• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bekar anne:(

norabebek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2016
39
11
38
34
yalnızlığın ağırlığını böyle özel günlerde daha fazla hisseder insan.yani en azından benim için öyle oldu. hayatımı yazsam roman olur sözü benim için de yazılmış sanırım. sarsıcı,yıkıcı,çok zor,çok ağır bir dönemden geçiyorum.bu dönemden geçerken tek dayanağım minik kızımın umudu. ben belki umutlarımı kaybettim.ama onun umutlarını çalamam.kendi mutsuzluklarımı onun o ışıl ışıl gülen gözlerinden çalamam. bebeğim 10 günlükken bırakıp gitti bizi.ortada gereksiz bahanelerden başka neden yokken. benim deli gibi aşık olup çocuk yaptığım adam. deli gibi baba olmak isteyen adam, hamile oldugumu ögrendigi an değişti. hamile oldugumu ögrendigi an işkence etmeye,aşşagılamaya,hakaretler etmeye başladı.hayatımın en güzel haberi hayatımın en kötü günlerinin başladığı gün oldu. neyse bütün dertlerimi anlatamayacak kadar kırgınım bugün dünyaya. ilk anneler günümü,anneliğin hergünü özel geçmeliyken birgünü bile özel geçiremeyen bir anneyim ben.anneler gününü kimsenin kutlamadığı.kimsenin önemsemediği.hayatında ki herkesin sadece kendini düşündüğü,etrafında ki insanların bencilliğinden boğulmuş bir bekar anneyim ben.hiç unutamayacağım ilk ANNELER GÜNÜM KUTLU OLSUN..

evli miydiniz?
istemediği bir zamanda mı oldu bebek?

bırakıp gitmek bu kadar kolay olmamalı da bu yüzden soruyorum yanlış anlamayın

hamile kaldığımda evli değildim. ögrendikten sonra evlendim.

hamile kaldığımda evli değildim. ögrendikten sonra evlendim.

bebeği istememiş sanırım baştan beri
sorumluluk almak istemediği için de terk etmiş
peki boşanma aşamasında mısınız?
istemese de ihtiyaçlarını karşılamak zorunda, nafaka talep ettiniz mi?
manevi olarak sizi yıpratmış, en azından maddi açıdan çocuğuna katkısı olsun görmese de,

bebeğimi canımdan herşeyden herkesten çok seviyorum.birgün ayrı bırakmasın allah beni ondan.onu da benden.

boşanma davasını açtım maddi manevi hiçbir desteği yok.nakafa talebinde de bulundum çok komik bir meblağda anlaşmaya gittim.çünkü avukat tutacak maddi gücüm yok ve kendisi avukat.

boşanma davasını açtım maddi manevi hiçbir desteği yok.nakafa talebinde de bulundum çok komik bir meblağda anlaşmaya gittim.çünkü avukat tutacak maddi gücüm yok ve kendisi avukat.

işiniz zormuş gerçekten
kolaylıklar dilerim
madem istemiyor siz de onsuz bir hayat kurarsınız

O adam sandigin kisi icin mi yaşıyorsun hayati?
Kendin icin yasa bu kadar ezikleme kendini. ..degerlisin kiymetlisin annesin guclusun ozelsin...
O kadar....
kendimi eziklemek mi?nasıl bir hayat mücadelesinde olduğumu anlayamadığınızı varsayıyorum.

Çok üzüldüm Allah yar ve yardımcılız olsun..hatalar yanlışlar bizim için sonrası için doğru kararla ve dik yaşayın. .

Anneler gununuz kutlu olsun. Allah bebeginizi size bagislasin. Kalana bir sey olmuyor emin olun. Ilk basta olan geride kalanlara olmus gibi gozukse de. Giden simdi mutlu olabilir ama inanin son gulen taraf hep kalan oluyor. Uzulmeyin. Bunda kesinlikle bir hayir var.
Anneler gununuz tekrar kutlu olsun.

Allahından bulsun öncelikle.

Barodan ücretsiz avukat talep edin derim. Nafakayı temyiz edin derim. Avukat kızlara soralım burdaki nasıl yapılıyor.

Baroya da bir mektup yazın bence ne şerefsiz bir üyeye sahip olduklarını anlasınlar.

Anneler Günün Kutlu Olsun....
Güçlü bir kadın ve annesin....
Zor günlerin geçer elbette kii geçer...

Allah yardimcin olsun.
Anneler gunun kutlu olsun..
Avukat olmasi kotuymus.
Seni kandirmayami calisti??

Sırf sana yazmak için girdim gece gece hepimizin çok ağır yükleri var unutma.Benim öyle bir yüküm varki seni bine katlar.Ama cocuklarim için yaşıyorum onlar için Ayakta yim .Güçluyum. Sende seni bırakıp giden bir ş.........z için üzüleceğine kızın için dik dur sen bir annesîn. Ve o sana bir hediye.hersey gececek

Back