Beğendiğimiz gerçekten aile olabilmiş ünlü çiftler

demet akalın ve ibrahim kutluay

kızz demet şener yolacak saçlarını demek akalın yazmıssın...kaydirigubbakcemile5 demet akalının elinden aldı ibrahim kutluayı o yuzden demet seneri hiç sevmem ve gercekten cok itici bir kadınkafamçokkarıştı

nurgül yeşilçay ve cem özeri çok samimi ve doğal buluyorum.çokta yakıştırıyorum

aman yarabbim öylemi yazmışım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hemen düzeltiyorum

bende seviyorum aksine çünkü kötü bi kadın olsaydı iki çocukları oldu çok tatlılar güzel bi çift oldular demet akalın la evlenseydi böyle seviyeli olmazdı evlilikleri bence

Son düzenleme:
demet şener ve ebru şallı zamanında yaptıklarını unuttu da ii aile tablosu çiziyorlar
demette ebruda dudaklarını dışa ata ata bilmiş bilmiş konuşuyolar ne yapmacık ikisi
ebru şallı püf püf dienefes alıp plates öğretiyor önce doğru nefes alsın sonra ekrana geçsin

vallaha bu kadın milletinden korkulur yerimseniben
ben demet akalını aslına bakarsan daha samimi buluyorum. cok kaba hareketleri olabilir birazda agzı bozuk ama demet şenerde çok kasıntı hiç içten gelmiyor söyledikleri.
ama bize ne canım hatun iki tane cocuk dogurmus catır catır bize laf soylemek düşmezz

cem ozerle nurgul yesilcayi bende hic begenmiyorum.hic yakismiyorlar birbirlerine.ama allah mutlu etsin demek duser.

ben de aksine hiç beğenmiyorum..hele cem özer çok itici biri olarak geliyr bana...

bana ikiside itici geliyor valla hangisini tvde görürsem kanal değiştiririm o derece :tomato:

cem ozerle nurgul yesilcayi bende hic begenmiyorum.hic yakismiyorlar birbirlerine.ama allah mutlu etsin demek duser.
cem özeri bende sevmiyorum ama ikisi bence çok doğal ve gerçek bir aile oldular..yapmacık değiller o yüzden yakıştırıyorum:1closedeyes:

yaa ben foto koymayı beceremedim..ama Burak Hakkı-Sema Şimşek ve oğulları Rüzgar da tam bir aile bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…