- 12 Kasım 2017
- 61
- 42
- 36
-
- Konu Sahibi yenidenhayata
Spora başladım çocuktan vakit kalmıyor zaten kendini dinleyecek üzülecek halim pek Yok güçlüyüm güçten beslenerek Artuklu kararı aldımKafa dagiticak seyler yapman sart. Cok zor bi durumdur eminim ama cocugun icin guclu olcaksin ondan guc alicaksin ve ona guc vericeksin guzel bi evlat buyutceksin Allah yardimcin olsun
Yalniz olmamaya calis hic bi sekilde en azindan kendini iyi hissedene kadar. Tek ogluaunlami yasiyosun ailenle falan mi . Bide durum daha yenimi olduSpora başladım çocuktan vakit kalmıyor zaten kendini dinleyecek üzülecek halim pek Yok güçlüyüm güçten beslenerek Artuklu kararı aldım
Iyi bari iş hayatinin olmasida daha iyi kafani mesgul ediyosundr brazda olsaAilemde yanımda şimdi yalnızbırakmıyor saolsunlar 1 aylık bir süreç cnm
Cok yakin bi arkadasim ayni durumu yasiyor suan. Ben anne olmayi umut eden her ay hayal kirikligina ugrayan biriyim hehe :)Evet teşekkürederim... sİzde mi bekar annesiniz
Gercekten psikoloji cok etkilio insani..Hayırlısı olsun :))) ne zaman geleceği belli olmuyor beklemeyi bıraktığınızda gelecektir ama