alirim tabii.. soora seni burdan alamanyaya atarik seninkinin yanina :asigim:
allah muhabbetınızı artırsn :) italyaya mı gıdıosun ozlemcım yolun acık olsn ,hazır avrupadasn gez tabı avrupanın her ulkesını......
pırlanta regl donemı spor yapamayabılrsn ama yemezsen eger regl bıtnce cok ıı olur sneın ıcın
pembıs nıe canın sıkılıo
kazım koyuncu dınle :CüvCüv:
yarin italyaya gidiyorum büyük bi ihtimallee şakkıdı
:jeyyar: uzun zaman oldu dinlemeyeli actım suan dinliyom özellikle ben parcasına bitiyorum beni anlatıyor
Tatilde sayilir 1 günlügne gitcez arabayla. Orda Amcamin oglu var onu ziyarete gitceem..
gel sende bagaja sigarsan senide götürem kaydirigubbakcemile3
ya bende ogün spor yaptim demistim :) ogün'le kaldi spor yapmamm ayy napacam yaa bitürlü basliyamiyorum su diyete ve spora
allah muhabbetınızı artırsn :) italyaya mı gıdıosun ozlemcım yolun acık olsn ,hazır avrupadasn gez tabı avrupanın her ulkesını......
pırlanta regl donemı spor yapamayabılrsn ama yemezsen eger regl bıtnce cok ıı olur sneın ıcın
pembıs nıe canın sıkılıo
iş yok ya bos bos durunca bana ufunetler basıyor tüm gün devamlı çizim yapıom arada işlerim cıkıyor ama adrenelin yok kolleksiyon döneminde yemek bile yemeye vaktim yoktu şimdi ise oturuyom bide müşteride gelmiyor siparişler tırt :1no2:bide müzik dinlemek istiyom ne dinlesem diye düşünüyom
cok slklcl bi gun laelaelaelaelae
sagolun varolun erkedesler kaydirigubbakcemile3
herbir sorumu cevaplamisinizzz mücüklarr sizeee..
bende demin kendime ucak bileti ayirdimmmmmmmmm TÜRKIYEYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE GIDIOMMMMMMMMMMMMMMMMMM 2 TEMMUZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:teytey::teytey::teytey: tilililililililiiliiii.... teyyy teyyy teyyyy
vala belli değil tatlım yaaa eylül ekim belki izne gelir ama oda belli değil
kızlar merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:dance:
yav özlem italya falan ne iş gıızzzzzz ben italya ve italyanca hastasıyım....benide götür benideeeeeeeeeegamyoncuiremsu
hmmm... Allah kavustursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?