Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

''ya ablalarım bı bakarısınz yasım 16'' topıgın baslıgından numara oldugu bellı.....neden baslıga yasını yazma geregı duymuşş.......dikkatlerı uzerıne toplamak ıcın tabıkı...........kesın erkek

ne demekk cnmm................bu arada o konu kapanmışşşş........ama yemın ederım cok eglendm pc basında cok guldummmmmm........40 kişi aynı anda okudu bı topiği okdr yanı

16 yasımda benm sefgılım neyım bıle yoktuuu paso ders calsırdm beeeeeeeeee...................bızm yasımıza gelse haydar abla olur o heraldeeee ::)

kızlar kızlar geldim
işlerimin yoğunluğundan fazla ilgilenemedim sizinle

neler yaptınız neler ettiniz ben yokken

kıs selenay sen mı geldın.........hoşgeldınnnnnnn nabersın?nsl yogunluk bu uzn zmndr yoktun

he bacım ya ben geldim

çeyiz topicine bakıyorum, oraya bakınca buraya fırsat kalmıyo, şu meşhur ekşınlı topice girince kızlara da bi slm vereyim dedim

işler yaz olduğu için çok yoğun yaa :S patron bi taraftan oğlu bi taraftan çizim verince :S bi de müşteriler gelince benim işler arap saçına dönüyor

bu arada Allahtan bi aksilik çıkmazsa 17 gün sonra sözleniyorum inş

Ölemiiiiiii,evet topikten verdiğimiz ikinci bekar olma ünvanını kazandın su an tıtıbarıyle :))cnm tebrıkler sımdıden ,ucuyorsundr sen sımdıııı

Ölemiiiiiii,evet topikten verdiğimiz ikinci bekar olma ünvanını kazandın su an tıtıbarıyle :))cnm tebrıkler sımdıden ,ucuyorsundr sen sımdıııı

oooo heyecanı, mutluluğu hiç sorma :kedi: hayırlısı olur inş
2 gün 1 gece ağırlıyacağız onları
ben eteğimi ve ayakkabımı aldım :kedi: sevgilimde gelirken takımını filan alıcak

ay heyecandan bak hangi konulara daldım :) bekar topicinden çkıp söz topicine girecek şimdi :kedi:

selenay cok sevindim senn adına hadi hayırlısı.....

kıs mermaid birincisi kim ilk kimi verdik

baya parcalasnmıssınz nıgde ordu ıst hattından bır bulsuma olck desene.....hadı bakalm hayırlsısı

baya parçalı evet :) ve sevgilim aylardan sonra ilk defa bizde buluşacak ailesi ile

selenay cok sevindim senn adına hadi hayırlısı.....

kıs mermaid birincisi kim ilk kimi verdik

ay selenaycım sevindim adına çok mutlu olursun inşallah...

sağolun kızlar darısı sizin başınıza olsun inş
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…