sengözlerimebaksanab

delii kısss..sert erkek derken nasıl yaneeeee :))))))

bana sonsuz bi güveni var tamam cok kıskanc ama hiç belli etmiyo böle bagırsın cagırsın istiyorum haşin erkek olcak benm erkegim o da beni yanlıs anladı ama cok şükür düzelttik aramızı

hoşgeldnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızımmm cuma aksmndan berı gırmıyorum sadece zor yetıstm sızee heee

biz hızlı gencliğiz sen nasılsın nasıl geçti kına delikafadulden

gunaydın cımcıme nasılsınn[/QUOTE]

Günaydın kızlar... Bende hafta sonu giremedim. Yeni gelenler hoşgeldiniz :)

Tartışanlar arayı düzeltmiş oh ne mutlu ne güzel. Allah bozmasın...

merhaba pırlanta gunaydın daha topige gelemedım ama soylıım bu sabah tartıda 60.500 cıktım
kına fena deıldı cnm ıyyıydı dunde nıkahtaydm.cumartesıde dıscıye gttım.tellerımı sıkıstrdı cok cnm yanıoo yemek yıyemıyorum hıc mafoldumben

oh oh kilolar gidiyor süper :teytey::teytey:

sende mi kullanıyon tel bende kullandım 2005de taktım 2007de cıkardım doktorum pek iyi değildi idare ediyom böle eski halinden daha iyi diye avutuyom kendimi ama suan ne kadar acı cektiğini tahmin edebiliyorum :1hug:

ayy yazık sana ya :çok üzgünüm: bende kuzenimden biliyorum Allah yardım etsin... Bu arada vermiş olduğun kilo içinde tebrik ederim hihoyyyt

aylık kontrol olduktan sorakı ılk bı hafta zorlu gecıyor,sorası ıyı..gulpembe benm doktorum cok ıyı..telelrımde kucuk oyle hemen anlasılann buyuk braketlerden değil neysekii....demek sende kullandın..ben ,benm dıslerın caresının tel oldgunu bılseydm bu kdr beklemezdmm.nyse artık ıdare edecz...
bu arada pembiş,sert erkek istıyosn sen ama bence sevın sert erkek ne kdr cekılmez bılmedn anlamassn o yuzden bunu takmaaa

geçmiş olsun sekerim nezman cıkartcaksın peki benm braketler belli oluyordu ama cok şükürki bitti...sert erkek cekilmez evet benm tazmanyam bitane ya :asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…