beğenerek aldığım çeyizciklerim

Guiness

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
139
11
643
İstanbul

Eklentiler

• $images.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 163
  • $tencere.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 114
  • $borcam.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 122
  • $borcam (2).webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 175
Son düzenleme:
güzeller, iyi günlerde, güzel insanlarla eskit inşallah :)

Benim tencere takımımın aynısı yalnız benimkisi kırmızısı.Güle güle kullanmak nasip olsun

saol canm bende kırmızı olsun mu diye düşündüm çok güzel bir kırmızıydı parlakkktı. ama siyahta karar kıldım

saol canm bende kırmızı olsun mu diye düşündüm çok güzel bir kırmızıydı parlakkktı. ama siyahta karar kıldım

Benim mutfak konseptim kırmızı olduğu için tencerelerimde kırmızı.Ve teşhirdeki kırmızılar ışıl ışıl parlayınca dayanamadım aldım ama siyahıda güzeldi.Kaça almışsın sen canım

Son düzenleme:
topiğinde çeyizinde hayırlı olsun canım güzel bir başlangıç olmuş aynı şekilde devam etmesini dilerim...

Çok güzeller Allah sevdiceğinle kendine güzel yemekler yapıp yemeyi nasip etsin :))

güle güle kullan cnm güzel cici seylerle baslmıssın ins daha güzelleride senin olur huzurla kullanmak nasip olsun.

kızlar hepinize tek tek tsekkür ederim beğendiğinize çok sevindim..begenerek alsakta içimizde acabalar oluyor :))) bu arada güzel dilekleriniz beni çokk mutlu etti :))) Allah hepinize daha iyilerini nasip etsin :)))

Benim tencere takımımın aynısı yalnız benimkisi kırmızısı.Güle güle kullanmak nasip olsun

ayy benim kide kreem rengi kızlariyi günlerde tatlı sofralarda kuullanalım inş hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…