Ben34 yaşındayım, renkli MR'da rahmimde 7cm, 3cm, 5cm, 2cm ve 2cm çaplarında sapsız myomlar tespit edildi.Gittiğim kadın doğum uzmanı myomların ilaç tedavisi yok cerrahi müdahale gerekli ancak bekar olduğum için ameliyatın çok riskli olduğunu,ameliyat esnasında rahmimin bile alınabileceğini ya da ileride gebeliğe engel teşkil edebilecek farklı risklerin olabileceğini,açık ameliyat yaptırırsam bile çok iyi bir cerraha gitmem gerektiğini söyledi.Bir de yine aynı hastanede yapılan myom embolizasyonundan söz edip girişimsel radyoloji uzmanına yönlendirdi.O da mr sonuçlarına bakıldığında myom embolizasyonu için uygun bir hasta olduğumu ameliyatla myomların alınması esnasında rahim dokusuna zarar gelebileceğini,myom embolizasyonunun ilerde gebeliğe engel teşkil etmediğini söyledi.Yaşım 34 ve tesadüf sonucu öğrendiğim hiçbir belirti yoktu..bu durumdan dolayı çok üzgünüm, hangi doktora inanacağımı şaşırdım.Neye karar vereceğimi şaşırdım.Doktorların da çoğu ileride bebek düşünüyorsam açık ameliyatla myomları aldırmamı ancak çok iyi bir cerrahi operasyon yapılması gerektiğini söylüyor.Benim merak ettiğim MYOM EMBOLİZASYONU yaptırdıktan sonra hamile kalan ya da böyle birşeyi duyan varmı?Karar aşamasındayım ve ne düşüneceğimi şaşırdım..yardımcı olabilecek fikir paylaşabilecek herkese şimdiden çok teşekkürederim.
myom embolizasyonunu daha önceki yıllarda yaptıranları okumuştum internetten ve bu siteden..şimdi bir fikri olan ya da yaptıran yok sanırım
Ben34 yaşındayım, renkli MR'da rahmimde 7cm, 3cm, 5cm, 2cm ve 2cm çaplarında sapsız myomlar tespit edildi.Gittiğim kadın doğum uzmanı myomların ilaç tedavisi yok cerrahi müdahale gerekli ancak bekar olduğum için ameliyatın çok riskli olduğunu,ameliyat esnasında rahmimin bile alınabileceğini ya da ileride gebeliğe engel teşkil edebilecek farklı risklerin olabileceğini,açık ameliyat yaptırırsam bile çok iyi bir cerraha gitmem gerektiğini söyledi.Bir de yine aynı hastanede yapılan myom embolizasyonundan söz edip girişimsel radyoloji uzmanına yönlendirdi.O da mr sonuçlarına bakıldığında myom embolizasyonu için uygun bir hasta olduğumu ameliyatla myomların alınması esnasında rahim dokusuna zarar gelebileceğini,myom embolizasyonunun ilerde gebeliğe engel teşkil etmediğini söyledi.Yaşım 34 ve tesadüf sonucu öğrendiğim hiçbir belirti yoktu..bu durumdan dolayı çok üzgünüm, hangi doktora inanacağımı şaşırdım.Neye karar vereceğimi şaşırdım.Doktorların da çoğu ileride bebek düşünüyorsam açık ameliyatla myomları aldırmamı ancak çok iyi bir cerrahi operasyon yapılması gerektiğini söylüyor.Benim merak ettiğim MYOM EMBOLİZASYONU yaptırdıktan sonra hamile kalan ya da böyle birşeyi duyan varmı?Karar aşamasındayım ve ne düşüneceğimi şaşırdım..yardımcı olabilecek fikir paylaşabilecek herkese şimdiden çok teşekkürederim.
Bende de dokuz cm kadar myom var bayramdan sonra ameliyat olacağım. Senin miyom rahminin neresinde kaç cm? Ayrıca geçmiş olsun. Umarım bebeğin olur. Benim bebeğin kalbi durdu sebebinin miyom olduğu ortaya çıktımerhaba noldu acaba merak ettım konu bıraz eskı benımde mıyomlarım var bebk ıstıyoruz acık amelıyat onermedı doktorum kapalı amelıyat onerdı tup bebk merkezlerınde yonlerdırdı 2 senedır cocuk ıstıyoruz sebepsız ınfertılıte bızımkısı mıyomlarımın zararı yok her doktor farklı bıse soyluyor sımdılık senı rahatsız etmıyosa aldırma derım en son gıttıgım doktor aldırma dedı bana asılama olcam nasıpse.ınsallah Rabbim tez ve hayırlı zamanda hyırlı bı es cıkarır karsına bı bebk yaparsın sonra bakarsın caresınemıllet kıloluk mıyomlarla doguruyo yınede arastır derım bu sadece benım fıkrım
Bende de dokuz cm kadar myom var bayramdan sonra ameliyat olacağım. Senin miyom rahminin neresinde kaç cm? Ayrıca geçmiş olsun. Umarım bebeğin olur. Benim bebeğin kalbi durdu sebebinin miyom olduğu ortaya çıktıondan ameliyatı kabul ettim
Yok bu ay kürtaj olduğum için bir sonraki aya kaldı. Kurban Bayramı'ndan sonra olacağm istanbulda özel bir hastane de. Senin myom boyutu küçük sanırım?:26:mıyom rahımın ıc tabakısında rahım fılmınde gebelıge engel degıl dıye gozuktu doktorumda kalsın dedı ınsallah ısteyen herkese nasıp etsın Rabbim hayırlı saglıklı evlatlar
pekı sen oldunmu amelıyatı nerede oldun?
Yok bu ay kürtaj olduğum için bir sonraki aya kaldı. Kurban Bayramı'ndan sonra olacağm istanbulda özel bir hastane de. Senin myom boyutu küçük sanırım?:26:
Sernes2011 evlilik yıl dönümün kutlu olsun bu arada umarım bu yıl iyi haberler alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?