Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

pazar günü görüştüm iyiydi keyifliydi ne olduki acaba kıslarr günlük nerde

geçer geçer en fazla seni 2 hafta zorlar okadar bile zorlamaz ama geçer yerimseniben cıktıgında cok güzel dişlerin olcak

evt cok gusel olcklr daa,sende taktrdn sana da şöle yaptımı doktor;
bu alt dıslerımi sağ ve soldan arkalardakıni kare seklınde zırh gıbı bırseyın ıcıne gecrdı dısımı.dişlerimle cıgneyemıom cunku ust ve alt dıs bırbırne vurmuyo ,,ezme fonksıyonumu kaybettım anlayacagın........

eee kımsecıklerde yok burda....ben ıslere baslamadn buraya geldım

günaydın kızlaar nasılsınız bugün...
Şu Çindeki vahşete canım çok sıkıldı yaa...
Mermaidcim diş konusunda çok tecrübeliyim saçma bi olaydan dişim kırıldı yaptırdım ama çok çektim...
Şimdi de arka dişlerde sorun gitmeye üşeniyorum valla...
Geçmiş olsun...

yokya benim doktorum bi cacık bilmiyordu öle bişey yapmadı sadece alt dişlerime böle beyaz bi madde döktü dag gibi kalın bisey oldu alt kısımlarda her iki tarafada alttan dişlerimi kapatamıyordum vala allaha emanet gidiyoz dişlerimle bakalım nezamn döncekler

günaydın kızlar nooldu yaff hepinize böle gülpembe ahklı dökülüyosunuz valla ama dikkat edin derim diş şakaya gelmez bende çok çektim dolgu , kanal tedavisi hatta dişimden ameliyat bile oldum allah kimseye diş ağrısı vermesin lmaz:

hayırlı günler kızlar,

bugün hepimiz için bol şanslı, huzurlu, mutlu, şeker mi şeker ve aşk dolu bir gün olsun opuyorumnanaktan

amin kararsız aynen hepimiz için iyi dileklerimi sunuyorum herşey çok güzel olsun artık....

günaydın kızlar nasılsınız
Mermaid çok gemiş olsun
Diş ağrısını bende çok iyi bilirim
ıki dişim kaplama,üç dişime kanal tedavisi yapıldı
10 tane dişi dolgu yapıldı çoook çektim dişlerimden mafoldumben

aman banada diş demeyin bende zamanında çok çektim ama şuna çok şükür sorun yokgörüntüsü dışında =(

ayy yok ya benm dıscım cok ıyı,hemde 33 yasında bı bayan mınıcık bıse arkads gıbıyız:)

GÜnaydın kıslar nasılsınız
gunaydın prensessssssssss :)

saol cnm yaa,,evet kotuudur ama bnm agrı deıl agrı bundna kotu sukredıım bn yıne,sınem sen calısıomusn neler yapıosun yasın kac ??

SECL cimmm sanada gunaydın bu arada opuyorumnanaktan

Cimcime sana daaaaaaa zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…