- 11 Nisan 2008
- 9.617
- 37
- 43
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
- #9.201
napim cnm ders çalıştım bütün gün okuldaydım
sınavlarım var gene
kolay gelsin sana da :)
kütüphanede mi çalışıyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
napim cnm ders çalıştım bütün gün okuldaydım
sınavlarım var gene
kolay gelsin sana da :)
kütüphanede mi çalışıyorsun?
saol cnm..
evt okulda kütüphane gibi küçük bi salonumuz var orda çalışıorum
daha verimli oluo.
son sınavlarım geçersem bu dönemi iyi bi şekilde bitirmiş olucam inşallah :)
gamzenkcim kaçıyorum ben , iyi geceler sana :)
Başlamak bitirmenin yarısıdır, ne güzel, bi dilin daha olucak...
Şu diziyi izliyorum... Da aslında sanırım adama aşık oldum:) Tamm aradığım erkek:)
Eki Görüntüle 326950
merak ettım akşiam gelince bunuda bı ızleyebılırım tam aradıgın erkek nasılmış bakalım :)
benım tam aradıgım erkek yok daha dogrusu hayatımda ılıskı aradıgım yok.Aaa olsa dedıgım anlar var ama onlarda anlık sonrasında geçiyor.oyuzden aramamaktayım o benı gelsın bulsun aşık etsin ben nıye arıyım yaw gercı kılo vermem lazım bırısının benı bulması ıcın ama bakalım.
Evet anlatacakları var gamzenkin, kıpırtı yok topikte bi onda var yazsın diyorum buraya:) Sanırım haberleşiyolar ve bu sıralarda bir teklif daha gelebilir:)
Ne pişirdin böcüğüm? Ben mercimek çorbası yaptım bi kazan oldu. Bi de tavuk pilav. Kek de yaptım hatta yiyorum bi dilimcik diyorum duramıyorum devamı geliyo, kendimi toplamam lazım:)))
Ben 1. sezon 23. bölüme geldim, çok uzun değil zaten bölümler. Uzun zamandır ilgimi çeken bi dizi olmamıştı iyi geldi:)
İyi seyirler...
Öğrenciler Face'ten mesaj atıyolar var mı böyle bi şey yaa, sözlü notunu yükseltmemi istiyor biri.
Ortalama verdim sabaha kadar kızlar, sonra şahane bi dizi buldum onu izlemeye başladım derken baktım saat 6.00 olmuş. Sonrasında tabi ki saat 12 de zor kalktım, temizlik alışveriş yemek çamaşır bulaşık tamam bi tek ütü kaldı:)) Hava kapalı ve yağışlı, tam evde film izlenecek bir pazar...
miskaaa nihayet göründün, memnun kalman dileğiyle şimdiden geçmiş olsun...
gamzenk anlatacaklarını burdan bekliyorum canım hepimiz okuyup yorum yapcaz bence daha güzel olcak hadii:)
slmm kızlarr.
evt böcüküm ders çalışıodum
teklif mi
rapuşum sen beni yanlış anlamışın heralde ya.
çocukla dün biraz mesajlaştık. bi yerlere davet etcek gibi bi havası yoktu
onun harici msj ne atıo ne bişey yapıo. odun çıktı bu da ya
öyle anlatılcak bişe yoktu ki
mesajların tüm detayını buraya yazmıyim ya. önemli bişe yok bi de
bu gidişle anca bi ay sonra görcem zaten
Tatil mi giriyor, neden bir ay?( Ben umutluyum yaa deme öle. Hiç aramadı mı telde görüşmediniz mi, sen arasan bi kez?