Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

hoşgeldin canım valla bende seninle aynı fikirdeyim cimcimeciim çokkk sıkıldım buaralardan tatile gidip güneşlenmek denize girmek gezmek tozmak içmek sabahlara kadar dağıtıp eğlenmek istiyorum çalışmaktanda hergünümün aynı geçmesinden çokkk sıkıldım valla tatil olsunda ıssız adaya bile razıyım... kaydirigubbakcemile3

bu ne kardeşim burası bekarların yeriii çık kız buradan lülülülülülü

ya bende ayın 20 de çıkmayı planlıyordum ama bizim işyeri taşınıyor 20 de o yüzden 25 felan çıkmaz zorunda kalıcam heralde:umursamaz:

nan tanıdığım birisi bu yazdıklarımı okusa bu kız azmış der :))
Oysaki görünüşüm öle değildir....
böle seylerde görünüşe bakmicaksın cıcımmm demekkı :roflol: .....şaka bı yana da..hem azmakla ne alakası var ya bu da doğanın bi kanunu :umursamaz: cahil mı olalımm evlenmedn ogrenelım herşeyııı,ben mesela hıcbırsyeı yasmaayn bır erkekle evlenmek ıstemem yanı..ben got o got ayvayı yerdık yanı :roflol:
şöle yazın çıkıp kışın devam edebileceğim bir işim olsa...
Google ın şirketini gördünüzmü içinde yok yok...

o dedıgın iş öğretmenlık işte (((((((ama olamıyorum ıste olamaıyorum 5 sene once olsaydı oluodum
google ın sırketı ne ya ben bılmıyorum?

cimcimeciim valla google da çalışmak için 4000000000 fırın ekmek yememiz lazım bence :dilcikar:

googlede calısmakmı ah ah orda var ya ben bedava calısırım yeterki alsın beni duy beni google

ben memurum tatlm bilgi hizmetleri daire başkanının asistanlığını yapıyorum zemuszemus

hanı sımdıelrde ıssızlık ıcın yenı kurslar ve fırsatlar sunuolar ya mesela KOSGEB gıbı, Google da ole bırsye yaptı sandım

slm kızlar

geldim bende, işleri anca toparladım
bende istiyorum tatil

ama 2 hafta sonra 1 gün izin alacağım sebebi malum
sonraki hafta ise 4 gün izin almam gerekiyo kuzenimin izmirde düğünü var :S ama ben kara kara düşünüyorum ne etsem de izin alsam diye çiğ çiğ yicek beni patron

yok ya yemez.. sürekli izin alan biri değilsende olabilir yani. baktın olmuyo ücretli izin teklif edersin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…