Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bekar anne:(
- Konu Sahibi norabebek
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2014
- 2.883
- 2.361
- 133
Daha yeni hamileyken kanser teşhisi koyulan bu yüzden bebeği zamanından önce sezaryenle alınıp kuvöze konulan bi bayanın haberini aldım. Üstelik bebek 5 günlükken kadın vefat etmiş. Türlü acılar var bu hayatta. Yıllarca uğraşıp anne olamayanlar öte yandan tecavüze uğrayıp hamile kalanlar da var. Demem o ki kendinizden kötü durumda Olanları düşünmezseniz karamsarlık girdap gibi içine çeker. Zaman zaman yorulup böyle olabilir insan tabi insanız ama içinden çıkamayacağınız kadar kapılmayın lütfen. Evladınızın size ihtiyacı var. Sırf onun için dik durun..
yalnızlığın ağırlığını böyle özel günlerde daha fazla hisseder insan.yani en azından benim için öyle oldu. hayatımı yazsam roman olur sözü benim için de yazılmış sanırım. sarsıcı,yıkıcı,çok zor,çok ağır bir dönemden geçiyorum.bu dönemden geçerken tek dayanağım minik kızımın umudu. ben belki umutlarımı kaybettim.ama onun umutlarını çalamam.kendi mutsuzluklarımı onun o ışıl ışıl gülen gözlerinden çalamam. bebeğim 10 günlükken bırakıp gitti bizi.ortada gereksiz bahanelerden başka neden yokken. benim deli gibi aşık olup çocuk yaptığım adam. deli gibi baba olmak isteyen adam, hamile oldugumu ögrendigi an değişti. hamile oldugumu ögrendigi an işkence etmeye,aşşagılamaya,hakaretler etmeye başladı.hayatımın en güzel haberi hayatımın en kötü günlerinin başladığı gün oldu. neyse bütün dertlerimi anlatamayacak kadar kırgınım bugün dünyaya. ilk anneler günümü,anneliğin hergünü özel geçmeliyken birgünü bile özel geçiremeyen bir anneyim ben.anneler gününü kimsenin kutlamadığı.kimsenin önemsemediği.hayatında ki herkesin sadece kendini düşündüğü,etrafında ki insanların bencilliğinden boğulmuş bir bekar anneyim ben.hiç unutamayacağım ilk ANNELER GÜNÜM KUTLU OLSUN..
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
bebeğin birazcık büyüsün, koşup boynuna sarılıp annecim seni çok seviyorum diycek bi gün, dünyanın en mutlu insanı olduğunu, ondan başka kimseye ihtiyacın olmadığını, en güzel anneler günü hediyesinin onun uyurken oturup armut suratını, sarkık dudağını seyretmek olduğunu yakında keşfediceksin, hiç üzülme, zaman herşeyin ilacı
Daha yeni hamileyken kanser teşhisi koyulan bu yüzden bebeği zamanından önce sezaryenle alınıp kuvöze konulan bi bayanın haberini aldım. Üstelik bebek 5 günlükken kadın vefat etmiş. Türlü acılar var bu hayatta. Yıllarca uğraşıp anne olamayanlar öte yandan tecavüze uğrayıp hamile kalanlar da var. Demem o ki kendinizden kötü durumda Olanları düşünmezseniz karamsarlık girdap gibi içine çeker. Zaman zaman yorulup böyle olabilir insan tabi insanız ama içinden çıkamayacağınız kadar kapılmayın lütfen. Evladınızın size ihtiyacı var. Sırf onun için dik
Cok aci var bu hayatta.benden zor durumda olanlari da var.herkesin oyle ya da boyle derdi de var.farkindayim.ama hersey ust uste geldiginde biyle bi donemdeyken benden iyileri de var diyo insan.tesekkurederim desteginize
Insallah cok tesekkurederimÖyle güzel anneler günü yaşıyacaksın ki bugün ki yaşadığın kırgınlıklar aklına bile gelmeyecek emin ol.
Talep ettim 1 ay sonrasina veriyorlar.benim davam acik 2 haftam var dilekce yazabilmek icin hak kaybi yasamamak icin.dilekcede yanlis bise yazabilirim.bunlar hep problem.bende yipranacagim kadar yiprandim daha fazla yipranmak istemedigimden anlasmaya gittim.Allahından bulsun öncelikle.
Barodan ücretsiz avukat talep edin derim. Nafakayı temyiz edin derim. Avukat kızlara soralım burdaki nasıl yapılıyor.
Baroya da bir mektup yazın bence ne şerefsiz bir üyeye sahip olduklarını anlasınlar.
- 24 Kasım 2015
- 286
- 231
- 18
Umarim sizin icinde guzel gunler yakindir.allah yardimciniz olsun ve cocuklarinizi size bagislasin.TeşekkürlerSırf sana yazmak için girdim gece gece hepimizin çok ağır yükleri var unutma.Benim öyle bir yüküm varki seni bine katlar.Ama cocuklarim için yaşıyorum onlar için Ayakta yim .Güçluyum. Sende seni bırakıp giden bir ş.........z için üzüleceğine kızın için dik dur sen bir annesîn. Ve o sana bir hediye.hersey gececek
- 28 Kasım 2010
- 41.699
- 138.203
- 798
Ne guzel iki anne gül gibi buyutursunuz o tatli bebisi. Uzulecek ne var? Bir kadina koca lazim degil ki, hele hele boylesibende bebeğim.annemin evine taşındık.
- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.360
- 498
Keske once avukati tutup sonra davayi acsa idin.. Soz konusu olan sadece senin degil, bebeginin de haklari.Talep ettim 1 ay sonrasina veriyorlar.benim davam acik 2 haftam var dilekce yazabilmek icin hak kaybi yasamamak icin.dilekcede yanlis bise yazabilirim.bunlar hep problem.bende yipranacagim kadar yiprandim daha fazla yipranmak istemedigimden anlasmaya gittim.
- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
anneler günü çok enteresan,
dün sosyal medyada herkes birbirini kutlamış, herkes çok çok büyük laflarla anneliğin güzelliğinden ve anneliğin kutsallığını anlatmış.
beni de kutlayanlar oldu.
ama en samimi kutlama şuydu;
yolda yürürken yaşlı bir teyze durdurdu ve çocuklarınla birlikte güzelce yaşa, anneler günün kutlu olsun dedi.
eşim bile duygulandı.
seni samimiyetsiz bir hayata kurban edenler olacağına çevrende kimse olmasın daha iti emin ol, yavaş yavaş sen de küçük çevreni kurarsın ve bebeğinle sağlıcakla güzel günler yaşarsın umarım.
bu günler unutulmaz ama bilirim, benim de hayatımda birine anlatsam belki güleceği ama hayatımda beni ben yapan anlarım var. insanların anlamadığı durumlarda siz farklı yaklaşımlar bekleyebiliyorsunuz.
o yüzden üzüntünüzü anlıyorum.
ama bu ruh halinden çıkın en yakın zamanda.
güzel bir söz var, anne her zaman mutlu olmak zorunda değildir, ama her zaman güçlü olmak zorundadır der.
siz de yeterince güçlüsünüz...
romanınızı da yazın, okuruz
dün sosyal medyada herkes birbirini kutlamış, herkes çok çok büyük laflarla anneliğin güzelliğinden ve anneliğin kutsallığını anlatmış.
beni de kutlayanlar oldu.
ama en samimi kutlama şuydu;
yolda yürürken yaşlı bir teyze durdurdu ve çocuklarınla birlikte güzelce yaşa, anneler günün kutlu olsun dedi.
eşim bile duygulandı.
seni samimiyetsiz bir hayata kurban edenler olacağına çevrende kimse olmasın daha iti emin ol, yavaş yavaş sen de küçük çevreni kurarsın ve bebeğinle sağlıcakla güzel günler yaşarsın umarım.
bu günler unutulmaz ama bilirim, benim de hayatımda birine anlatsam belki güleceği ama hayatımda beni ben yapan anlarım var. insanların anlamadığı durumlarda siz farklı yaklaşımlar bekleyebiliyorsunuz.
o yüzden üzüntünüzü anlıyorum.
ama bu ruh halinden çıkın en yakın zamanda.
güzel bir söz var, anne her zaman mutlu olmak zorunda değildir, ama her zaman güçlü olmak zorundadır der.
siz de yeterince güçlüsünüz...
romanınızı da yazın, okuruz
- 25 Eylül 2014
- 3.145
- 2.436
- 83
- 39
amiin cnm senin bebeginide bebegin için güçlü ol dimdik sana bunu yapan utansın sen değil.vijdanı varsa birgün vijdan azabından geberecek sabret.Umarim sizin icinde guzel gunler yakindir.allah yardimciniz olsun ve cocuklarinizi size bagislasin.Teşekkürler
- 25 Eylül 2014
- 3.145
- 2.436
- 83
- 39
amiin cnm senin bebeginide bebegin için güçlü ol dimdik sana bunu yapan utansın sen değil.vijdanı varsa birgün vijdan azabından geberecek sabret.Umarim sizin icinde guzel gunler yakindir.allah yardimciniz olsun ve cocuklarinizi size bagislasin.Teşekkürler
- 19 Aralık 2013
- 1.478
- 880
- 123
Avukat bir eş
Evlilik dışı bir hamilelik
Sonra hamile kalınca olan bir evlilik
Demekki sizi hiç sevmemiş... Benimsememiş kabullenmemiş
Yoksa bu yarı yolda bırakması akıl alır gibi değil
Allah yardım etsin, inşallah kanacağınız son kişi olur. Biran önce boşanın ve kurtulun
Anneniz sahip çıkıyorsa çalışın ayaklarınız üstünde durun
Allah yardım etsin, inşallah kanacağınız son kişi olur. Biran önce boşanın ve kurtulun
İnsallah tesekkurederimAnneler Günün Kutlu Olsun....
Güçlü bir kadın ve annesin....
Zor günlerin geçer elbette kii geçer...
Tam olarak olayin ozeti bu bence de hic sevmemis benimsememis.ama neden cocuk istedi hic bi zaman anlayamayacagim sanirim.kurtulmak unutmak en buyuk dilegimAvukat bir eş