Acmis bulunduk.ondn gelecek hayir allahtan gelsin.okuluma geri donup bi sekilde ayaklarimin uzerinde dururum ben.Keske once avukati tutup sonra davayi acsa idin.. Soz konusu olan sadece senin degil, bebeginin de haklari.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bekar anne:(
- Konu Sahibi norabebek
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?anneler günü çok enteresan,
dün sosyal medyada herkes birbirini kutlamış, herkes çok çok büyük laflarla anneliğin güzelliğinden ve anneliğin kutsallığını anlatmış.
beni de kutlayanlar oldu.
ama en samimi kutlama şuydu;
yolda yürürken yaşlı bir teyze durdurdu ve çocuklarınla birlikte güzelce yaşa, anneler günün kutlu olsun dedi.
eşim bile duygulandı.
seni samimiyetsiz bir hayata kurban edenler olacağına çevrende kimse olmasın daha iti emin ol, yavaş yavaş sen de küçük çevreni kurarsın ve bebeğinle sağlıcakla güzel günler yaşarsın umarım.
bu günler unutulmaz ama bilirim, benim de hayatımda birine anlatsam belki güleceği ama hayatımda beni ben yapan anlarım var. insanların anlamadığı durumlarda siz farklı yaklaşımlar bekleyebiliyorsunuz.
o yüzden üzüntünüzü anlıyorum.
ama bu ruh halinden çıkın en yakın zamanda.
güzel bir söz var, anne her zaman mutlu olmak zorunda değildir, ama her zaman güçlü olmak zorundadır der.
siz de yeterince güçlüsünüz...
romanınızı da yazın, okuruz
Sanirim problem cevremde bu ara fazla hamile ve anne var hepsinin de esleri cicek gibo davraniyorlar eslerine.kiskanclik diyemem belki bu hissettigim.seye ama canim acidi iater istemez.yani mesele gunun anlam ve oneminden cok ileri biyerlerde.ve evet umut yasli teyzenin gozlerinde oldugu gibi hala var.anneler günü çok enteresan,
dün sosyal medyada herkes birbirini kutlamış, herkes çok çok büyük laflarla anneliğin güzelliğinden ve anneliğin kutsallığını anlatmış.
beni de kutlayanlar oldu.
ama en samimi kutlama şuydu;
yolda yürürken yaşlı bir teyze durdurdu ve çocuklarınla birlikte güzelce yaşa, anneler günün kutlu olsun dedi.
eşim bile duygulandı.
seni samimiyetsiz bir hayata kurban edenler olacağına çevrende kimse olmasın daha iti emin ol, yavaş yavaş sen de küçük çevreni kurarsın ve bebeğinle sağlıcakla güzel günler yaşarsın umarım.
bu günler unutulmaz ama bilirim, benim de hayatımda birine anlatsam belki güleceği ama hayatımda beni ben yapan anlarım var. insanların anlamadığı durumlarda siz farklı yaklaşımlar bekleyebiliyorsunuz.
o yüzden üzüntünüzü anlıyorum.
ama bu ruh halinden çıkın en yakın zamanda.
güzel bir söz var, anne her zaman mutlu olmak zorunda değildir, ama her zaman güçlü olmak zorundadır der.
siz de yeterince güçlüsünüz...
romanınızı da yazın, okuruz
Romanima gelince birgun yazilacak
- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
Sanirim problem cevremde bu ara fazla hamile ve anne var hepsinin de esleri cicek gibo davraniyorlar eslerine.kiskanclik diyemem belki bu hissettigim.seye ama canim acidi iater istemez.yani mesele gunun anlam ve oneminden cok ileri biyerlerde.ve evet umut yasli teyzenin gozlerinde oldugu gibi hala var.
Romanima gelince birgun yazilacak
bir kere oğlumu sokakta çok aşırı hareketlerle seviyordum,
eşim uyarmıştı.
belki çocuğu olmayan veya çocuğunu kaybeden anneler üzülür, bu kadar aşırı sevgi gösterisinde bulunma dışarıda diye.
dünkü anneler günü de bana onu hatırlattı.
bence herkes biraz daha duyarlı olmalı.
siz bazı annelere göre şanssızsınız ama bazılarına göre de çok şanslısınız.
ben hayat imtihanı kolay olan biri şu ana kadar görmedim.
Kolay gibi görünenlerin bile içlerinde neler yaşadığını bilmediğimizi düşünüyorum...
- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
anneler günün kutlu olsun. bence bu kadar durumuna üzülme. ayrıldıgın gayet başarılı bir şey olmuş.yalnızlığın ağırlığını böyle özel günlerde daha fazla hisseder insan.yani en azından benim için öyle oldu. hayatımı yazsam roman olur sözü benim için de yazılmış sanırım. sarsıcı,yıkıcı,çok zor,çok ağır bir dönemden geçiyorum.bu dönemden geçerken tek dayanağım minik kızımın umudu. ben belki umutlarımı kaybettim.ama onun umutlarını çalamam.kendi mutsuzluklarımı onun o ışıl ışıl gülen gözlerinden çalamam. bebeğim 10 günlükken bırakıp gitti bizi.ortada gereksiz bahanelerden başka neden yokken. benim deli gibi aşık olup çocuk yaptığım adam. deli gibi baba olmak isteyen adam, hamile oldugumu ögrendigi an değişti. hamile oldugumu ögrendigi an işkence etmeye,aşşagılamaya,hakaretler etmeye başladı.hayatımın en güzel haberi hayatımın en kötü günlerinin başladığı gün oldu. neyse bütün dertlerimi anlatamayacak kadar kırgınım bugün dünyaya. ilk anneler günümü,anneliğin hergünü özel geçmeliyken birgünü bile özel geçiremeyen bir anneyim ben.anneler gününü kimsenin kutlamadığı.kimsenin önemsemediği.hayatında ki herkesin sadece kendini düşündüğü,etrafında ki insanların bencilliğinden boğulmuş bir bekar anneyim ben.hiç unutamayacağım ilk ANNELER GÜNÜM KUTLU OLSUN..
göremediğin adam seninle cok sevişmek istemiş, sen de istemişsin. herşey cok güzel gidince birçok kadının içgüdüleri hormonları vs. beyne yanlış sinyaller yolluyor. çocuk yap çocuk yap. adamda kadın istiyorsa koy ver gitsin diyor. sonra bebek oluyor. adam kaçıyor. klasik dünya soruınu..
dik dur arkadaşım dik dur.