- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Evet bebek geldi gelecek cocuk uc yasinda bizim elimizi opmeye gelecek yakinda.Oğlan Hayırsiz,Kız sorumsuz, Aile töre manyağı, Çocuk geldi gelecek, Her şey bu kadar çıkmaz sarmalindayken en kısa zamanda kadin sığınma evine başvuru yapmanız gerekli Hemde çok acil bi şekilde
Kız bunu tek başına mı yaptı? Kızın yokta Oğlun mu var? Bence Kınama bukadar. Oğlun varsa oda ilerde elin kızını hamile bırakabilir. Tüm yükü kızlara yüklemeyelim.20 yil sonra tv lere cikar cocugumu ariyorum veya cocuk cikar ben kimim annemi babami ariyorum...ne kizlar var be...boyle seyler duyuyorum ya kizim olmadigi icin seviniyorum..
Tabiki erkekle yapiyor ama yatmasini biliyor.. neden korunmamis..Kız bunu tek başına mı yaptı? Kızın yokta Oğlun mu var? Bence Kınama bukadar. Oğlun varsa oda ilerde elin kızını hamile bırakabilir. Tüm yükü kızlara yüklemeyelim.
2 ay sonra 4 sene olacak bi konu bu... davası sürülmez :)Tabiki erkekle yapiyor ama yatmasini biliyor.. neden korunmamis..
Oooo...cocuk krese gidiyordur belki..bundan sonra tarihe bakayim2 ay sonra 4 sene olacak bi konu bu... davası sürülmez :)
Cok zor bi durum ya. Ben de ayni korkuya sahibim. Demek ki kizcagiz korkmus kiyamamis aldirmaya da bilemedim. Kiyamasa gerci vermek de istemezdi. Canimmm eger olduysa boyle bisey annesi o. Birakamaz o bebegi birakmamaliMerhaba kızlar bu bdv den cıkamıcam ben galiba ! Dun bi haber geldi kuzenim bekar ve hamile bu zamana kadar cok fazla ilişkiler yasadı sacma sapan olaylarda ısmı anıldı bulundugu yerde adı cıktı resmen şimdi de hamile kalmıs sevgılısınden ve 5 aylık bebek baya buyumus bu zamana kadar aklı nerdeydı bızde bılmıyoz ama olayı sadece annem ben ve annesi bılıyo duyulursa ortalık karısacak Neler olabılecegını dusunmek bıle ıstemıyorum . Sevgılısı kabul etmıs bebegı ama o da pskopatın teki suan yurtdısında turkıyedekı belalılarından kacmıs kuzzenımı oraya cagırıyo ama ne pasaport ne vıze ne dıl ne de bunları alabılecek para yok . Cocugu dogurup yurda vermeyi bıle dusunuyo cok uzuluyorum napmalıyız nasıl bı akıl vermelıyım
efsaneydi ya :)Cocuk az daha buyuse konuya kendi yorum yapar ne diye hortlattiniz eski konuyu :d
Korunmak kadının görevi mi sadece?Tabiki erkekle yapiyor ama yatmasini biliyor.. neden korunmamis..
erkek geri zakalı ile kadın akıllı olacak..Korunmak kadının görevi mi sadece?
Erkekler de kendi sorumluluklarını alabilecek zekada ve kapasitedeler. Her şey kadınların sorumluluğunda değildir, bence yanlış düşünüyorsunuz.erkek geri zakalı ile kadın akıllı olacak..
Erkek korunsaymis. Neden hep kadinlara yükleniliyor anlamıyorum. Bu zihniyet, çok ic acici degil malesefTabiki erkekle yapiyor ama yatmasini biliyor.. neden korunmamis..
oğlum var 2 adet...eğer böyle bir hata yaparlarsa benden doğduklarına pişman ederim...Kız bunu tek başına mı yaptı? Kızın yokta Oğlun mu var? Bence Kınama bukadar. Oğlun varsa oda ilerde elin kızını hamile bırakabilir. Tüm yükü kızlara yüklemeyelim.
Allah korusun da yine de buyuk konusma sen. Hayatin ne getirecegi hic belli olmuyor Allah muhafazaoğlum var 2 adet...eğer böyle bir hata yaparlarsa benden doğduklarına pişman ederim...
o bahsettiğin çocukların babası da var onlardan biri ilerde senin oğlun olabilir ? kızım olmadığı için mutluyum demek ne alaka ?20 yil sonra tv lere cikar cocugumu ariyorum veya cocuk cikar ben kimim annemi babami ariyorum...ne kizlar var be...boyle seyler duyuyorum ya kizim olmadigi icin seviniyorum..
Benim kanaatimce yargilamaya hakkimiz yok. Isteyen istedigi seyi yapabilir kendine. Bizim buradaki amacimiz elestirmek degil yol gostermek olmali. Lütfen ona göre davrsnalimer kişi psikopat,sorumsuz ve belalı...böyle biri ile aşk mı yaşanır..akıllı biri bunu yapar mı?başka cinsellikte yaşamış bu hatun kızın libidosu tavanmış anlaşılan.yinede çocuğa yazık ileride babasını soracak..
mutluyum çünkü böyle baş edilemez bir kızın annesi olmak zordur..o bahsettiğin çocukların babası da var onlardan biri ilerde senin oğlun olabilir ? kızım olmadığı için mutluyum demek ne alaka ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?