Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

dısardayken daha güzellll

ne rahatlar ha ulu orta yerde sbah sabah :umursamaz:

olan var olmayan var

kıskandım ha kaydirigubbakcemile3

yerimsenibenyerimseniben
Yazık sana be canım Boşver Kedileri sen kendi Ruh eşini bul vereliniortak
Bu arada görüşmüycem diyordum ya hani akşam görüşüyoruz.laelaelaelaelae

akşam yemeği esnasında çocuk babasına sorar ,

kaç çeşit kadın göğsü vardır ?

baba şaşkınlık içinde cevap verir ;

yavrum 3 çeşit göğüs vardır:

bayan 20 lerde ise aynı kavun gibidir yuvarlak ve sıkı,

30 ve 40 larda armut gibidir, güzel durur fakat biraz sarkıktır,

50 den sonra ise aynı soğan gibidir

soğan ?

evet siz onlara baktığınızda, onlar sizi ağlatır.

bu cevap üzerine adamın karısı ve kızı çileden çıkar ve kız annesine:

anne kaç çeşit erkek organı vardır ?

anne biraz gülümseme ile cevap veriri ;

yavrum 3 çeşit erkek organı vardır

erkek 20 lerde ise aynı meşe ağacı gibidir.... sert ve güçlü

30 ve 40 larda ise huş ağacı gibidir ...esnek ama kullanışlı

50 sinden sonra ise aynı yılbaşı ağacı gibidir

yılbaşı ağacı ?

kökünden sökülerek ölmüş , toplarla süslenmiş sadece DEKOR!!!!!

Deney yapmak için bütün hayvanları dişisi ve erkeğiyle birlikte bir gemiye toplayan bir bilim adamı, yolda bütün erkek hayvanların dişilerle çiftleştiğini ve bunun sonucunda gemide nüfus çoğalması olduğunu görür. Bunu engellemek için bütün hayvanları bir araya toplayıp konuşmaya başlar.

- 'Yolda gördüm ki bütün erkekler dişilerle çiftleşiyor. Bu yüzden de gemide gitgide çoğalıyoruz. Bunu önlemek için bütün erkek hayvanların cinsel organlarını kesip karşılığında makbuz vereceğim. Limana indiğimizde erkek hayvanlar makbuzunu geri verecek ve karşılığında cinsel organlarını geri alacak' der ve adam aynen dediğini yapar. Ertesi gün erkek kanaryanın kendisine bir şey yapamayacağını bilen dişi kanarya, erkek kanaryanın karşısına geçerek onu tahrik etmeye başlar:

- 'Sen erkek değilsin, senin cinsel organın bile yok' diyerek erkek kanaryayı sinirden deli eder. Erkek kanarya hırsından kahrolarak bir haftayı geçirir. Bir hafta sonra dişi kanarya bir de bakar ki erkek kanarya kahkahalarla gülüyor ve sevinçten zıp zıp zıplıyor. Bunu gören dişi kanarya şaşırmış bir şekilde erkek kanaryaya:

- 'Hayrola cinsel organını kaybedince aklını da kaybettin galiba?' der. Erkek kanarya zıplamaya devam ederek:

- 'Limana inince göreceksin.' der. Dişi kanarya daha da şaşırır ve erkek kanaryaya:

- 'Limana inince ne olacak ki?' diye sorar. Erkek kanarya kahkahayı basarak cevap verir:

- 'Atın makbuzunu çaldım.'

yerimsenibenyerimseniben
Yazık sana be canım Boşver Kedileri sen kendi Ruh eşini bul vereliniortak
Bu arada görüşmüycem diyordum ya hani akşam görüşüyoruz.laelaelaelaelae

gunaydın fıstıklar

ask böle bişey işte nere gidiyorsunuz laelaelaelaelae

ben ruh ikizimi buldum :dilcikar: sadece ona özlem var :jeyyar:

fıkralarrrr süperrrrr :roflol: atın makbuzuna bayıdlım :roflol:

cadı osgeldinnn bacımmmm nasılsın günlükde okudumda nasıl oldun

Hım anladım şimdi Canım Benim
Özlemin giderilmesi Dileğiyle
ışler biraz yoğundu onlara baktım
Herkez Hoşgeldi Canım sıkılıyor Bunalıyorum

Selam kızlar nasılsınız

Hım anladım şimdi Canım Benim
Özlemin giderilmesi Dileğiyle
İşler biraz yoğundu onlara baktım
Herkez Hoşgeldi Canım sıkılıyor Bunalıyorum

slm sinemcim nasılsınnnn osgeldinnnnn

kız gonzelesss sbah bi oyana bi buyana kosturuyordun

la ne güzel oyun oynuyorduk ya

hareket hareket:sm_cool:

slm kızlarrr

size haberim var..ben varya artık kafamda bitirdim hiç olumlu bakmıyorum. biz birbirimizi tamamlamıyoruz ..şimdi ona bişey söylemedim ama en ufak bir tartışmayı fırsat bilip söylemeyi düşünüyorum iyi biri evet bi ısındım bi soğudum kesin karara vardım.kendimi zorlamak istemiyorum alışırım diye dün akşam kitaptan açıldı konu ben dedim şu kitabı okucam çok güzlemiş dedim oda napıxaksın kitap okuyup dedi bana bilgiçlik taslarsın okuyup okuyup dedimafoldumbenmafoldumbenzaten pazar akşamı düğünde dizlerde elbise giydim bi daha kısa giyme kıskanıyorum dedim inat ettim giycem dedim seviyorum dedim aslında fikrim değişmeyip olumlu baksaydım diymezdim birazda tartışma çıksın diye yaptım ama çıkmadı

lavantacıgımm eger bitirdiysen kafanda konus onunlaaaa

kitap olayında ise bi espiri yapmıs olabilir

besbelli herseyi batıyor sana belkide seviyorsun onu

gülpembem bilmiyorum hayatım ama herşeyi batıyorr ..konuşucam bakalım allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…