• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar bir kızın evli ve çocuğu olan biriyle olması ?

Bugün abimin sevgilisinin ailesiyle tanıştık. Kadının bir kızı var. Abimin çocuğu yok. Kız üstelik onlarla yaşayacak. Annemlerde çok tedirgin ve önyargılıydı. Kültürü de bizden çok uzak. Olmaması için çok sebep vardı yani. Ama kızı da ailesinide çok sevdik. Hele ben çocuğun yanına yeğenimmiş gibi gittim.

Bence bunlar hep tabu, çok gereksiz ve insanın hayatını engelleyen tabular. Neden daha siz aranızdaki ilişkiyi yaşayamadan bunları düşünüyorsunuz ki? Belkide her şey çok güzel olacak. Konuşun, sevin, sevilin. Sonrasını sonra düşünün.

Ay Allah razı olsun canım ya içime su serpildi desem yeridir :) Ben hiç bir zaman evlenip boşanması veya çocukk olmasını kendim açımdan sorun olarak düşünmedim . Sadece aileden dolayı dert ediyorum biraz. Kültürlerimiz aynı olması bizim için olumlu . Ancak bazı eksikler var ama ben bu sevginin onları da yaptıracağına inanıyor gibiyim .

Şuan yaptığım durum aslında öyle birbirimizi tanımak için zaman verdik birbirimize gerçi ben kararımı açıklamadım . Açıklayana kadar konuşmayacaktık ama dayanamadı damat bey :) Şuan güzel gidiyor ancak sonu bizim açımızdan olumlu olsa aile tarafından önyargılı davranırlarsa ben işte orada üzülürüm . Bakalım zaman gösterecek ne olacaksa dua edin olur mu

Size de hayırlı olsun bu arada

Herşeyden once evliliginin neden bittigini öğrenin aldatma veya şiddetten dolayi bitmisse görüşmeyi kesin....aileniz neder kesin bir şekilde Hayır diyeceklerse sıkıntı cikacaksa ve ilerde bitirmek zorunda kalacaksaniz hic baslamayin ...çocuk konusu önemli sürekli eski es hayatınızda olacak bi şekilde bunu kaldirabilecekmisiniz ...ister istemez o çocuğun sorumluluğunu alabilcekmisiniz ...sizin ilkleriniz adamın ikincileri olacak düğün bebek ev kurma gibi çünkü bunları daha önce yaşamış bu kişi ...her anlamda güçlü birimisiniz bunu düşünün ..hakkınızda hayırlısı

Herşeyden once evliliginin neden bittigini öğrenin aldatma veya şiddetten dolayi bitmisse görüşmeyi kesin....aileniz neder kesin bir şekilde Hayır diyeceklerse sıkıntı cikacaksa ve ilerde bitirmek zorunda kalacaksaniz hic baslamayin ...

aldatma yok aşk evliliği değilmiş anlaşamışlar . Kültürel farklılıklardan dolayı diyelim buna

Ay Allah razı olsun canım ya içime su serpildi desem yeridir :) Ben hiç bir zaman evlenip boşanması veya çocukk olmasını kendim açımdan sorun olarak düşünmedim . Sadece aileden dolayı dert ediyorum biraz. Kültürlerimiz aynı olması bizim için olumlu . Ancak bazı eksikler var ama ben bu sevginin onları da yaptıracağına inanıyor gibiyim .

Şuan yaptığım durum aslında öyle birbirimizi tanımak için zaman verdik birbirimize gerçi ben kararımı açıklamadım . Açıklayana kadar konuşmayacaktık ama dayanamadı damat bey :) Şuan güzel gidiyor ancak sonu bizim açımızdan olumlu olsa aile tarafından önyargılı davranırlarsa ben işte orada üzülürüm . Bakalım zaman gösterecek ne olacaksa dua edin olur mu

Size de hayırlı olsun bu arada
Ederim tabiki. Allah sizden de razı olsun.

Kısmet nerden gelir belli olmaz. İstisna durumlarda çocuk babayla yaşıyor genelde. Ayrı yaşarsanız zaten hiç sorun değil. Çocukla kuracağınız iletişimde çok önemli. Ama bunlar hep sizin ilişkinizin gidişatına bağlı. İkinizde hoşgörülü ve sevgiyle bağlı olursanız birbirinize, her şey hallolur. Rabbim hakkınızda en hayırlısını versin kuzum :)

Ederim tabiki. Allah sizden de razı olsun.

Kısmet nerden gelir belli olmaz. İstisna durumlarda çocuk babayla yaşıyor genelde. Ayrı yaşarsanız zaten hiç sorun değil. Çocukla kuracağınız iletişimde çok önemli. Ama bunlar hep sizin ilişkinizin gidişatına bağlı. İkinizde hoşgörülü ve sevgiyle bağlı olursanız birbirinize, her şey hallolur. Rabbim hakkınızda en hayırlısını versin kuzum :)

Sağ ol canım ilaç gibi geldin :)

Çocukta problem yok ama içine girince daha iyi anlayacağım akrabaları tarafından ve ortak insanlar tarafında yorum olarak olumlu bilgi aldım. Aile bu durumda sanırım 2. plana atacağım tanıdıktan sonra söleirm diyorum olumlu ise çünkü başta hayır dense ben inada da bağlayabilirim o da daha kötü sonuç uyandırabilir belki her şeye ben okey deyince bir şeyler derler ancak onu tanıyınca ve araştırınca sıkıntı oluşturacağını sanmıorum bilmiyorum iyi düşünmek istiyorum daha doğrusu Şİmdi istihareye yatıcam bakalım
Sıze istihare dogru cevabı verecektır

Back