evet umarım atlatmıstır.......kzıalr ben dışçiye gıdıyorum alt dılerıme tel takılcakk ... mafoldumben
kendınıze ıı bakın optum
cnm saol alt dıse tel takıldı...altla yemek yıyebılıodum onu da kaybettım..aç be acım corba ıctm sabah sabah.....gecer ınş.bugun kimse gelmemiş burayamermaid nasıl oldun
gunaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnngünaydın kıslarrr nasılsınızzz güzel bir gün diliyorum hepinize Şeniz
günaydınlar
cnm saol alt dıse tel takıldı...altla yemek yıyebılıodum onu da kaybettım..aç be acım corba ıctm sabah sabah.....gecer ınş.
gunaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
gunaydın leylaaa
evt cok gusel olcklr daa,sende taktrdn sana da şöle yaptımı doktor;
bu alt dıslerımi sağ ve soldan arkalardakıni kare seklınde zırh gıbı bırseyın ıcıne gecrdı dısımı.dişlerimle cıgneyemıom cunku ust ve alt dıs bırbırne vurmuyo ,,ezme fonksıyonumu kaybettım anlayacagın........
eee kımsecıklerde yok burda....ben ıslere baslamadn buraya geldım
ayy yok ya benm dıscım cok ıyı,hemde 33 yasında bı bayan mınıcık bıse arkads gıbıyız:)yokya benim doktorum bi cacık bilmiyordu öle bişey yapmadı sadece alt dişlerime böle beyaz bi madde döktü dag gibi kalın bisey oldu alt kısımlarda her iki tarafada alttan dişlerimi kapatamıyordum vala allaha emanet gidiyoz dişlerimle bakalım nezamn döncekler
gunaydın prensessssssssss :)GÜnaydın kıslar nasılsınız
günaydın kızlar nasılsınız
Mermaid çok gemiş olsun
Diş ağrısını bende çok iyi bilirim
İki dişim kaplama,üç dişime kanal tedavisi yapıldı
10 tane dişi dolgu yapıldı çoook çektim dişlerimden mafoldumben
hayırlı günler kızlar,
bugün hepimiz için bol şanslı, huzurlu, mutlu, şeker mi şeker ve aşk dolu bir gün olsun opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?