- 17 Haziran 2012
- 268
- 2
Hayırlı olsun topiğin canım ben de bir bekar olarak geldim aranıza
Hoşgeldin neler yapısyosun? :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun topiğin canım ben de bir bekar olarak geldim aranıza
evet topiğimiz hareketlendim bayağı mutlu oldummm
hoşgeldinnn canımmmm =) topigimiz harketlenmeye başladı ne güzelll
Hoşgeldin neler yapısyosun? :))
Hoş bulduk canım
Evliler kadar bekarlar da fazla site de daha da hareketlenir topic eminim
Hoş bulduk canım
Ben okuyorum canım ama tatildeyim şu sıralar iki dersten büt var onlara çalışmaya çalışıyorum.Sen neler yapıyorsun
evetttt canımmm tabiki daha da çok hreketlenicek topigimizzz artık burdayız öyle başka topiklere kaçmak yokk neler yapıyosu canı ben 26 yaşındayım bekarım sevdicegim varyarışmya istanbudan katılıyorum yarışmacı arkdaşalara başarılar diliyorum =)
Okulu özleedimmmmm... Geçen sene bitti benim okulum işte evdeyim 1 yıldır bu 1 yılın yarısında çalıştm ama iş şartları falan çıkmak zorunda kaldım. Nerde ve ne bölümü ouyosun?
Ne güzel sevdiceğin varmış senin hep mutlu olursunuz inşallah canım
Ben yerli bekarlardanım sevdiceğim yok yani.
Ben de okuyorum canım ama tatildeyim
evettt caanım var 2 yıldrı konuşuyoruz bakalımhayırlısı amin inşallah seninde olur benim yaş kaç oooooo ne güzel sende istanbuldasınnn ne güzell bede eylüldemi izne çıksam diy düşünüyorum
Üniversite zor da olsa başka etkiliyor özletiyor kendini.Hangi bölümde okumuştun canım.
Ben de Türk dili ve edebiyatı bölümü okuyorum canım nasipse öğretmen adayıyım.İstanbul Üniversitesi'nde okuyorum
Ne güzel sevdiceğin varmış senin hep mutlu olursunuz inşallah canım
Ben yerli bekarlardanım sevdiceğim yok yani.
Ben de okuyorum canım ama tatildeyim
evettt caanım var 2 yıldrı konuşuyoruz bakalımhayırlısı amin inşallah seninde olur benim yaş kaç oooooo ne güzel sende istanbuldasınnn ne güzell bede eylüldemi izne çıksam diy düşünüyorum
Maşallah canım evlilik düşünceleri var mı peki.Ben de 22 yaşındayım bakalım zamanı gelince olur elbet diye düşünüyorum.
Çağımızın popüleri bilgisayar bence güzel bir bölüm canımBilgisayar programcılığı Heeee, o zaman iyi ya bölümde üniversitede bide Kpssyle yerleşirsen tamamdr :))
İnşallah canım ya hayırlısı ile mesleğe başlayayım benim de en büyük isteğim bu
Çağımızın popüleri bilgisayar bence güzel bir bölüm canım
Şartları kötü bakalım hakkımzda hayırlısı :)
Maşallah canım evlilik düşünceleri var mı peki.Ben de 22 yaşındayım bakalım zamanı gelince olur elbet diye düşünüyorum.
var canım da daha dün ablasınıevlendirdik bizede sıra gelir iye düşünüyoruz artık hayırlısı olur canım zamanı gelince inşalllah heerşeyin hayırlısı
]Çağımızın popüleri bilgisayar bence güzel bir bölüm canım
var canım da daha dün ablasınıevlendirdik bizede sıra gelir iye düşünüyoruz artık hayırlısı olur canım zamanı gelince inşalllah heerşeyin hayırlısı
]Çağımızın popüleri bilgisayar bence güzel bir bölüm canım
İnşallah canım hakkınızda hayırlısı olsun abladan sonra darısı size olsun hayırlısı ile inşallah
Aynen canım ben de zamanı gelince olacağına inandığımdan dolayı bekliyorum
Hayırlısı olsun canım benim
Senin var mı peki sevdiceğin
İşsizim, sevdiceğimde yok ayy bunalıma gircem ben senin var mı sevdiceğin?
İnşallah canım hakkınızda hayırlısı olsun abladan sonra darısı size olsun hayırlısı ile inşallah
Aynen canım ben de zamanı gelince olacağına inandığımdan dolayı bekliyorum
aminnn inşallllah caım saollll tabikide olucak tatlm rabbimizin buyurdugu gibi herkes çift olucak alllahın izniyle
canım pc dondu kusura bakma biraz geç geldim
aminnn inşallllah caım saollll tabikide olucak tatlm rabbimizin buyurdugu gibi herkes çift olucak alllahın izniyle
canım pc dondu kusura bakma biraz geç geldim
Amin inşallah canım aynen öyle ben de zaten Rabbime sığınıyorum bu konuda elbet o bir gün nasip edecek ve karşıma birisini çıkaracak hayırlısı bakalım canım benim
Olsun canım hiç sorun değil
İşsizim, sevdiceğimde yok ayy bunalıma gircem ben senin var mı sevdiceğin?
Amin inşallah canım aynen öyle ben de zaten Rabbime sığınıyorum bu konuda elbet o bir gün nasip edecek ve karşıma birisini çıkaracak hayırlısı bakalım canım benim
Olsun canım hiç sorun değil
hehhhh işte kuzum böyle güzel düşünün güzel olsun bunalıma girmek yokkkk =) tmm mı kızlar