- 24 Şubat 2015
- 1.391
- 1.077
- 133
- 35
Adam boşanmışsa neden bir sorun olsun ki sonuçta o da bekar biri şu an. Tabi onun çocuğuna annelik/ablalık yapabilme , olumsuz şeyleri anlayışla karşılayabilcek durumda ve sabra sahipseniz. Çünkü ilk kez evlenen çift gibi olmayacak biraz daha olgun olmanız gerekecek çoğu şeyde. Tabi bir de aileniz.. Ama yaşlar da önemli faktör. Siz kaç yaşınızdasın beyefendi kaç?
benim için bir problem yok evlenip boşanmış olması çocuğu olması .. Önemli olan sıkıntılarının ne olduğunu bildiğim .yapılan hata yüzünden çocukta olması hasabiyle ben soğumadım . Tek sebep ailemin bu durumu hoş karşılayamayacağını tahmin ettiğim için. Bugün biraz daha düşündüm hep misallerle gidiyorum ancak mecburum. Ben ilk başta iki tarafta tamam bir şeyler düşünüyor hoşlanıyor ve bu durum aşka da gidebilir bilemeyiiz ki bunu belki bir yerde çatlak verecek olmayacak . Ben başta ailemle konuşarak tanışmk için okey alacağıma biraz onu tanıdıktan sonra oolumsuz olursa zaten sıkıntı yok ama gönül inşallah olumlu taraf olması.. Olumlu olursa ben tanıdım böyle böyle sıkıntılı durum var ancak ben onları aştım size de uygun kültürlerimizde uygun derim biraz atarlanma durumu olsa da zamanla bu duruma alışırlar diyorum çünkü artık ben onu seviyor ve onu taşıyor olabileceğim . Gel gelelim aileme başta söyleme durumunda olacak duruma . Olumsuz davranacaklar hayır diye üsteleyecekler o zaman da ben tamam diye oturacağıma bu hayırlı üstelemeler sonucu her insan gibi genelde yani olmaz denene kendimizi çekiyoruz . Dahada inada bağlarım zannımca ve bu durum benim için kötü bir durumla da sonuçlanabilir hipotez kuıruyorum anca. Bi de istihareye yatıcam bakalım dün yattım bir şey görmedim bakalım bugünde görebilecek miyim