Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

helloo kıslar,,dısardaydım bugn ogle yemegınde ugrayamadım..neler yapıosunuz bakım...........aksama arkadasımın kınası var benımde .kesın benı horon başı yapacaklar ,bende bo l bol oynayacemmm :dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: :hooray:

vala sıkıntıdan patladım oh ne güzel kısss bizimde bi abinin sünnet düğünü var yarın aksam gerçi onlar arnavut ben biraz fransız kalcam

hoşgeldin canım....yakışır hemşoma horon:teytey:

ben hiç bilmem horon ya güya trabzonluyuz

kıs kelebekk bilinmezmı horon aaaaa ,,,,öğretırım ben sanaaaa,düğün felan olmasa aıleck her yerde uygn zmnlarda oynarız...gecn sene abanta gıttık dayımalrla kahvaltı sorasıı ,yolun kenarına arabalrı cektıkkkk,muzıgı actıkkkk horona basladık,sora bı otobus geldı(üzerinde ankara üniversıtesı yazıodu) ındıler kızlar dedıkı bızde oynayabılrımyız derken bızım horon oldumu 20 kısılıkkk,ayy bak o gun geldı aklıma yıne ne hoştuu yaaaaaaaa :CüvCüv:

enee ne hoş gızz...süpermiş vallaakaydirigubbakcemile3

hımmm biraz basit olcak ama bukadar sene beklediniz sevgiliniz size ailemle yasamamız lazım dese ne yaparsınız yada annesi yada babası vefat etmiş olsa

klava: o ölen kisiyi diritlirim, dermisimmm :roflol:
yok nan ben ayni evde istemem emme hadi ayni bina olsun baarii

üff niye böle zor sorular soruyon yafff benneyaptımki
hmm... vallah zor kabul ederim... belki bi süreligine ok ama temelli kalmak olmaz yaa..yapamam ben...

sen ne yapardin bu duurumda??

bende aynen sen gibi heralde zar zor kabul ederdim temelli olmak istemezdim ama ilk yıllarımıda onların yanında geçirmek istemzdim ne yapar ne eder kardeşlerine yıkardım heralde

hmm... ya bide bununkiler hep erkek anacim.
en büyügü benimki bundan kücük 2 erkek daha var onlarda essek kadar olmus hala evdeler...
benimki daha zor olurdu ama görümcem olmasindan iyidir...

aslinda cok güzel olurdu görümcem olsaydi amaa cok iyi anlassaydik tabii öle cadi görümce düsman basina kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…