- 11 Nisan 2008
- 9.617
- 37
- 43
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
- #8.781
Teşekkür ederim canım amin.
Demek ki kadın sinirinden kahkaha atıyo.
alemsin yaaa
ayy yeni oturdum ben... işten geldim, alışveriş yaptım ve yemek hazırlığına başladım... kendimi kaybettim, gelen yardım tekliflerini reddettim , ben yapıcam diye :))
güzel bir sofra hazırladım, ailecek yedik... mutfağı topladım, sonra da bugün babamın doğum günü diye bir de pasta faslı yaptık...
daha iki üç kişiyi arayabildim iyi yıllar dilemek için ama önce bir size bakayım dedim... )
işte de kutlama yaptık, şarap filan içtik... yine bir arkadaşın doğum günü diye pasta kestik... bol kutlamalı bi gün oldu kısaca...
o hengamede organizatör arkadaşım çocukla ilgili birşeyler söylemek istedi ama çok kalabalıktı sonra konuşalım dedim...
şirkette bol hatun var ; çoğu da biliyor durumu... herkes soruyor bugün "eee noldu"... ayy nolcak gittik film izledik , birazda sohbet ettik...
sevdiğim bir abla, organizatörle de samimi... o çok sıkıştıyor ben de kızıyorum , evde kalmış kız muamelesi yapıyorsunuz bana diye... hatta eşi de hep denk geldi konuşmalara.. o da dedi sanki ilk kez biriyle çıkıyormuş gibi davranıyorsunuz diye... hah dedim biri de benim tarafımda olsun :)
rapuşum bilmiyorum açıkçası... onun ne düşündüğü değil de benim ne hissettiğim daha önemli
ben arkadaşının da bu konuda pek konuşmasına izin vermiyorum ; onlar konuyu açıyor ben kapatıyorum... muhtemelen çocuk da öyle bir izlenim edinmiştir... ama soğuk ve ters davranmadım hiç , gayet hoş sohbettim... ama öyle hemen birşeyler olmasına istekli ya da izin verecek gibi de göründüğümü sanmıyorum... öyle hissediyorum çünkü :)
çocuk da gereksiz yakınlık göstermedi ; öyle davransaydı muhtemelen ben soğuk davranırdım...