• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

oezlem06

evli & mutlu
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
1.977
11
158
haydi bekar kizlar buyrun bizde burda sohbet edelim.... a.s.:enbuyukkk:
-> hala neden bekar oldugumzdan bahsedelım mesela... delikafadulden

:))) kıss bı kaç gundur bende böle bı topik kurmayı dusunuyodum ama kalıodu nedense..tatlım o yuzden bu topiği ikimizin topiki ilan edebilirmyimmmmm kaydirigubbakcemile4
bu arada hayırlı olsun a.s.

selam kızlar...buna benzer çok topik var ama olsun fazla mal göz çıkarmaz...kaydirigubbakcemile4

hosgeldin beyaz kelebekkk... :)))
ya burasi böyle hergün gelebilecgimiz sohbet bölümümüz olsun istedik...

özlemcim ve mermaid topiciğiniz hayırlı ugurlu olsun.....aslında biz bekarlar için böle bi topic gerekiyordu neden mi evlenmiyoz biz zaten evliyiz ALLAH katında resmiyete ne gerek var delikafadulden

hosgeldin beyaz kelebekkk... :)))
ya burasi böyle hergün gelebilecgimiz sohbet bölümümüz olsun istedik...

hoşbuldum canım....güzel düşünmüşsünüz...hayırlı uğurlu olsun o zaman bizedelikafadulden

ben neden evlenmiyorum...mmm...evlenmek istiyorum ama kimle?doğru adamı bulamıyorum:1no2:

diyceksinizki modunda aşık diyo büyük buluşma diyo...evet var biri aşığım yada öle sanıyorum...ilk defa yazın biaraya gelcez ama bu adam fazla vurdumduymaz sinir oluyorum....:delphin: bazen diyorum eski sevgilime dönsemmi..:delphin:

diyceksinizki modunda aşık diyo büyük buluşma diyo...evet var biri aşığım yada öle sanıyorum...ilk defa yazın biaraya gelcez ama bu adam fazla vurdumduymaz sinir oluyorum....:delphin: bazen diyorum eski sevgilime dönsemmi..:delphin:

kıss o ne ole neler analtıon kafam karıstı,ıkı secenegı de bı gorup elestırelım bakalım sora ona gore fıkır beyan edelım? neden ılk kes goruosun o şahsı?

Allah kalbıne gore bırısını verır ınş. en yakın zmnda...yaşın kaç?

amin canım inşallah...yaş 28 oldu bacım yaa:delphin:

kıss o ne ole neler analtıon kafam karıstı,ıkı secenegı de bı gorup elestırelım bakalım sora ona gore fıkır beyan edelım? neden ılk kes goruosun o şahsı?

kafan karıştı dimi..benimde çok karışık vallahi....benneyaptımki

eski sevgilimden bana el kaldırdığı için ayrıldım...4sene üzerine ayrıldık...hemde hasta halimle yaptı bunu..vurmadı ama teşebbüs etti...çok pişman oldu sonra özürler falan ağladı kaçkere....onlada uzak şehirlerdeydik askere gitti şimdi gitmeden önce kalktı buraya geldi son bi şans için ben yine kabul etmedim....

diğerini ise ilkokul arkadaşım tanıştırdı...1senedir msn tel görüşüyoz..ilk başlarda bişeyim yoktu sonradan aşık oldum...gömrüntülü fln görüştük bide fotolar var işte...yazın yanıma gelcek görmeye...evlilikten fln bahsetti ama önce bi görüşelim dedik yüzyüze...ama çok geniş rahat adam...geçen hafta hiç görüşmedik ne aradı ne sordu msne gelmedi...insan özlemezmi...dün aradı işte bi...bende inat yaptım aramıycam msne girmiycem:delphin:

böyle işte kızlar...ne yapacamı bilmiyorum tek bildiğim evlenmek istediğim....benim mevzular uzun...

aslında evlilik okadar zorki erkek olsam evlenmezdim bütün sorumluluk senin üstünde bi bayan olarakda evlilik zor calısan bi bayan yada ev hanımı her ikisininde işi zor.. evlilik zor iş ya her iki cins için

Back