Puxhu Kalbimde matem var. Pro Üye 27 Şubat 2012 14.157 23.491 598 15 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Saricik3 #141 Saricik3 .!.: Aslında tepsi tepsi baklava alıp evim hemen şurası taşımama yardım eder misiniz demeyi düşünmüştüm en başta ama napıyım o kadar tatlıyı dedim Genişletmek için tıkla... Hahahahah ya sarıcık bence gıt konus yaa isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü demısler. :)) Kagıt yaz gece bırak Mahalleden bi kız senden hoslanıyor bir dost yaz :)) agır sacmaladım :)
Saricik3 .!.: Aslında tepsi tepsi baklava alıp evim hemen şurası taşımama yardım eder misiniz demeyi düşünmüştüm en başta ama napıyım o kadar tatlıyı dedim Genişletmek için tıkla... Hahahahah ya sarıcık bence gıt konus yaa isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü demısler. :)) Kagıt yaz gece bırak Mahalleden bi kız senden hoslanıyor bir dost yaz :)) agır sacmaladım :)
Saricik3 Omg!!! Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2017 3.989 6.177 78 34 15 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Saricik3 #142 İnternetim bitti yenilenince gelişme olursa konuyu açtırıp güncellerim kızlar şimdilik kapattırıyım aklım burda kalıyo yorumlara cevap veremezsem ayıp olmasın, zahmet edip yazıyosunuz teşekkür ederim iyiki varsınız
İnternetim bitti yenilenince gelişme olursa konuyu açtırıp güncellerim kızlar şimdilik kapattırıyım aklım burda kalıyo yorumlara cevap veremezsem ayıp olmasın, zahmet edip yazıyosunuz teşekkür ederim iyiki varsınız