bekar kuzenim hamile(2014 yılında açılmış konudur)

Oğlan Hayırsiz,Kız sorumsuz, Aile töre manyağı, Çocuk geldi gelecek, Her şey bu kadar çıkmaz sarmalindayken en kısa zamanda kadin sığınma evine başvuru yapmanız gerekli Hemde çok acil bi şekilde
Evet bebek geldi gelecek cocuk uc yasinda bizim elimizi opmeye gelecek yakinda.

20 yil sonra tv lere cikar cocugumu ariyorum veya cocuk cikar ben kimim annemi babami ariyorum...ne kizlar var be...boyle seyler duyuyorum ya kizim olmadigi icin seviniyorum..
Kız bunu tek başına mı yaptı? Kızın yokta Oğlun mu var? Bence Kınama bukadar. Oğlun varsa oda ilerde elin kızını hamile bırakabilir. Tüm yükü kızlara yüklemeyelim.

Ben de bakmadan yorum yapanlardanım tarihe eee sonuç ne oldu acaba yavrucağın akibeti

Cok zor bi durum ya. Ben de ayni korkuya sahibim. Demek ki kizcagiz korkmus kiyamamis aldirmaya da bilemedim. Kiyamasa gerci vermek de istemezdi. Canimmm eger olduysa boyle bisey annesi o. Birakamaz o bebegi birakmamali

Bi insan daha ne kadar rezil bi durumda olabilir işte
Neyse ki Allah'ın takdiri böylelerine de evlat nasip ediyor .

er kişi psikopat,sorumsuz ve belalı...böyle biri ile aşk mı yaşanır..akıllı biri bunu yapar mı?başka cinsellikte yaşamış bu hatun kızın libidosu tavanmış anlaşılan.yinede çocuğa yazık ileride babasını soracak..

20 yil sonra tv lere cikar cocugumu ariyorum veya cocuk cikar ben kimim annemi babami ariyorum...ne kizlar var be...boyle seyler duyuyorum ya kizim olmadigi icin seviniyorum..
o bahsettiğin çocukların babası da var onlardan biri ilerde senin oğlun olabilir ? kızım olmadığı için mutluyum demek ne alaka ?

Benim kanaatimce yargilamaya hakkimiz yok. Isteyen istedigi seyi yapabilir kendine. Bizim buradaki amacimiz elestirmek degil yol gostermek olmali. Lütfen ona göre davrsnalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…