- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
- #9.181
katinamm iyi olmana sevindimm.
ufak tefek yan etkiler olur tabi.
tedavi bitince hiç bişeyin kalmıcak inşallahh..
sağol gamzenkcim ,inşallah :))
Yok kızım yaa karar filan vermiş diilim, etrafımdakilerin durumu baya kötü de, -Face'te olsan keşke yaa oraya yazmıştım ayrıntılı- diyorum ki onlar topluca gidemeyeceğine göre ben mi gitsem diyorum yanee:)) Kendimi rahat bırakıyorum hoooop bi durum oluyor geri sardırıyorlar ne bileyim insanlar ilginç, kişisel sorunlarını işe yansıtabiliyorlar işte mevzu bu aslında.
Seninki nasıl canım, napıyor?:)
eksik okuduğum için öyle anlamışım demek ki :) face de varım ilk girdiğide miskaya vermiştim ama kapalıymışım aramalara ne o ne de ben bulamamıstık birbirimizi.ordan ekliycektik ,kaldı ,tekrar uğraşırım bir ara birinizden artık .boşver insanları sıkma canını hiçbirşeye :)
seninki derken nazlımı mı soruyosun? eğer ondan bahsediyorsan ,iyi canım çalışıyor,epeydir görmüyorum,2 hafta oldu mu acaba ?çünkü sadece hastane ev arasında yasıyorum,mikrop kapmamak için,dısarda yemek yemiyorum çünkü,bir yerlerde oturamıyorum.bir süre öyle idare edicez artık,sosyal hayat sıfır bile değil yani eksilerde :))
bugün baska bir hastaneye gittim de farklı yüzler gördüm :))
Selam kızlar napıyorsunuz
Yine yoğun bir cekuyla karşı karşıyasınız. Yazılı okuyorum not veriyorum, okul dergisi çıkartcaz onun için görevlendirildim onunla uğraşıyorum bi de.
Katinam seillam ikinizi de öpüyorum, ikiniz de çok güçlüsünüz kolayca atlacaksınız bu durumları.
Rapuş senin de resimleri gördüm güzel bir oyun olmuş tebrikler.
Böcük jeli gamzenk çilek suskun hayata lamia hepinizi öpüyorum haftaya daha çok yanınızda olurum :)
sağol cekucum ,kolay gelsin sana da,
lamiayı unutmuşum :) seni de öpüyorum canım :)
ben yatayım bari yarın çok iş var çoooooook iyi geceler görüşmek üzere,sevgiler herkese:))