bekar kuzenim hamile(2014 yılında açılmış konudur)

Ben lafımı evlilik dışı ilişkiye/hamileliğe etmeyeceğim.O beni bağlamaz.Yıl 2014,5 aylık hamilelik nasıl anlaşılmaz?! 5 aylık uykuya mı yattı bu kız hayret bir şey ya.Ben lafımı bu gençlerin gerzekliğine etmek istiyorum.Ya kardeşim,madem yapıyorsunuz korunun yahu! Sonra 5 parasız bir sabiyle ortada kalırsınız.

Son düzenleme:

Helal olsun kuzenine cok icten duygularimla tebrik ederim .. bizimki kendi bebegine bakabilecek mi acaba onu bilmiyoz

Hangi akla hizmet bu kadar bekledi inan bizde bilmiyoruz

Bence 1 aylıkken falan fark etti ya para bulamadı sevgilisi para falan gönderemedi mecbur aldırama süresi geçincede annesine söyledi. Yoksa bende hiç inanmam 5 aylık nasıl fark edilmez. Hele haberlerde okuyoruz mide agrısıyla gitti dogum yapıp cıktı diye

allahım neler oluyor yarabbım. evlat sahıbı olmak ıcın can atan ınsanlarız. ne yapsak ne etsekde anne olsak dıyoruz. ama herseyın bır zamanı var tabıkı. allah genclerımıze akıl fıkır versın.bırlıktelık yasadıkları ıcın kesınlıkle kınamıyorum fakat kacıncı yuzyıldayız. korunma yöntemlerı bı yığın. yazık gunah degıl mı sımdı çocuğa böyle insanlar yuzunden hayata 1-0 yenik başlamak zorundamı yawrular.

çözüm konusuna gelince de aklıma şöyle bır fıkır geldı ama bılmem nasıl olur. aile kızından vazgecmek ıstemıyorsa. kızını da alıp kımseye duyurmadan başka bir şehre taşını orada yaşamaları ve bu bebeğinde aile tarafından bakılması lazım bana göre. adam kaçmış gıtmış besbelli zaten mafyalardan kaçıp saklanan adamda pek tekin sayılmaz yanı bence kuzenın kendısını de ondan bır an önce kurtarsın ailesi ve bebğiyle farklı bir şehirde sıfırdan bir hayata başlamayı denesın. tabiki anne babasının bu durumu kabullenmesi kızlarına sahip çıkmaları çok önemli . allah yardımcıları olsun. üzüldüm...

Diyorum ya işte,gerzeklik.Bakamayacaksa aldırırdı.Şimdi 5 aylık çocuğu paşa paşa doğuracak,o bir insan suretinde artık.Yurtlar zaten kimsesiz çocuk kaynıyor,ben bir kere gitmiştim gönüllü.Yazıklar olsun diyecek bir şey yok.

Şey yapsa annesi hamileymiiş gbiii. Teyzeniz kaç yasında? Menepoza girdi sanmış adeti kesilince ama hamileymiiş falan diye yalan uydursalar. Kuzeninlede çocugu abla kardeş gbi büyüse. Yurda vermekten çooook daha iyi. Babasının haberi yok dimi ?

Ailesinin gozunde bu kadar degeri varmi bu fedakarligi yaparlarmi bilmiyorum .

Yahu hiç mi kıpırdamadı bu çocuk? Mümkün değil ben inanmıyorum.Süre geçmeden söyleseydi yine hallolurdu.

Bebegin babasi biliyo kizin babbsi bilmiyo bilmemesi de lazim aslinda bizim bu kizi yurt disina çıkarmamiznlazim ama nasil

Konunla alakasız belki ama ben senin önceki konularını biliyorum konu sahibi arkadaşım. Aklıma ilk gelen de ne oldu biliyor musun? Bu olay duyulursa eltin bununla da senin epey sinirlerini yıpratabilir bence. Ailene falan dil uzatabilir ne biçim ailesi var görüyorsunuz diye. İnşallah duyulmaz yani, şimdiden bu geldi benim aklıma.

bu kadar adıda çıkmış madem keske biride korunma yöntemlerını anlaydı, valla geçmiş olsun

Ayy sorma canim allahtan bu sehirde değiller duyulnaz olay burda

Off hep bu ihtimalller uzerinde duruluyo zaten . Cok zor ya

Geçenlerde bdv de evlat edinmek konulu bir başlık açılmıştı. Bir arkadaş da ayşe arman'ın röportajını yayınlamıştı.
Koruyucu aile diye bir seçenek varmış. Çocuğu yuvaya veren aile çocuğu tekrar geri alabilme ihtimali üzerine evlat edindirme evrakını imzalamıyormuş.
Küçücük bir hayatla ilgili neler konuşuyoruz çok kötü bir durum ama bu konuda da bilgilendirmek istedim.

Export 19 yasindaki bir insan bu noktaya gelene kadar su an kendini ona karsi sorumlu hisseden insanlarin akli neredeymis??????o cocuk karninda 5 aylik olana kadar simdi veryansin eden annesi kizindaki degisikligi hic mi anlamamis!?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…