Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

allah muhabbetınızı artırsn :) italyaya mı gıdıosun ozlemcım yolun acık olsn ,hazır avrupadasn gez tabı avrupanın her ulkesını......
pırlanta regl donemı spor yapamayabılrsn ama yemezsen eger regl bıtnce cok ıı olur sneın ıcın
pembıs nıe canın sıkılıo

iş yok ya bos bos durunca bana ufunetler basıyor tüm gün devamlı çizim yapıom arada işlerim cıkıyor ama adrenelin yok kolleksiyon döneminde yemek bile yemeye vaktim yoktu şimdi ise oturuyom bide müşteride gelmiyor siparişler tırt :1no2:bide müzik dinlemek istiyom ne dinlesem diye düşünüyom

Tatilde sayilir 1 günlügne gitcez arabayla. Orda Amcamin oglu var onu ziyarete gitceem..
gel sende bagaja sigarsan senide götürem kaydirigubbakcemile3

yahu ben bu kiloyla bagaja sığmam. hem benimki izin vermez özler beni Çok üzgünüm çoook

ya bende ogün spor yaptim demistim :) ogün'le kaldi spor yapmamm ayy napacam yaa bitürlü basliyamiyorum su diyete ve spora

bi başlasan gerisi gelir... mermaidle aynı topikteyiz. gel senide bekleriz.

şu boğazımı kesip atıcam zaten. artık tam gaz tekrar devam spora.

volkan konak dinleyebilirsin kazım koyuncudan sonra. :içelim:

cok slklcl bi gun laelaelaelaelae

yok ya bugün güzel bi gün cuma. yarın tatil. hihoyyytkaydirigubbakcemile2

volkan konak dinleyebilirsin kazım koyuncudan sonra. :içelim:

volkan konaktanda yarim yarim nefesin nefesime gerçi zülfi livaneliden dinlemek gerek nefesin nefesimeyi

sagolun varolun erkedesler kaydirigubbakcemile3
herbir sorumu cevaplamisinizzz mücüklarr sizeee..

bende demin kendime ucak bileti ayirdimmmmmmmmm TÜRKIYEYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE GIDIOMMMMMMMMMMMMMMMMMM 2 TEMMUZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
:teytey::teytey::teytey: tilililililililiiliiii.... teyyy teyyy teyyyy

ozman şimdiden osgeldin sefa geldinnn nere gitcen pekii :1hug:

olur canöm .. adi neydi seninkinün?? kaydirigubbakcemile3
anonsa edek kaydirigubbakcemile3

kizz siz nezaman kavusacaginiz???

vala belli değil tatlım yaaa eylül ekim belki izne gelir ama oda belli değil

kızlar merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:dance:

yav özlem italya falan ne iş gıızzzzzz ben italya ve italyanca hastasıyım....benide götür benideeeeeeeeeegamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…