'Bekar erkeklere 'cinsel ihtiyaç' ödeneği verilsin' dedi, AKP soğuk bakmadı!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715

'Bekar erkeklere 'cinsel ihtiyaç' ödeneği verilsin' dedi, AKP soğuk bakmadı!
TBMM Dilekçe Komisyonu’na başvuruda bulunan Avukat YavuzBalkan, bekar erkeklere cinsel ihtiyaçlarını karşılamak üzere ödenek ayrılmasını istedi. Balkan, bu skandal önerinin kadına yönelik şiddeti azaltacağını ileri sürdü. Öneriye ilişkin açıklama yapan AKP'li vekilse teklife soğuk bakmadı.

Salı, 03 Şubat 2015 09:37

AKP iktidarında kadına yönelik şiddet gün geçtikçe artarken, yaşanan saldırıların azaltılması gerekçe gösterilerek skandal bir öneri yapıldı.

Avukat Yavuz Balkan, bekar erkeklere cinsel ihtiyaçlarını karşılamak üzere ödenek ayrılmasını istedi. TBMM Dilekçe Komisyonu, dilekçeyi inceledi. Komusyon, bu tür ‘yasal düzenleme’ alanına giren bir konuda, komisyonun yapacağı herhangi bir işlemin olmadığını belirterek, dilekçeyi milletvekillerinin dikkatine sundu.

Habertürk'ten Salia Çolak, dilekçenin sahibi 25 yıllık avukat Yavuz Balkan’a ulaştı. Balkan’ın görüşleri şöyle: “Benim bu zamana kadarki gözlemlerime göre kadına yönelik şiddet ve cinayetlerin yüzde 80’i toplumda erkeklerin cinsel ihtiyaçlarının giderilmemesinden kaynaklanıyor. Bu ihtiyaç giderilmezse bu durumda ya kadına tecavüz ediyor ya elle sarkıntılık ediyor ya katlediyor.”

AKP SOĞUK BAKMADI!

AKP Ağrı Milletvekili, TBMM Kadına Yönelik Şiddeti Araştırma Komisyonu Kâtip Üyesi Mehmet Kerim Yıldız: Hükümetin evliliği teşvik eden uygulamaları var. Ancak şiddet sadece bekâr erkekten gelmiyor, evli erkeklerden de geliyor. Bekârlara ödenek vermek çare olmaz. Buna bir temel insan hakkı olarak bakmak gerekir. Aileyi korumaya yönelik çok sayıda yasal düzenleme yapıldı. Bunların sonuç vermesi için eğitim ve zihinsel dönüşümün gerçekleşmesi gerekiyor.
http://haber.sol.org.tr/toplum/beka...denegi-verilsin-dedi-akp-soguk-bakmadi-106776

Hadi verdin ödeneği adam gitti ihtiyacını giderdi,sonra yine kadına şiddeti ve tacizi yapmayacakmı.
Memleket bunlarla dolu artık..

şiddet ve bu ne alaka
bu erkeklerin kafası yeminle şeyinde tövbe yarabbim ne alaka ya
ben de istiyorum
bana da ödenek versinler o zaman
hatta var ya devletin genel evleri varmış galiba
niye kızlar için yok mu genelevler hıh
( bu ben olamam yalnız resmen gaza geldim puhaha )

Cinselliği tabu olarak görmekten vazgeçmekle başlar bu çözüm.
Sen erkek evladını ihtiyacını görsün diye yetiştirirsen olmaz.
Küçük yaşlardan bunun eğitimini vereceksin ki birey ona göre yetişsin.
Çoğu tacizci ve şiddet yanlısı erkeğin yetiştirilme tarzı aynı.

Ne kadar da feministsiniz yahu!
Adam hep aynı kadını görmekten sinir krizi geçirdiği için şiddete başvuruyor. Ama ek ödeneği olsa başka kadınları da görecek(!) kadar ufku(!?) açılır.
Böylece ne geçimsizlik kalır ne şiddet

Sapık herifler ya daha neler cıkaracaklar acaba. Yakında evde hep aynı kadını gormekten sıkılıyor erkekler buyuzden baska kadınlara sarkıntılık yapıyorlar deyip 2. eşi yasal kılacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…