günaydın kızlar... güzel bir gün olur umarım...
yarım saat kadar erken geldik bugün valla süper oldu ; kimseler gelmeden kahvaltımı yaptım, dün ben çıktıktan sonra gelen mailleri okudum ve cevapladım...
buraya yazdıklarınızı da okudum :)
gamzenkcim yaa ne güzeeeel ; bak tatil sonunu filan beklemek zoruna kalamayacaksın anlaşılan :))
bence görüşün haftasonu birşeyler içmek ne kadar sürer ki ; hem çocuğun aklı sendeyken zaten ders çalışamayacak :))
üstelik çalışmaya güzel de bir mola vermiş olur... ince düşünmek istiyorsan böyle düşün
lamiacım ; kafanın karışık olması normal ; ne diyeyim umarım en kısa zamanda herşey netleşir kafanda... :)
cekumm yaa beni de kaplumbağalar arasına alabilirsin bence... bu çocuk olmayacak çünkü yaa düşündükçe içime sinmiyor...
dün tekrar aradı cuma görüşelim diye... benim de normalde yurtdışında olan bir arkadaşım var birkaç haftalığına gelmiş... izmire de prş gelip pazar gidecek ama programı onun da tam belli değil... ben de çocuğa bunu söyledim cuma olmaz diye , o zaman sen bak uygun günü söyle dedi... sonra da akşam aradım tamam cuma olsun diye... ayy bir an önce olsun bitsin gibi bir ruh halindeyim... dün de hani bahsettiğim bir abla vardı ya severim demiştim... o çağırdı biraz konuşalım diye... kendini kötü hissetmiş baskı yapıyor diye; sonra çocukla ilgili birkaç şey sormuş orgaizatöre :) evlenmeyi istiyor mu filan diye... o da şimdiye kadar ki ilişkileri pek uzun sürmedi ama doğru düzgün biri de çıkmadı karşısına filan demiş ; çocuk 35yaşındaymış... pek göstermiyor ya da insan 30 olunca 35 de küçük görünüyor demek gözüne :) abla üzülmeni istemem, dikkat et filan dedi... sonuçta insanın tavırları karşısındakine göre şekil alır... tamam elbette hoop evlenelim diye düşünmüyorum ben ; evlenelim diye başlarsın olmayabilir... ama şu yaşımdan sonra da sırf eğlenmek için birini istemem özellikle de tarzım değilken... off valla içim sıkılıyor...
rapuşummm ; ben de tekrar yoğunluğum başlasın istiyoruuum... bu cts dil kursu ile grüşmeye gideceğim... ayy pek heyecanlıyım :)
jelimm bugün gitcektin dimi doktora... ararım seni ben :)
neyse öpüyorum hepinizi