• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar bir kızın evli ve çocuğu olan biriyle olması ?

Adam boşanmışsa neden bir sorun olsun ki sonuçta o da bekar biri şu an. Tabi onun çocuğuna annelik/ablalık yapabilme , olumsuz şeyleri anlayışla karşılayabilcek durumda ve sabra sahipseniz. Çünkü ilk kez evlenen çift gibi olmayacak biraz daha olgun olmanız gerekecek çoğu şeyde. Tabi bir de aileniz.. Ama yaşlar da önemli faktör. Siz kaç yaşınızdasın beyefendi kaç?

benim için bir problem yok evlenip boşanmış olması çocuğu olması .. Önemli olan sıkıntılarının ne olduğunu bildiğim .yapılan hata yüzünden çocukta olması hasabiyle ben soğumadım . Tek sebep ailemin bu durumu hoş karşılayamayacağını tahmin ettiğim için. Bugün biraz daha düşündüm hep misallerle gidiyorum ancak mecburum. Ben ilk başta iki tarafta tamam bir şeyler düşünüyor hoşlanıyor ve bu durum aşka da gidebilir bilemeyiiz ki bunu belki bir yerde çatlak verecek olmayacak . Ben başta ailemle konuşarak tanışmk için okey alacağıma biraz onu tanıdıktan sonra oolumsuz olursa zaten sıkıntı yok ama gönül inşallah olumlu taraf olması.. Olumlu olursa ben tanıdım böyle böyle sıkıntılı durum var ancak ben onları aştım size de uygun kültürlerimizde uygun derim biraz atarlanma durumu olsa da zamanla bu duruma alışırlar diyorum çünkü artık ben onu seviyor ve onu taşıyor olabileceğim . Gel gelelim aileme başta söyleme durumunda olacak duruma . Olumsuz davranacaklar hayır diye üsteleyecekler o zaman da ben tamam diye oturacağıma bu hayırlı üstelemeler sonucu her insan gibi genelde yani olmaz denene kendimizi çekiyoruz . Dahada inada bağlarım zannımca ve bu durum benim için kötü bir durumla da sonuçlanabilir hipotez kuıruyorum anca. Bi de istihareye yatıcam bakalım dün yattım bir şey görmedim bakalım bugünde görebilecek miyim

Canım, adam iyiyse olabilir, de bekâr biri daha iyi olur, şimdi bu adam yaralıya bı de yaralarını saracak din, çocuğu ile yanyana basedebilecek misin, adam olgun akıllı ve ilişkisi çoktan bittiyse olabilir ve eski karısıyla görünüyorsa. Görüşürse kıskanırım, çapında güvenmezsin vs vs

Yani adamın ruhu huyu suyu önemli, iyice tanı, ha gittikçe aşık olurum sarpa satarım diyorsan hiç bulaşma özellikle saplantılı seviyorsan.

Yani adamın ruhu huyu suyu önemli, iyice tanı, ha gittikçe aşık olurum sarpa satarım diyorsan hiç bulaşma özellikle saplantılı seviyorsan.

Biraz saplantılarım var evet ancak aşırı değil boşanma olayır öyle bi kaç sene öncesi değil bi 5 yıl var en azından belki de daha fazla . Gençken yapılan hatalı bir evlilik diyelim Normalde bende istemem bekar olsa daha iyi elbet ancak böylee bir durum olunca insan biraz duraksıyor karşıdaki savurup atsa düşünmem o kadar ancak ben şuan cevap vermediğim için o da daha kötü oluyor . Aklında ne garipse bir şey yaşanmadı ise de bir bağlılık var ne garip durum ki o bağlılık bendede var garip durum gerçekten

Biraz saplantılarım var evet ancak aşırı değil boşanma olayır öyle bi kaç sene öncesi değil bi 5 yıl var en azından belki de daha fazla . Gençken yapılan hatalı bir evlilik diyelim Normalde bende istemem bekar olsa daha iyi elbet ancak böylee bir durum olunca insan biraz duraksıyor karşıdaki savurup atsa düşünmem o kadar ancak ben şuan cevap vermediğim için o da daha kötü oluyor . Aklında ne garipse bir şey yaşanmadı ise de bir bağlılık var ne garip durum ki o bağlılık bendede var garip durum gerçekten
Bağlılık normal canım ilk heyecan ve merak. Çocuk iyiyse bence sıkıntı yok, ailen ne der, eğitimli biti mi

Bağlılık normal canım ilk heyecan ve merak. Çocuk iyiyse bence sıkıntı yok, ailen ne der, eğitimli biti mi

Çocukta problem yok ama içine girince daha iyi anlayacağım akrabaları tarafından ve ortak insanlar tarafında yorum olarak olumlu bilgi aldım. Aile bu durumda sanırım 2. plana atacağım tanıdıktan sonra söleirm diyorum olumlu ise çünkü başta hayır dense ben inada da bağlayabilirim o da daha kötü sonuç uyandırabilir belki her şeye ben okey deyince bir şeyler derler ancak onu tanıyınca ve araştırınca sıkıntı oluşturacağını sanmıorum bilmiyorum iyi düşünmek istiyorum daha doğrusu Şİmdi istihareye yatıcam bakalım

Boşanmış olmasını anlarım da ,hiç evlenmemiş birinin çocuk sahibi bir adamla ne işi olur anlayamam . Olumlu örnekler var fakat çoğu olumsuzlukla ve hüsranla sonuçlanıyor .. adam mı kalmadı memlekette :) boşver bak yoluna ..zaten çok istekli olsa bahanelere sığınmak yerine beraberlik için adım atardı .. ı - ıhh bundan bi nane olmaz ..

Boşanmış olmasını anlarım da ,hiç evlenmemiş birinin çocuk sahibi bir adamla ne işi olur anlayamam . Olumlu örnekler var fakat çoğu olumsuzlukla ve hüsranla sonuçlanıyor .. adam mı kalmadı memlekette :) boşver bak yoluna ..zaten çok istekli olsa bahanelere sığınmak yerine beraberlik için adım atardı .. ı - ıhh bundan bi nane olmaz ..

Yaşamayan bilemez canım bahaneler üretmiyor tam aksine benden bir karar bekliyor . O da üzgün şuan bende üzgün . Durumda o imkansızlıktan dolayı . Ben ya o ,mkansızlıklar üzerine yürüyeceğim kendimi bulacağım iyi veya kötü yada kestirip atacağım içme gömeceğim ama bunu yaparken kendim de kötü olacağımı ve onunda aynı hislerde olacağını unutmayacağım . Şuan yazmamak için elinden geleni yapıyor. Şuan yazışmasak da onun karşıda uyumadığını anlayabiliyorum

Yaşamayan bilemez canım bahaneler üretmiyor tam aksine benden bir karar bekliyor . O da üzgün şuan bende üzgün . Durumda o imkansızlıktan dolayı . Ben ya o ,mkansızlıklar üzerine yürüyeceğim kendimi bulacağım iyi veya kötü yada kestirip atacağım içme gömeceğim ama bunu yaparken kendim de kötü olacağımı ve onunda aynı hislerde olacağını unutmayacağım . Şuan yazmamak için elinden geleni yapıyor. Şuan yazışmasak da onun karşıda uyumadığını anlayabiliyorum
Ben öyle hissettim ,sanki senin kadar yoğun değil duyguları ..

Neyse hayırlısı olsun. .

Canım aynen tanı bakalım orta kişilerde olumlu diyorsa, direk baktin adamın niyeti başka yollara kayıyor direk yolunu ayır. Hadi hayırlısı bakalım.

Selamun Aleykum bir sıkntım var kızlar ve ne yapacağım hakkında gerçekten hiç bilgim yok . Sadece olması gerekeni biliyorum ancak bu benim için dönüm noktası mı onnu tam bilmediğim için sıkıştım kaldım

Benim kültürel olarak katıldığım toplantılar sırasında dikkatimi çeken hoş biri vardı , nereli olduğunu tahmin ettiğim ama kendisi hakkında bilgimin olduğu durumdu ve bir kaç kez karşılaşınca da tanıma isteği oluştu tabi elektriklenme de oldu ki birini sorma gereği duydum. Kendisinin çok önceden evlenip boşandığını öğrendim ancak burada oluşan farklı bir sıkıntı çocuğunda olması .. Benim kafamda da olumsuz şeyler dönse de kalbim hep olumlu düşündü . Ama konuyu o gün kapattım . Aracı konuşayım dediği halde o gün konu kapandı. 4 5 gün sonra kandil günü aracı ile konuşurken boşluğa kapıldım söyledim dedi. Bende o sırada kendimi geri tutmaya unutmaya aklımdan çıkarmaya çalışıyordum. O güzel insanda aracıya tanışmak istediğini söylemiş. Ben her şeyi beklerdim de onu beklemezdim.. Daha sonra ben aracıyı baya haşladıktan sonra cevapsız bırakarak konu o gün kapanı. Ama benden cevap bekleniyordu. Tanışmak istediğim insan benimle tanışmak istiyor . Bu beni ne kadar mutlu etse de bir o kadar da stres haline geldim . Korku da bunun başında. Ama cevap vermeliydim 3 4 gün geçti sonra dedim aracı ile konuşayım olumsuz olarak beyan edeyim dedim . Duygular ama bu sırada daha da garip şekilde arttıydı ne kadar görüşmesekte insanı çekiyor.

Akşam tam yazacağım sıra bana facebooktan mesaj geldi o güzel insandan merhaba ile başlayan bir başlangıçla.. Tam ayrıntıya giripte bunaltmak istemiyorum. Ancak şunu söylemeliyim saat 12 de başlanan sohbet sabah 7buçukta bitti ve 8de işe gitti . O gece uykkusuz kaldı ve bende hiç yapmadığım kadar geç yattım . 3e kadar dayanabilirdim ama 7buçuk ettim . Kendime inannamıyorum bu konuda. Neyse ben o gün öğrendiğim şey ben başkasına sorarken o da beni başkasına soruyormuş olması, araştırmasını öğrenmem oldu. Ancak o da bu işin olmayacağını imkansız olduğunu düşünerek içine atmış. Benim aracının dediklerinden sonra cesaret gelmiş , o yazmasaydı bile bir vakitten sonra yazacaktım zaten dedi ve o cesaretle yazmaya karar vermiş

Sözün kısası biz o günden sonra konuşmayı kesti onunda düşüncesi olarak biz ne kadar konuşursak ne kadar yaşanmışlık olursa bir o kadarda şuanlık başlangıç olan duyguların gittikçe daha da artacağını aşla dönüşeceğini anlattı. Haklı da ama benim nasıl kararsız kaldığımı tahmin ediyor . Aileden dolayı bir vakitten sonra beni yarı yolda bırakıp gideceğimi düşünerek korkuyor bende korkuyorum . O da haklı bende haklı seversek birbirimizi tamamen bu iş gerçekten ipe saracak. Aile ne der bilemiyorum çok karışık durum

HER ŞEY KARŞILIKLI . KALP DİYOR GÖRÜŞ İLERLE , MANTIK DİYOR UZAKLAŞ SONRA DA UNUTMAK İÇİN ÇİLE ÇEK , HAYATINA BAŞKA YOL VER diyor .

Ve ben böyle durumda normalde uzak dururdum . Başta bilseydim belki daha kolay olurdu ama sonradan öğrenmek daha kötü oldu

Karışığım , siz olsanız ne yapardınız ...

Duygularını anlıyorum ama dünya duygularla hareket edilecek biryer değil.. Başlangicta hersey toz pembe çünkü hoşlantı heyecan var haliyle istiyorsun ama ileride yaşayacağın sorunlarida detaylıca düşünüp kabullenmen gerek he diyorsan ben bunların hepsini kaldırabilirim o zaman konuş ama şunu unutma cahil cesur olur :)) yani iyi düşün derim ailenin görüslerinide asla kulak ardı etme...

Ne yaptın çok merak ettim

görüşmeye başladık. O geri döndü dayanamayarak . Haliyle onunda etkileşimi fazla olduğu için bende kaptırdım ancak yine de karar verdiğimi söyleyemem . Onu ona da yeniliyorum çünkü . Onun benii sevdiğini biliyorum benimde hoşuma gidiyor Ama ben buna sevgi diyebilir miyim . Diyebilirim gibi çünkü heyecanlanıyorum . Normal üztünde olacak şekilde ve bana kıyamadığını gördükçe daha da bağlanıyorum . Aile bilmiyor evet öyle bir sorun olduğu için arada geliyor bana ancak ben anlamsız şekilde değişik duygulardaydım . Normalde ben öyle bir insanla bilgilierini aldığımda soğurdum ancak olmadı bunda da bir hayır var . Çocuk anneye muhtaç biri sağlık açısından. Ama her baba gibi sorumlulukları onun üstünde . eski eşiyle görüşmeden çocuğunu görüyormuş. evlilikleri çoktan bitmiş bir olay .

Ama her şeye rağmen güzel başladık yavaş adımlarla ama güzel . Bide yakından görebilirsem daha da iyi olucam

Duygularını anlıyorum ama dünya duygularla hareket edilecek biryer değil.. Başlangicta hersey toz pembe çünkü hoşlantı heyecan var haliyle istiyorsun ama ileride yaşayacağın sorunlarida detaylıca düşünüp kabullenmen gerek he diyorsan ben bunların hepsini kaldırabilirim o zaman konuş ama şunu unutma cahil cesur olur :)) yani iyi düşün derim ailenin görüslerinide asla kulak ardı etme...

Aslında benim yaptığım iş cesurlukla alakalı değil . Onu tanımak amacındayım. Ancak karşılıklı olarak bir şeyler hissetmemiz biraz duyguları öne çekiyor . Evlilikleri konusu aşk evliliği olmadı ve kısa zamanda bitmiş olduğunu söylüyor ve söylerken inandırıcı güven veriyor zamanla oturacak gibi Onu dinlerken mantığımla dinlediğim için şuanlık o güveni aşıladı ancak dedğim gibi zamanla yine de karar vermedim diyorum aslında kabul ettim ama o diyor hayır desen de ben seni hala sevicem çünkü sen bana söylemesen de sevdiğini anlayabiliyorum diyor

görüşmeye başladık. O geri döndü dayanamayarak . Haliyle onunda etkileşimi fazla olduğu için bende kaptırdım ancak yine de karar verdiğimi söyleyemem . Onu ona da yeniliyorum çünkü . Onun benii sevdiğini biliyorum benimde hoşuma gidiyor Ama ben buna sevgi diyebilir miyim . Diyebilirim gibi çünkü heyecanlanıyorum . Normal üztünde olacak şekilde ve bana kıyamadığını gördükçe daha da bağlanıyorum . Aile bilmiyor evet öyle bir sorun olduğu için arada geliyor bana ancak ben anlamsız şekilde değişik duygulardaydım . Normalde ben öyle bir insanla bilgilierini aldığımda soğurdum ancak olmadı bunda da bir hayır var . Çocuk anneye muhtaç biri sağlık açısından. Ama her baba gibi sorumlulukları onun üstünde . eski eşiyle görüşmeden çocuğunu görüyormuş. evlilikleri çoktan bitmiş bir olay .

Ama her şeye rağmen güzel başladık yavaş adımlarla ama güzel . Bide yakından görebilirsem daha da iyi olucam
Çocuk kaç yaşında peki... Sen kaç yaşındasin.. o sorumluluğu kaldirabilecekmisin

8 yaşında canım otizm rahatsızlığı var . Ne kadar yanına da alsa da çocuk anneye muhtaç. Dilerim allahtan sağlığına kavuşsun . Sorumluluk hissi şuanlık gerçekten bilmiyorum . Sorun oluşmaz dedi ileride ama bende de sorumluk var onları yerime getirmek zorundayım diyor . Ayrılı yüzyüze geldiğinde artık

Bugün abimin sevgilisinin ailesiyle tanıştık. Kadının bir kızı var. Abimin çocuğu yok. Kız üstelik onlarla yaşayacak. Annemlerde çok tedirgin ve önyargılıydı. Kültürü de bizden çok uzak. Olmaması için çok sebep vardı yani. Ama kızı da ailesinide çok sevdik. Hele ben çocuğun yanına yeğenimmiş gibi gittim.

Bence bunlar hep tabu, çok gereksiz ve insanın hayatını engelleyen tabular. Neden daha siz aranızdaki ilişkiyi yaşayamadan bunları düşünüyorsunuz ki? Belkide her şey çok güzel olacak. Konuşun, sevin, sevilin. Sonrasını sonra düşünün.

Back