• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ooo karcım canımcım gelmiş..
İi be yaa sen napıyon kar uykum var malesef ayakta uyuyorum...
Kızlar dün gece kuzenimin karısını bi sapık aradı neler söledi ay şok olduk...
Oda telefonu anneme verdi annem ağzına geleni söyledi ilkez annemin ağzından küfür duydum,:kedi: oda zati yalarım yutarım gibi laflar kullanmış...Zavallı sabah ben hazırlanırken hala şoktaydı
hoşbuldum dadlımmm..
ınan bende geberıyom halsızlıkden regl oldumda belım agrıyo elımı kaldırcak halım yok ..ay bı ara bırıde benı aradı bende telı anneme verıp odadan cıkdım dısarıya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende iyiyim artistciğim calısmaya devam

osgeldiniz kar supurgelicadı nasılsınız hayat nasıl

buarada gidici kıslar bizi unutmassınız inş :gitme:
pembemm gulummmmm sagol balım ıyım işde ne olsun idare sen nasılsın?..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kar - süpürgeli cadı hoş geldiniz ..

lavanta cnm konuyu azıcık biliorum ama ön yargılı olma sakın oldugu gibi tanımaya çalış atılarına eksilerine dikkat et sen şimdi onu evlenmek için evlenmeyi düşünüo olarak görürsen ön yargılar oluşur kafanda .. sağlıklı karar vermek lazım bu işler zor yaa..
hoşbuldum canım...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşbuldum dadlımmm..
ınan bende geberıyom halsızlıkden regl oldumda belım agrıyo elımı kaldırcak halım yok ..ay bı ara bırıde benı aradı bende telı anneme verıp odadan cıkdım dısarıya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

pembemm gulummmmm sagol balım ıyım işde ne olsun idare sen nasılsın?..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyiyim canım calısmaya devam ediyorz işte -tatlicadiarzu-

kıslarrr ekimde devlet tiyatrosu perdelerini acıcak tiyatroya gidermiyiz :sm_cool:

iyiyim canım calısmaya devam ediyorz işte -tatlicadiarzu-

kıslarrr ekimde devlet tiyatrosu perdelerini acıcak tiyatroya gidermiyiz :sm_cool:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hangı oyun var kkdakı bekarlara ozel kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar ben geldim nasılsınız
Cimcimemmmm senin adın çok sevindim hadi hayırlısı canım
Herkese kocaman öpücükler opuyorumnanaktan

he gidek valla, dayıtırız tiyatroyu neyin :))
Ay iiki varsınız valla kızlar, sabah canım accayip sıkkındı yanık acımı bile unuttum valla...
Sizi seviyorum nan...

he gidek valla, dayıtırız tiyatroyu neyin :))
Ay iiki varsınız valla kızlar, sabah canım accayip sıkkındı yanık acımı bile unuttum valla...
Sizi seviyorum nan...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileŞenizŞenizŞenizŞeniz

Back